78

Атанас Велмазов

преди 3 години

ЧЕСТ И АДМИРАЦИИ, ГОСПОЖО ФАНДЪКОВА ! НЕ ЗАБРАНЯВАЙТЕ ГЕЙПАРАДА, КОЙТО Е СИМВОЛ НА КРАСОТА И ЗДРАВЕ. КАНИМ ВИ В ПЪРВАТА РЕДИЦА.

77

Тото

преди 3 години

Миналата година бях цял месец болен от вирус. Адски болки, отслабнах много. Ама не бе ковид и на никого не му пука нали?

76

Атанас Велмазов

преди 3 години

ЧЕСТ И АДМИРАЦИИ, ГОСПОЖО ФАНДЪКОВА ! НЕОБХОДИМО Е ПЪЛНО ЗАТВАРЯНЕ НА СТРАНАТА, КПП-ТАТА, ВЕЧЕРЕН ЧАС , КАКТО И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ХОРА НАРУШИЛИ МНОГОКРАТНО ПРАВИЛАТА ЗА НОСЕНЕ НА МАСКИ ( В ДОСТА ДЪРЖАВИ ЗА ПОДОБНИ П-РЕСТЪПЛЕНИЯ СЕ ИЗДАВАТ И СМЪ.Р.ТНИ ПРИСЪДИ ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ МОЖЕ ТАЗИ БЕЗОТГОВОРНОСТ ДА ПРОДЪЛЖАВА ВЕЧНО, СТАВА ВЪПРОС ЗА ЗДРАВЕТО НИ И ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ ! И НЕ ЗАБРАНЯВАЙТЕ ГЕЙПАРАДА, КОЙТО Е СИМВОЛ НА КРАСОТА И ЗДРАВЕ. КАНИМ ВИ В ПЪРВАТА РЕДИЦА.

75

Мнение

преди 3 години

Когато искаш да заключиш хората и да ги лишиш от препитание поне трябва да имаш някаква политическа кредибилност. Фандъкова тотално е абдикирала като кмет и това личи по катастрофалното състояние на цялата инфраструктура - дупки, разбити тротоари, затревясали междублокови пространства.

74

Втората вълна

преди 3 години

Бягайте всички - иде грипната вълна!.Ъъъ... пардон вълната от корона вирус!

73

Анонимен

преди 3 години

До Атанас Велмазов.И още една мярка - организирано извозване на такива фанатизирани уродливи креатури като теб извън София в лагери, докато всички в София изкарат тази елементарна настинка. След това, ако не си умрял от страх, можеш да се върнеш отново. Но след като се върнеш, ако започнеш отново с вонята си, ще те изолираме в зоопарка с надпис Фашизоидос Маймунус.

72

Анонимен

преди 3 години

Крият и че Борисов е с инфаркт.

71

Анонимен

преди 3 години

До Любо-ПиткоТакива са торба с бацили. По-добре ти е на село.

70

Че

преди 3 години

Да вземем пример от италианците. Там вече мятат камъни, търбушат всичко заради мерките. На всички им писна от продажните правителства

69

Анонимен

преди 3 години

ГЕРП и ОП убиха още 40 българи вчера. Вместо извънредно положение и затваряне на София, ще има още много жертви на престъпното управление.

68

Атанас Велмазов

преди 3 години

ЧЕСТ И АДМИРАЦИИ, ГОСПОЖО ФАНДЪКОВА ! НЕОБХОДИМО Е ПЪЛНО ЗАТВАРЯНЕ НА СТРАНАТА, КПП-ТАТА, ВЕЧЕРЕН ЧАС , КАКТО И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ХОРА НАРУШИЛИ МНОГОКРАТНО ПРАВИЛАТА ЗА НОСЕНЕ НА МАСКИ ( В ДОСТА ДЪРЖАВИ ЗА ПОДОБНИ П-РЕСТЪПЛЕНИЯ СЕ ИЗДАВАТ И СМЪ.Р.ТНИ ПРИСЪДИ ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ МОЖЕ ТАЗИ БЕЗОТГОВОРНОСТ ДА ПРОДЪЛЖАВА ВЕЧНО, СТАВА ВЪПРОС ЗА ЗДРАВЕТО НИ И ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ !

67

Живее ми се

преди 3 години

Какво чакайте, давайте строгите мерки.

66

Alex

преди 3 години

Излагате се.Лакомията ви избива народа.В един момент ще се окаже, че комунистите са били много по-свестни от вас, издънки алчни.Въведете драконовски мерки и приберете хората.

65

Анонимен

преди 3 години

На Данчето и липсва само една картечница , тениска на Че Гевара и генералски пагони !

64

До 71

преди 3 години

А най-вероятно скоро ще се търсят политици доброволци.

63

Анонимен

преди 3 години

В момента се търсят лекари доброволци. Скоро ще се търсят и учители - доброволци!

62

Анонимен

преди 3 години

Шайката на Тиквун вече никой не взема на сериозно. Няма как да въведат строги мерки. Авторитета им е 0

61

Анонимен

преди 3 години

Затворете метрото и градския транспорт и забранете колите да се движат и вируса веднага ще изчезне.Никой никъде няма да ходи и готово ! И друго ! - маски вече се търкалят и по улици и в автобуси , самолети и къде ли не.Но иначе ще пазим природата и ще прилагаме мерки против разпространението на вируса.

60

Анонимен

преди 3 години

Щом до онази врачка Витанов опряха.

59

Фандъкова

преди 3 години

Аз не съм виновна бе, *** популация.Така ми го говорят от комунистическия интернационал.Аз съм само говорителка.