10

Анонимен

преди 3 години

Сертификатът за ваксиниране или за липса на вируса вече е паспорт към "относителната нормалност". Ще е задължителен, ако искате да се качите на самолета, да влезете в киното, ресторанта, и накрая, в собствената си къща. Така наречената реверсна пропаганда вече действа. Предупреждават, че в началото няма да има "достатъчно ваксини за всеки" и че сте късметлия, ако ще сте сред ваксинираните.

9

Анонимен

преди 3 години

На 21.05.2019 г. Урсула фон дер Лайен е приета в Управителния съвет на Световен икономически форум (WEF), най-богатото частно НПО (Женева) което се финансираот капитал да прокарва техните интереси чрез вземането на решения за справяне със световни проблеми като глобалното затопляне, заплаха от пандемия и др. режисирани заплахи. Само два месеца след това Урсула бе избрана за председател на Европейската комисия, която пък е органът с най-големи правомощия в ЕС.

8

Анонимен

преди 3 години

Правилно. Само да не вземете да ги направите задължителни колкото да не се хвърлят, щото няма да мине такъв номер.

7

Анонимен

преди 3 години

През 2014 Фон дер Лайен е назначила като секретар по въоръжението Катрин Сюдер - успяла бизнес дама, която е работила 14 години за американската консултантска фирма McKinsey. През 2015 и 2016 година McKinsey изведнъж са получили договори от министерството на стойност 250 милиона евро, при декларирани от ведомството само 5 млн. за консултанти.

6

Анонимен

преди 3 години

Другата консултантска фирма, чийто бизнес е процъфтял по времето на министерския пост на Фон дер Лайен, е Accenture, чийто директор имал за кръстник на децата си един от началниците в министерството. Между 2014 и 2018 доходите и от поръчки са нараснали рязко от половин милион на двадесет милиона евро годишно.

5

Анонимен

преди 3 години

То няма ваксина, и едва ли ще има, но ЕС вече е купил около 1 милиард, да се ваксинира населението на ЕС - 600 мил. по два пъти. Няма никакво значение колко са желаещите, една ваксина ще я купуват за 200-300 евро ( с нашите пари), важните са стотиците милиарди оборот на фармацевтичните компании в Германия и Швейцария и десетките милиони комисионни на някои чиновници в Брюксел

4

Серсем

преди 3 години

Хигиена иска да пазиш Бокьо, хигиена! Значи ваксина купуваме преди да е направена ,ама то нали и със самолетите е същото. А плати сега и за 7ми реактор ,па после кога и кой го направи.

3

Ами

преди 3 години

Много ли е сложно да направите един сайт, където да се регистрират желаещите да получат ваксина???За тези, които не ползват интернет - заявка при личния лекар или в РЗИ

2

Анонимен

преди 3 години

От короната ли е така брадясал като вампир или това е стара снимка от гаджето с чекмеджето?

1

Анонимен

преди 3 години

Баце единствено у нас от целия ЕС карат хората със симптоми или постъпващи в болницата да си плащат тестовете. За това сме и на това дередже близо 3000 нови само днес.Пандемия с платени тестове не се бори.