32

Безплатен съвет

преди 3 години

Не е нужно да ръсиш обиди цял ден. Отиди при психиатър.

31

Сандо

преди 3 години

училищата и градините са отворени ... а там ще е мазало

30

До 28

преди 3 години

И като изберат перчема вирусът ще изчезне. Това сериозно ли? Мъкаааа

29

Ковача

преди 3 години

Напоследък все повече неграмотници пишат по разни сайтове. Заглавието ви е с правописна грешка.

28

Анонимен

преди 3 години

...за да спре стремглавото покачване на броя на заразените...----Значи се знае, че покачване ще има, но да не е стремглаво а по-полегато???

27

ДО (не)Знайко

преди 3 години

Най-добрият затвор е простотията. Тя е затвор, който си носиш със себе си навсякъде. А още по-несвободни са полуинтелигентите като тебе. Чули- недочули, разбрали -недоразбрали...Но изпускащи претенциозни, нищонезначещи мисли....

26

Анонимен

преди 3 години

"предприятия ще получат 75% от оборота" От оборота - демек без разноски да пекат баници, ток...Това се нарича държавен капитализъм. Ама на нашата територия....

25

Анонимен

преди 3 години

И мен надеждата ми е бай Дончо да спечели в неделя, че иначе не ми се мисли какъв ужас ни чака...Той самия ни каза че ако спечели няма да чуем за ковид повече! Един вид, завоалирано ни казва че цялата тая сороска вакханалия ще се обезсмисли, ако техния кандидат се провали на изборите...

24

Знайко

преди 3 години

Най-добрият затвор е този, който не се нуждае от пазачи този, в който хората влизат сами, без да се суетят и сами се заключват в килиите си. Докато хората получават това което искат решетките на техния затвор са невидими.

23

Питам

преди 3 години

Меркел, премиера на Англи, външния министър на Холандия, боко, радев, тръмп....Как един политик не умря от ковид-а? Само мрът учителки и лекари. Един политик не умря. А де?!?!!

22

Анонимен

преди 3 години

Следващата степен е като в Унгария, Полша, Чехия - затваряне на границите.

21

Анонимен

преди 3 години

с мелеоните таратайки дизеляци дето ги произвеждат ежемесечно и никой вече не ги купува щото нема кинта ко праим? идват доста тежки времена за всички.от високо се пада най лошо. германците им предстои връщане в първи клас. чужденците като се разбягат ще трябва и кенефчетата сами да си чистят че и бабишкерите да си гледат.

20

Титаник

преди 3 години

Значи, като видиш че кораба се наклонява и може да потъне, трябва да си намериш място в някоя спасителна лодка. Не офце и крави, а топло местенце на държавна заплата. Или лекар на ковид - тази професия има хляб за поне още 10 г.

19

Анонимен

преди 3 години

Жоре, изми ли много чинии днес?Много напред ли отиде днес с миенето на чинии?Голям манталитет си ей.

18

Ето най - важното!

преди 3 години

"Отворени остават и училищата и детските градини." - това да го прочетат нашите управници и учители ( които само плачат, че децата ще ги убият и бля, бля, бля)!!!И тези деца се обучават от учители, които не са на 25г в болшинството си!

17

Жоро

преди 3 години

До Анонимен 1 Не им брой парите.Могат - правят го.Обаче ако просиш помощ, нещата се променят. Едно време като бях в БГ, често чувах - Всяка жаба да си знае гьола!Днес никой в БГ не разбира реалността в този свят.Тъпчат ви в главите, че някой ще ви налива пари в разсипаната държава, само защото сте в ЕС.Не 30, а 300год. няма да ви доближат до Европа с този селски манталитет.С БСП(БКП),ГЕРБ,АТАКА и всички други днешни разновидности ВИЕ сте обречени на НЕ ПРОМЯНА.Светът върви напред - вие НАЗАД

16

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Купувайте Овце и Крави,И отивайте на село ,Цивилизацията се разпада ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

15

Анонимен

преди 3 години

Детските градини и училищата са развъдник. -----Така е и това "затваряне" няма да помогне нищо и ще бъде повод за истинско затваряне от декември с продължегия до март.

14

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААА кой ще те храни ако пак стане така?ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

13

Отчитат дейност

преди 3 години

Детските градини и училищата са развъдник. С това половинчато затваряне само ще съсипят икономиката и нищо друго няма да постигнат. Или са т ъ п.и или по лошо, нарочно е.