88

Червена бабичка

преди 3 години

Най-добре си беше при Тато, само дето нямаше банани.

87

Разумен човек

преди 3 години

Вярно, че лекарите и медицината са абсолютно безпомощни при тази ситуация и никога не са могли да лекуват какъвто и да е било грип, но ние нямаме друг избор, освен да им се оставим в ръцете.

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"след 10 години децата ще се смят на простия Ви акъл"Особено като се превърнат в роби да видим дали ще е смешно тогава според мен ако не се осъзнаем сега няма да ни е смешно нито след 10 месеца нито след 10 години. поробени.......

85

Предложение

преди 3 години

Направете една болница за ковиди оглавявана от Мънгаров и пращайте всички там. Другите болници по една будка отпред и приемат само без ковид. Министъра трябва да се погрижи най-вече за медицинските лица стига ги е дундуркал и убеждавал разни търкащи талончета, че трябва да се пазят от ковид.

84

Анонимен

преди 3 години

Казах ви, давате на всички фелтфебели по една бяла манта и проблемът е решен.

83

Анонимен

преди 3 години

Нaй-малкият проблем ще е, че кръчмите не работят. А голям рев беше, голямо чудо. Време е да се погледнат истинските проблеми, защото умират хора, не е време за кръчми и туризъм. Трябва да работят само най-важните производства, за да преживяваме, да има ток и вода (защото и за това трябват здрави хора и то професионалисти, не кръчмари!), всичко несъществено да се затваря, докато не се нормализират нещата. Ние не сме Франция или Германия, няма кой да ни лекува!

82

Анонимен

преди 3 години

Ама ще затваря държавата

81

Анонимен

преди 3 години

Ми те здрави като волове бре ич не приличат на карантиран.Тои си ходи сред народа какво му пука чее болен с червена маска

80

БАБИКЯН

преди 3 години

Аз искам дза дсъм в първата болница със Слави и Корнелия

79

Анонимен

преди 3 години

До ЛилиянаСигурно има и читави сред мигрантите, но за разлика от нас, те се подържат в чужбина :) Надали идват в Европа за да работят, по скоро социални помощи, така могат да си направят 5 деца без проблем, докато българина превива гърба на "полето" :) Ако беше така както си мислиш, досега да са помогнали много, все пак пандемията не е от вчера.

78

Анонимен

преди 3 години

Заговориха за полеви болници.Положението наистина е станало от лошо към трагично.!!!!!Извънредната епидемична обстановка ще стане в извънредно положение от ноември!!!!!!

77

Анонимен

преди 3 години

Антиваксърите ще станат вашите лекари. Така и така ги слушахте, когато решихте, че не са необходими никакви мерки за предпазване от ковида, редно е и в лечението си да им се доверите.

76

Анонимен

преди 3 години

До Стягайте се Стягай се ти то и отговорност ще се носи и по дървета ще се виси.

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14 "агонията ще продължава това с десетилетия"ми може би това е целта то по всичко личи че новия световен ред е това

74

Лилияна

преди 3 години

Изключително стойностен човек е малко мистъра. Но мисля, че може да вземе от Испанския опит, в Ковид отделенията лекарската функция да бъде дадена на сестрите и санитарките, както знаем, когато няма риба и ракът е риба!Убедена съм и че сред мигрантите ще има здравни работници и то не малко, нека ги помолят да помогнат! Не мисля, че съвестните хора биха отказали.

73

Анонимен

преди 3 години

след 10 години децата ще се смят на простия Ви акълкакви *** сте биликак може да се спре настинкаами не можеще ви пишат в учебницитекато пример за ковид-простоотияВирусът отслабва и става незначителенФактОстава страхът, психическите болестии съсипаната икономикапри която отново тарикатите ще оберат балъъците

72

Az

преди 3 години

В Сезон 2 на цирк Дьо Българей клоуните са Ангелов и Витанов ...

71

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да има лек пик, ако не се налага карантина случаите ще почнат да намаляват скоро. Точно както стана в Швеция, които сега имат едни от най - малкото случаи в Европа.

70

Соца бил недоносче?!

преди 3 години

до До Соца бил недоносче?!Ама ние НЕ сме за защитаване и помагане !Два пъти руснаците ви даваха свобода.Какво направихте ?!

69

анонимен

преди 3 години

До ПроблемТърси се следващия СИН БОЖИ! Дето няма да се втелясва, от това че със сигурност после ще го качат на кръста!