43

Анонимен

преди 3 години

Подигравка и с медицината, и със здравеопазването е този доктор да е управител на "Пирогов" и вместо да посочи в подробности проблемите с болните от Covid-19, които настаниха и в мазето на сградата, той взел да ни обяснява какво е заболяването на премиера и защо президентът трябва да изкара 10-дневна карантина! Кой го назначи този екземпляр за шеф на "Пирогов"? Трябвало е ББ да си го вземе за свой осведомител като Ант.Тодоров - да води предаване и да съобщава как е ББ и какво прави ген.Р.Р.!

42

гост

преди 3 години

Този получава средства от 4 стълба на финансиране. Може да спре плановия прием. Малките болници са от 1 стълб на финансиране- Здравна каса. След като спре плановия прием ще получат 85% от здравната каса. Да е жив и здрав ГОЛЕМИЯ ПРОФ. БАЛТОВ.

41

Протеста

преди 3 години

Според твоята логика и ти Балтов трябва да си под карантина и никога да напускаш дома си

40

Анонимен

преди 3 години

Откога мнението на Балтов е общовалидно и с какво е доказал, че трябва да му се вярва? Какво го прави автоматично някаква висша инстанция?

39

Анонимен

преди 3 години

Поредния търговец изтъргувал си "професорството".новото модерно вече е да си "професор" .

38

Анонимен

преди 3 години

Стана неудобно да кара джипката и да дава указания от горски пънчета, сега ще полежи до шкафчето 2 седмици. После ще измисли друго. Той е алергичен от министерски съвет и работа на бюро. Управлява от години по телефона. Гонят го с документи за подписване по села и паланки. Министър та дрънка... на кухо.

37

Анонимен

преди 3 години

Балтов професор по политология ли е

36

МНОГО Е ВАЖНО

преди 3 години

Много е важно на следващите избори всички да гласуваме.

35

Подготвен

преди 3 години

До ПодготвенЩо ми давате минуси? Щото ще гласувам ли? ЧЕ ТОВА СИ Е ИСКОННО ПРАВО НА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН БЕ! МОГА ДА ГЛАСУВАМ ЗА КОЙТО СИ ИСКАМ.ИЗЯЖТЕ СЕ ОТ ЯД.

34

Анонимен

преди 3 години

Севдето е направила тоя пиарПри тръмп проработи

33

Подготвен

преди 3 години

Вече съм подготвен с избора си - ИТН.Коалиция ИТН + ДБ е това, което ме устройва напълно. Ще гласувам. Решено е!

32

Анонимен

преди 3 години

PS В медицината бъка от професори и доценти. Шеф на клиника и на болница - прУфесор, шеф на лаборатория и на отделение към *** или на ВМА - доцент. Доцент се става след защита на докторат при доказан научен принос на доктората и на публикациите, които следва да бъдат публикувани в сериозни научни списания, а не в сборниците на симпозиум или научна БГ конференция. За професор трябва да бъдат написани научни трудове със сериозен импакт фактор, а тук се изказва "проф". Балтов, шеф на "Пирогов"...

31

Нагледно

преди 3 години

Колко долнопробен може да бъде един професор да клепа Президента за пари!

30

Анонимен

преди 3 години

Забраната за планов прием е равносилно на убийство за някои хора бе Балтов! Те са ходили месеци наред да си уредят прегледи, дата за прием , лечение и операция на техен здравословен проблем! Вие ги пращате да умират вкъщи, защото така и не можахте да организирате потоците и да разделите приема за Ковид от останалите.. Някой ден ще ви съдят за това!

29

Анонимен

преди 3 години

Този управител на "Пирогов", издигнал като такъв с научно звание "професор", защо не си гледа института, оплел се покрай пандемията като пиле в кълчища, ами взел да следи дали президентът ген.Радев трябвало да бъде под карантина при положение, че РЗИ преди 2 дни му я свали?! Президентът се обслужва от медицинска служба за ВИП персони, а не от заведението на Балтов. Очевидно пишман професорът има задачата да следи карантината на президента и сега се отчита публично в dnes.bg. Жалка работа...

28

Анонимен

преди 3 години

Браво бе!Значи който е положителен няма проблеми, а който е с два отрицателни теста, трябва да е под карантина? :))

27

Словянин

преди 3 години

Шеги си правите с живота и смъртта. То е ясно докъде ни докара демокрацията - до края на Българско. До пълно оглупяване.

26

Анонимен

преди 3 години

За да влезете в болница ако ви се наложи помолете от лабораторията да ви пишат положителен иначе дори и да сте ранен ще ви оставят на пътя.

25

Анонимен

преди 3 години

A близките на пиема и тези които са били контактни с пиема под карантина ли са?

24

kiro

преди 3 години

Тук пак *** политиканстват под различни никове - протести били виновни, Радев и всеки койте не вика "да живей герб".За тази нова вълна то корна вируса се говори от пролетта. Предуперждаваха.Правителството не направи нищо да се подготви.Типично пожарникарска стратегия - като се запали, ще гасим.Сега установиха че нямало лекари, медсестри и достатачно легла в болниците.Ако това не е безхаберие и безотговорност, здраве му кажи.Даже онзи с джипката се зарази.