84

Анонимен

преди 3 години

До грип 84Тамифлу а...хахаха :) Ами ако ти е здрав организма и без да пиеш "доказаното" лекарство, ще се излекуваш от грипа :) Все си мислех че аз съм глупав, но вие троловете доказвате че не съм :)

83

hm

преди 3 години

До химикТя тази химия е предимно витамини и добавки. Бъбреците виждат зор от антибиотици и други токсични лекарства.

82

Анонимен

преди 3 години

Прекрасна и полезна информация! Молитвата не помага при нито един вирус.Важно е лечението ПРИ СИМПТОМИ да започне веднага! Лекари през нощта и в почивните дни няма, за повечето хора...

81

химик

преди 3 години

Мелатонин- 10 мг? След такава доза, може и да не се събудиш. И ако приемаш толкова много химия бъбреците дали ще издържат?

80

Бинго!

преди 3 години

Българските аптекари и световната фармацевтична индустрия са благодарни на българските лекари, но не е ли малко късо списъчето, помислете!

79

Анонимен

преди 3 години

За венците, зъбите и устната кухина само алоевера лекува веднага

78

грип

преди 3 години

Правят се непрекъснато сравнения и аналогии между Ковида и грипа, а между тях няма почти нищо общо. При ковида 80% от инфектираните въобще не разбират, че са инфектирани. При грипа няма такова нещо. Няма заразен, който да не го усети. Удря те като товарен влак. Обаче при грипа има ефективно лекарство - тамифлу. Ако го приемеш до 24 часа след поява на симптомите, след 1-2 дена си като нов. При Ковида няма лекарство насочено срещу самия вирус. Там се молиш да не си сред онез 4-5%.

77

Анонимен

преди 3 години

След като вирусът се задържа няколко дена в устната кухина и в гърлото, си задавам въпроса: заболелите как са с поддържането на орална хигиена? Колко често и как си мият зъбите и само отпред ли? Също: каква е ролята на избелващите процедури за намаляване на силата на слюнката като противовъзпалително средство?

76

Анонимен

преди 3 години

Има едно ново слабоумие сред лекарите. Обаждаш се и казваш "Имам грип". "Как разбрахте, че имате грип?" Ти се обаждаш за лекарска помощ и им казваш по най-бързия начин какво ти е, те започват да те учат как се говори с лекар, че само те са много специални да знаят що е грип и няма как да им вземеш професията.

75

Анонимен

преди 3 години

Министър Кралев с колко килограма отслабна?Този д-р Симеонов пише, че нямал хронични заболявания. Не пише дали преди е вземал много антибиотици, лекарите си ги обичат; дали е пушач, в какво състояние са му зъбите .... Има куп белези за нездрав организъм.

74

българин

преди 3 години

До: Сата НАТОПотвърждавам. Аз също карах грип преди години, и изобщо не е някаква форма на "лека настинка"!Не можех да стана от леглото, не можех да говоря, жена ми се обади по телефона на личната лекарка, която каза да вземе от аптеката Тамифлу - имаше епидемия.С лекарството се подобрих бързо, но пак една седмица бях ни жив ни умрял.А Бойко сега си пише във фейсбука и ни плаши че нямаме представа колко гаден бил този коронавирус! Щом може да ползва компютър нищо му няма! Симулант!

73

Това е началото!

преди 3 години

Лекари няма, сестри съвсем няма. Народа вече ще се лекува сам вкъщи за всичко, от запек до трансплантация на сърце. Баба Пена ще се интубира самичка пред огледалото, а Марчето ще напъва да ражда сама в обора. Какъв геройски народ!!! Е как да не се гордееш че си българин!!!

72

Анонимен

преди 3 години

Как може така безотговорно медии да публикуват списък слекарства за приемане? Ако всички се втурнат да ги куппуват и пият кой ще носи отговорност за евентуални последствия? Достатъчно глупави и наивни хора има, това е несериозно!

71

Анонимен

преди 3 години

100% е доказано че 5G дефинитивно убива ако антената им падне от 13 етаж в/у главата на заразен от Говновид'19

70

българин

преди 3 години

До: номер 72Не те знам какъв доктор си, но за витамин C се знае, че оказва благоприятно действие върху ендотелната функция - няма как да е противопоказен. Той е от витамините, излишните количества на които се изхвърят чрез урината, така че освен ако не изядеш едно кило от витамина няма как да ти стане нещо.Освен това, противопоказен е витамин К, затова в лечението на съсиреци се прилагат антагонисти на витамин К.

69

Електра

преди 3 години

За Радефф това не важи...

68

българин

преди 3 години

До: хм (номер 73)Не мога да си представя направо! Сигурно уран и трансуранови елементи?

67

Сата НАТО

преди 3 години

Преди години малката ми дъщеря се тръшна от грип. Майка и и сестра и гракнаха да си отива в стаята, че щяла да ги зарази и прочие, та чак щях да ги набия, че стресират детето. Отидох да я гушкам и успокоявам и ме хвана и мене. Така ме тресе и души три дена, че ако се случваше сега, щях да съм умрял от допълнително нагнетения страх от ковида. Тогава просто псувах и чаках да отмине. Така че - глейте си живота и не се панирайте излишно - само Господ решава и направлява.

66

хм

преди 3 години

И това е при леките форми. Представям си при тежките какво се пие!

65

Д-р Халил

преди 3 години

Приемът на витамин C при коронавирус е забранен. Причината е, че този витамин помага за съсирване на кръвта, а при заболяването често се образуват тромби. Имало ползи от витамин D, но минимални.