133

до 141

преди 3 години

Ми защо се самоубиваш?

132

гърция училища

преди 3 години

Знае ли някой какво стана с гръцките училища? Там ученици и учители се бяха вдигнали на бунт. После спряха да пишат какво стана. Никъде не мога да намеря инфо.Някой с гръцки?

131

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има 20 % болни ученици! А те са болни - уж тонзилит, уж ринит, хрема, кашлица., температура. Кой може да ти каже какво е? Влизам в 6 класа. Масово е - и учители има болни, на антибиотик.И в класа ми има ученичка, в чието семейство са болни бащата и брата от ковид.Не плосто положителни.И тя е болна, но понеже последната седмица не е идвала, класа си продължава без карантина.

130

Напиши коментар

преди 3 години

Статистиката, най-вероятно, ще продължи да гърми с високи стойности, поради отличните условия за разпространение на Covid-19. Съвсем различен въпрос е, дали системата на здравеопазване ще може да понесе товара. Изграждане, че не се направи достатъчно, за да бъде понесен този товар въпреки, че още през пролетта беше предвидено, че есента ще е най-тежките период на кризата.

129

Анонимен

преди 3 години

Днес липсва информация за хода на великото народно въстание която вървеше ежедневно заедно с китайския вирус. Оставам с впечатлението че или въстанието е пропаднало и се е спихнало или водача Бабикян е заминал за Нагорни Карабах да изгони азерите.

128

Зоро

преди 3 години

до 129 училищата.Абсолютно. Аз това го казвам още откакто ги отвориха. Може да видите постовете от 15 септември. Но имах доста минуси.Сега на хората им светна пред очите, доста късно, но все пак. Виждам, имаш 10 плюса.За съжаление двамата министри продължават, като магарета на мост. Чакат 6000 явно??!!Затова, който има акъл, да си взема децата вкъщи, освен ако не е решил да жертва себе си и семейството си.Вярвате ли на двамата министри?

127

Инфаркто

преди 3 години

Като измрат рисковите и мерките стават безмислени.Времето лекува всички болести.

126

Анонимен

преди 3 години

В училищата и детските градини започват външните квалификации. В Пловдив вече са организирани външни квалификации извън гр. Пловдив за следващия месец в съботите и неделите.Тези квалификации са задължителни. Учителите не искат на ходят 2 дена с автобуси да се тъпчат по 30 или 40 човека за някакви си сертификати с 3 точки кредит да подлагат здравето си на риск.КОЙ ЩЕ СПРЕ ТЕЗИ КВАЛИФИКАЦИИ? ДИРЕКТОРИТЕ ПЕРАТ ПАРИ С ФИРМИТЕ ОТ ХОТЕЛИТЕ И АВТОБУСНИ ПРЕВОЗИ.КОЙ ЩЕ ЗАБРАНИ ЕКСКУРЗИИТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ?

125

Анонимен

преди 3 години

Абе Бойко обича да го играе доброто ченге и народен човек. Преди така правеше и с Ананиев и сега с този - издаде се заповед и той я омекоти .Така им подрива и авгоритета и никой не им вярва и ББ пак излиза сух от водата -аз мисля за вас. Демагог!

124

Анонимен

преди 3 години

Учениците на луната.

123

Анонимен

преди 3 години

Учениците да останат у дома!

122

Зоро

преди 3 години

до 'доцента'. Платиха ли ти до цент за тези глупостии?Може ли да ни светнеш, защо не сложат чип в обикновената ваксина, която слагат на децата?Интересно ми е какво ще измислиш, плоскоземец?

121

Анонимен

преди 3 години

До доцентаНе предполагал, че един доцент може да е толковаТъп.

120

доцента

преди 3 години

Явно сега една седмица ще тъпчем на място 1600 заразени .Но вчера Кунчев се изпусна каза ,че може да достигнем до 6000 на ден.Явно това е бройката спусната от Брюксел ,не трябва да падаме под 6000 или ще им дърпат ушичките на непослушните гербаджии!Да ви кажа какво следва по-натам .Насилствена ваксинация под стража ,следва насилствена чипизация или както в стария виц -гледайте да не стане зъдължително да сте г-ейо-ве !Поздрави и се пазете от новините ,те са по-страшни!

119

Анонимен

преди 3 години

Училищата! Там е заровено кучето! Знанието се наваксва и компенсира, човешкият живот - никога!

118

Анонимен

преди 3 години

*** е, че тоя пипон Вълчев не може да мисли и чака заповед от Бойко, а той все едно по цял ден за училища мисли. Съответно ще ги затворят чак когато стане мазало. Ама така е, като Бойко се е обградил с калинки, дето са даже по-фигуранти и от Радев... Много е зле когато за да свъши някой неква работа трябва да го подритнеш да се задвижи. И после по законите на физиката спре и трябва пак да го подритваш. Ми то е мъртво тяло, бе! Мани го и вземи некое, дето ще върши работа и без да го подритваш!

117

до 115

преди 3 години

И не е ли лицемерие постояно да ни натрапвате как да сме мислили за другите и да си слагаме маски?? Ами тия другите сме над 95% .. защо тия 5 % не помислят за нас и да не ни кълнете че не искаме маски и изолации и КПП"та и искаме нормален живот?? Или и вие като из-вратените пен-делите - искате права за сметка на всички нас защото вие сте нормални а ние не сме??? Що за лицемерие и подлост? Да оставим настрана че цялата пандемия ковид е гнусна измама в световен мащаб!

116

до 115

преди 3 години

Т.е. твоето решение е да тормозят всички с маски и рестрикции макар, че доказано над 80% въобще не се разболяват останалите 15% го карат леко с течащ нос и температура и 5 % от заболелите стигат до болница и нужда от по сериозни грижи .. ами не е ли по умно тези които са застрашени или се страхува да си седят и дома или да ходят с маски ако искат да излизат или със скафандри вместо да се скапе цялата държава!? Кога при реална грипна епидемия се е упражнявал този медицински фашизъм?

115

Анонимен

преди 3 години

То да са само училищата.Ами всичките извънкласни занимания и допълнителни уроци, чрез които измъкват пари от родителите и те се провеждат на затворени и тесни места, без да се спазва никаква дистанция или каквото и да е.

114

Лелее СМЕХ..

преди 3 години

ЕТО, СЕГА ВИРУСА ШЕ ВИ "СМЕНИ СИСТЕМАТА"...... ХАХАХААА... БЕЗ ВЪСТАНИЯ И РАЗНИ ДРУГИ АРМЕНСКИ ПРОСТОТИИ..!