270

Анонимен

преди 3 години

Стой вкъщи и трай, идьотин!

269

ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ

преди 3 години

И ако има законно право, за което не вярвам, защо не накажете Президента, какво ви пречи, цялата власт и държавна машина е във вашите ръце!!!! Щом не го правите значи Президента не е виновен и бай *** си шляпа дежурната ШМЕНТИ КАПЕЛА..... Да не забравяме, че Тиквуций е СЪДЕБНО ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ!!!!!

268

Койчо

преди 3 години

Боко тиквата е сигурен вече че си е купил изборите

267

Анонимен

преди 3 години

Деня без Борисов в управлението на България - Национален празник. Ден на Освобождението от наглеца *** !

266

Анонимен

преди 3 години

Има свободни легла в Карлуково.

265

шмatka

преди 3 години

Как може един ''политик''да говори лъжи и евтини приказки?

264

Анонимен

преди 3 години

Карантината е само за тези които не си правят тест ! Недей да манипулираш хората много тираджии никога не караха пълна карантина тези с ADR пък изобщо. Голям манипулатор на простолюдието си ей

263

Анонимен

преди 3 години

Не може да си прости, че Цецата не стана президент.

262

че издеяни и че прем

преди 3 години

Курана вируса едни ги удря в белите дробове,други в загуба на обоняние.а тоя в мозъка?никъфкурна вируса немое да га клецне у мозеко оти и тва дека му беа дале по рождение он га изаби га се кюска с джипо из баирите,друс друс друс и цврък цврък цврък тука капне там капне и настане кухо.Икойто неверва чеБорисов щесе справи с вируса нека опита тоя тежък негов и старчески живот кво он че ги праи.От страх чесе науиздосере още на първата фронтална среща с курана вируса.А Бойко деяни и до съда да изкара

261

Анонимен

преди 3 години

Сега пък завидя на Радев,че не е болен като него.Даже уволнил шефа на РЗИ,затова,че е свалил карантината на Р.Радев,въпреки,че 5 теста доказват,че президента не е заразен.

260

Шменто Капелов

преди 3 години

Т УЛУПА е СЪДЕБНО ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ...Играе селско театро, въобще не е болен (Дай Боже да е) крие се от НАРОДА вече повече от 3 месеца....Абе ШУБЕЛИЯ!!!!

259

Анонимен

преди 3 години

на куха тиква все някой трябва да му е виновен!

258

Причината ли!?

преди 3 години

До АнонименПричината за тежката епидемична ситуация е липсата на компетентност на царя-тиква.Като експертитеите му казаха какво ще се случи ТЕ се събраха и ТОЙ реши че икономиката щяла да пострада - и айде ... за да защити доходите на бандата мутри - пусна хората по хотели, барове и дискотеки...Сега олеле!И не са дошли всички от държавата да протестират е София!А положението е плачевно навсякъде!

257

Да жертваме водача

преди 3 години

А например ацтеките и инките принасяли своите вождове в жертва на боговете по време на епидемии.....Не намеквам за нищо... просто хубав обичай!!!!

256

За 274

преди 3 години

Лесна работа е товаКупуваш си фейк банкноти от пазараСлагаш ги в чекмеджето сиИ снимаш ли , снимаш

255

Бостан на тиквата

преди 3 години

Демагогията стигна големи висоти!Тиквата се разболя - личи му!

254

СТРАХ ОТ ЗАКОНА !!!

преди 3 години

Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг преди няколко месец на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата. От думите на Гешев, който бе заобиколен от ръководителите на всички прокуратури в страната, се разбра, че събраните факти са сериозни и при всеки друг български гражданин моментално биха довели до повдигане на обвинение. И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН започнаха така наречените СПОНТАННИ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТИ ...

253

Анонимен

преди 3 години

Една от причините за тежката епидемична ситуация са протестите, когато се събираха много хора без маски.

252

До 62

преди 3 години

Не е така има още един сериозен, младия премиер с харема от партията на безпартийните, скоро ще го видиш

251

Анонимен

преди 3 години

До cosoА ти явно не си се научил да пишеш на български