16

До 13

преди 3 години

Който се е уредил там, ще може да се уреди и тук :). И в България вече има пари. Да, специалистите са си специалисти, където и да са ще имат хубава работа. Но и тук не е толкова зле колкото беше преди 20 години. На мен си ми харесва България. Не ми харесва мизерията и мръсотията, но това сами си го правим. Няма закони и глоби

15

Раждаемост=8 F16

преди 3 години

Бонус 10000лв на второ или трето дете.Това си е апартамент в гр. Лом или две къщи в Северозапада. За 10000лв и аз ще направя второ на жената.Как? лесно как....25000 деца /втори или трети на година/ по 10000лв е равно на 250 000 000 на година 250 милиона за 10 години да работи тази програма ще са 2.5 милярда лева или 8 изтребителя ф16Проблема е че за раждаемост не дават рушвети в стотици милиони а за самолети дават. А с рушвета и избори може да купиш.

14

Цар Киро

преди 3 години

Независимо ромско царство на Балканите.

13

до 10

преди 3 години

На българите в чужбина България им липсва, заради по-малкото възможности да вършат про стотии в битов план най-вече, и затова са като отвързани, като си дойдат.

12

Георги

преди 3 години

Аз пък познавам доста които се върнаха в България :). Тук е много добре стига да имаш хубави доходи 2-3000 месечно. Дори и на семейство пак стигат. Един плочкаджия взема 100 лева надник, а много често и повече. Братовчед ми живее в Лондон. Черните вече два пъти го убираха с нож в гърба. Готино, а?

11

Анонимен

преди 3 години

До До 9Точно обратното - връщат се предимно берачите и миячите и сезонните по полето и по хотелите. Който се е уредил, знаеш ли кога ще ти се върне??? На кукуво лято ама в други ден.

10

Чочев

преди 3 години

Колкото-толкова.Ако бяхме 10 млн., по-трудно щяхме да спазваме дистанция.

9

До 9

преди 3 години

Аз пък забелязвам, че само нискоквалифицираните кадри остават в чужбина и като ги гледам колко са добре. Не мерси. Имам приятели по Англия, Германия, Австрия. Ужас, не им се седи ама кво да правят. Познавам около 4-5 човека, който са образовани и можещи хора, върнаха се и казах, че тук им е по - добре. Единствено бих пробвал Швейцария ама не мога да се наглася нещо. Май ми се седи тук, ще видим.

8

Анонимен

преди 3 години

Никой от хората който познавам в чужбина не иска да се връща в Бг.Сетих се за един пропаднал наркоман който се беше върнал *** тва щот го бяха уволнили от всички възможни работи които почна най-вероятно заради мързел и кражби.Да,той се върна.Останалите дори не и много работните- кво да ви кажа,тройна заплата при същите цени на храна понякога и по-надолу.Отделно,че ако имаш малко акъл можеш да пробваш някакъв бизнес.В БГ и да имаш и да нямаш ум ако няма кой да те уреди - "масако оя" Без масако.

7

Анонимен

преди 3 години

Не сме длъжни да живеем в комунистическа коочна. Евала на младите, че се спасяват.

6

троловете

преди 3 години

Правят деца, по поръчка на Дрогарето, оти се свършиха баламите и нема кой да грабат

5

Анонимен

преди 3 години

Абе колеги , соросо-герберските *** да не са и те в карантина , та ги нема никакви да пишат ?

4

Разликата

преди 3 години

По времето на лошият комунизъм българското население се смали до 9 милиона.А сега по времето на добрата демокрация българското население нарасна до 7 милиона.

3

Анонимен

преди 3 години

При лошия комунизъм България 9 млн., със съвсем минимално ромско население, поставено под тотален контрол...При хубавата пишман - демокрация България 6 млн., с над 1 млн. ромско население, оставено да прави каквото си иска, без никакъв контролФАКТИ!

2

ха така

преди 3 години

Гроб изгони всички кадърни българи и се обгради с кариеристи и подмазвачи...

1

Патриот

преди 3 години

Евро-атлантизма не прощава,където стъпи само мор и мизерия!