55

Анонимен

преди 3 години

Спортуващите и здравословни хора ще изкарат много по-леко вируса от неспортуващите и затлъстелите.

54

До 59

преди 3 години

Юберменш и уберменш са диаметрална противоположност. Вторите карат нелегални таксита.

53

мнение

преди 3 години

До АнонименТи щото спортуваш във фитнес, затова ли си зле с правописа? Има и други спортове, не ги омаловажавай!

52

Анонимен

преди 3 години

И като изпуснах у нас щангата бате,строши гредореда и падна на долния етаж!

51

Alex

преди 3 години

Аз отивам да плувам и после в сауната :)И имам две туби по пет литра вино в багажника - червено, от Сандански.Айде сега чакам да ми каже оня Анонимен 101, че съм дърт пияница :)

50

:)

преди 3 години

Във Фитнеса се хваща КОВИД - да мотивираме хората да го посещават!Нищо че е едно от най-рисковите места според всички международни проучвания.

49

До Игнат

преди 3 години

Питай лекарите, които не са излезли от болниците колко фитнес са правили последно време. Стига вече с тези фасони. Вместо да драскаш тук, отивай да тренираш!

48

Истинският мъж

преди 3 години

изкарва пари за домашен фитнес за жената и децата, а не ходи да се помпа за сметка на либидото.

47

Анонимен

преди 3 години

Повечето коментиращи тук са тежки кръчмари и ракиени герои вечер пред новините със саладката, та и наднормени, затлъстяли и мързеливи. Как ще пропуснат да нахейтят по спортуващите, здрави и добре изглеждащи хора ?

46

До 59

преди 3 години

Личи си и ти колко си запознат. Сам доказа, че нямаш представа. Маратоните всъщност са вредни за здравето! Е, разбира се ако буквално ходиш на тях сигурно няма значение

45

до 44

преди 3 години

що да ме мързи бе? аз ходя по маратони, насам-натам, бягам редовно, движа се. това, че не съм умрял за некъв фитнес, не значи, че не съм намерил своя начин как да спортувам, да се предизвиквам и т.н.вас ще ви погуби простотията, щото до сега един дигащ не съм видял дето като духне малко ветрец и да не падне болен. а аз за разлика от вас бягам в слънце, дъжд, сняг и прочее, пък не съм паднал болен.аре малко по-сериозно, още малко ще се изкарате некви убеменшени. ама само пред огледалото.

44

До 53

преди 3 години

Прочел съм научни статии, епидемиологични проучвания и лабораторно контролирани поръчани и мета анализи по темата. Ти какво си чел да го коментираме?

43

БайКольо

преди 3 години

Тичане, колоездене, лицеви опори, набирания - всичко това може да се прави навън.В залите има само химия и мъже с комплекси и такива в критическата

42

Анонимен

преди 3 години

Вярвам в науката, не вярвам, че се спазват хигиенните изисквания. Ама май четем през ред, през два, каквото ни е угодно!

41

Анонимен

преди 3 години

Ехей и аз за фитнес оферта: основен ремонт, с бутане на стени и нов кеннеф, окачен таван и плочки. Фитнес за дузина на половин цена (при тоаллетната на четвърт цена)

40

За мутрагените

преди 3 години

Фитнесът и стероидите са първа жизнена необходимост. Но К19 е великият изравнител.

39

Програмист

преди 3 години

Който иска фитнес - имам басейн да копая в двора, да заповяда. Ще му взимам на половина от най-ниската цена на час, ще признавам и мултиспорт карти.

38

Анонимен

преди 3 години

Стига с тоя фитнес, динозавърски бизнес, сега уреди на пазара бол и от пиле мляко. Да си сменят тъпия рентиерски бизнес. Като на времето с комп. зали, хайде къшшшш!

37

Анонимен

преди 3 години

Прочетох я, но не може да ме убедиш, че там, където се лее пот на поразия, а не се спазват санитарните изисквания, няма зараза.

36

Анонимен

преди 3 години

Има успоредки навсякъде. Има стълби за качване. Лицевите упори и клековетв във фитнеса ли е задължително да се правят? Айде у лево!