12

Анонимен

преди 3 години

Ми то в Париж повечето французи са възрастни хора.Останалите са араби и африканци.Прекалено много хора от етносите събрани на едно място с лоша хигиена как няма да има болести?

11

Анонимен

преди 3 години

И на всичките тия мерки и границите си оставят отворени. Браво бе! Умно! Как да не им се възхитиш... Верно си е като въшляcване това, което се случва. Принципът е същия...

10

Анонимен

преди 3 години

Тия ще се фалират от зор да не си затворят училищата. Ще бъде интересно.

9

Анонимен

преди 3 години

По зле от война става. Изкуфяха съвсем. Ще затворят месец два три като отворят пак същото ще стане и докога така. Колко локдауна ще понесе народа икономически и психически. И всичко това да пазят болни и стари предимно,които и без това всичко може да ги тръшне

8

Анонимен

преди 3 години

Тия с тоя локдаун сега са си спретнали още по-мащабно разпространение на заразата... Сега поне 2-3 месеца в локдаун ще им трябват, за да намалеят бройките на тия, които сега се заразяват от блъсканица по опашки и магазини... Не се ли сетиха, че така ще стане? Не можаха ли да предвидят тълпите пазаруващи за последно и да вденат, че ще си докарат по-голям проблем?

7

Чико от Порто Рико

преди 3 години

Сещам се за няколко държави, които гръмко се изцепиха, че вече са се изчистили, и са зона, свободна от короната. Само, че после въ шлясаха от същото. Това чака и Австралия, и Тайланд, че и Китай, затварянето не може да е вечно, а вирусът няма намерение да си тръгва, докато има потенциални гостроприемници, през които не е минал.

6

Анонимен

преди 3 години

....Кой ни даваше за пример как Франция не си затваряла училищата и трябвало да правим като тях, щото ние сме били тъъпи и нищо не разбираме, та да гледаме от големите?

5

Ончо

преди 3 години

Тук не е Азия, това няма да проработи.

4

Оставка

преди 3 години

***. Как лесно дават свободата си.

3

Анонимен

преди 3 години

Франция се бори едновременно да има и карантина, и условия за ускорено разпространение на заразата преди това...

2

100% 80-процентник

преди 3 години

За момент си помислих че неразбориите са били като резултат от действията на ядрения физик от Ница...

1

Въпрос на време е

преди 3 години

да направят масов протест по улиците. Ще видим колко дълго ще търпят втория лок даун.