162

Анонимен

преди 3 години

Короната ще им изяде главата на нощниците, защото си нямат представа за какво получават по един куп пари.

161

Анонимен

преди 3 години

Те дори и гърците могат да служат за пример в случая!

160

Софиянец

преди 3 години

Утре пътувам за Германия пич, грешна ти е пропагандата. Всеки от рискова държава трябва да се тества или да си стои 14 дни в къщи.

159

Анонимен

преди 3 години

Проф. Кантарджиев, учителите ги задължават да ходят на Външна квалификация извън градовете, в които работят и живеят.Събират ги в автобуси по над 40 човека и ги карат на хотел с преспиване по 2 дена и 1 нощувка. Тези Външни квалификации са за някакви 2 или 3 кредита.Никой не иска да ходи от учителите.Ама директорите перат пари с фирмите и ги задължават.Майка ми е преподавател и не иска да ходи.Директора им казал, който не отиде - ще го режи с точки от диференцираното.Тотална свинщина.Перат пари.

158

Анонимен

преди 3 години

Ами те и германците вече не пускат софиянците! А вие си плачете за кръчми и свободи!

157

Антиспециалист

преди 3 години

Важен е само резултатът, а той е безбожно лош. Това е - слаб 2 за всички експерти с техните мерки и маски. Ако всеки така си вършеше работата, щяхме още да живеем в пещерите.

156

...

преди 3 години

До Анонимен164Тъй ли? Нали англичаните пробваха и видяха че не става. Затова сега се чудят кво да правят. Мисли малко или вземи се информирай, преди да драскаш. НАГЛЕЦ такъв.

155

Анонимен

преди 3 години

-Пушат като комини на печка Перник-Дават по 5лв за кутия цигари - нямат 1.50 за многократна маска-Пият като за последно-Не се къпят седмица-Сменят си бельото в събота-Устата им е леш-зъби тук-там-Краката им миришат на пор-Чорапите като си сабуят-стоят като ботуш изправени-направо колосани-Пот се лее от всякъде жълто подмишниците-Косата им мазна-2 кюфтета можеш да опържиш на главата им-Ноктите им черни - 3 кг кал под тях-Ушите им пълни с тор-за това не чуват нищоМАСКИТЕ ИМ ПРЕЧАТ :D

154

Анонимен

преди 3 години

Няма сватби,няма дискотеки,няма тържества,дистанционно обучение,забрана за излизане без придружител за учениците,пенсионерите само на разходка с кучето и до хранителни стоки,ресторантите затворени,маските задължителни! Това е за момента в Полша! Глупав народ,ние сме къде,къде..!

153

ДО 164

преди 3 години

Да, затвориха ни,но бяха най-леките мерки в Европа.Нямаше нито една грешка.Затвориха защото имахме само 1 лаборатория.Нямаше аспиратори.Нямаше маски, шлемове, очила и дрехи за медиците.Нямаше нищо.Нямаше дори тестове.Някои страни от Европа рекламираха тестове опради грешки над 70%.Кой ви е затворил?Света се затвори.Трябваше да ви пуснат да излизате с смс като гърците и сърбите.А вие по цял ден обикаляхте до магазините и аптеките без ограничения.Пълно е с ков.идиди.оти.Горят маски толупитееее

152

Тонката

преди 3 години

До реалнафантазияАбе не им знам градовете и науката какви са,обаче щом ядат полусурови кучета,котки,маймуни,змии,червеи,плъхове и прилепи не ми ги хвали Китайците:):):):)

151

...

преди 3 години

Плюете китайците, ама те за седмица построиха 2 огромни болници. От първа копка, до оборудвани болници и започнаха да приемат хора в тях. Има клипчета, вижте ги...Тук не могат да направят коптор за 2 легла вече месеци... Иначе всички излизат и ревът колко много зараза има. Ми направете нещо, не ви плащаме заплати с данъците си, за да ни казвате колко заразени има. Плащаме ви за да правите нещо. Безделници такива. ОСТАВКА.

150

Анонимен

преди 3 години

А бе Радев крещя, вика и се покри. Него и останалите ще ги излекуват,ами ние какво правим на площада?

149

Анонимен

преди 3 години

До Един съгласенДвама сме. И аз съм съгласен. Дори не само заведенията. Да се затворят училищата, градините, яслите. Да минават онлайн, имат вече платформа и опит. Да се затворят и обласните градове и много, ама много строг контрол. Да се върнат КПП-тата и никой никъде няма да ходи. Само ако е много належащо. Ама да отидеш на гости, че видиш ли имало сбор на село - НЕ. Само по работа (ако работиш извън населеното място). Сватби - в тесен кръг. Погребения - в тесен кръг. Никакви събирания.

148

Анонимен

преди 3 години

Ако не вярвам на лекарите в момента,на кой да вярвам?

147

Тонката

преди 3 години

В Япония маските не са задължителни,обаче 95% от хората ги носят,защото са отговорни и дисциплинирани!А тук на протеста Фигуранта каза,че вирус няма и събра една тумба народ да се катерят на Шипка,а некви други измислени въстаници горят маски и призовават хората да не ги носят:):):)

146

реалнафантазия

преди 3 години

До Един от народа,Ти виждал ли си какви градове построиха и каква наука развиват макар открадната? :)

145

Анонимен

преди 3 години

София още малко и я чака карантина! Вие какво ми браните ***?

144

Един от народа

преди 3 години

Само не ми проповядвайте за китайски комунизъм (тоталитарен държавен капитализъм).Нито съм китаец, нито искам да живея в комунизъм!

143

Анонимен

преди 3 години

Ако беше мн.смъртоносен-щеше бързо да премине защото щеше да убива гостоприемника. Но той не е свръх смъртоносен. Дори има много безсимптомни. Тези безсимптомните спомагат да се разпространява много бързо. Хора изобро не подозиращи, че го носят - те заразяват други хора несъзнателно.ЗА ТОВА ДА СЕ ЗАТВОРИ КЪДЕТО Е ВЪЗМОЖНО. ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И ЯСЛИТЕ - СЪЩО УЧИЛИЩАТА. ТАМ ДЕЦАТА СА БЕЗСИМПТОМНИ.ТЕ СЕЯТ ЗАРАЗАТА И ПОСЛЕ ДРУГИ ОТ ДЕЦАТА Я НОСЯТ НА БАБИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ.ДРУГИ ПЪК РАЗБОЛЯВАТ УЧИТЕЛИТЕ.