128

Анонимен

преди 3 години

Всъщност проблемът не е ли как да пазим рисковете групи, медиците и хората, които по дефиниция се срещат много хора? Какъв е тоя "смешен плач" за цифри, сметки и т.н.Защо не поплачете малко за лекарите, които починаха или за учителката от Търговище...Защо не помислим малко за личната си отговорност в тази непредвидима ситуация. Вярно е, че страховете пораждат защити и най -честата е отрицанието. Какво е тооолкова сложно? И хайде да не се изказваме неподготвени, че много широкопрофилни специалисти се навъдиха....Ще преживеем и това (дано)Бъдете здрави и разумни!

127

Носете си маските

преди 3 години

Носете си маските в парка, щото иначе как ще хванете ГЪБИЧКИ по устата? Няма друг начин. И не забравяйте да подкрепите бизнеса на ГЕРБ, като посетите всичките им заведения и хотели - криза е все пак.

126

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте развъдниците на вируси училищата,курортите,баровете,ресторантите,не тормозете хората.Защо по морети идват турсити още,от чужди държави? Сигурно си ходят без маски,за да се върнат пак на бетономорието с хубави спомени,а се налага терор над народа?!

125

Анонимен

преди 3 години

До ДАИзобщо не им пука за здарвето на хората. За такива като теб,и хора с астма трябва да има изключения,но няма.

124

ДА

преди 3 години

Маската мен лично ме дразни и едва я издържам като я нося.Сега ,ако трябва да я нося и навън-то по-добре да не излизам.Имам синузит-хроничен и бактерии в носа,с маската всичко ми слиза съм дробовете и започвам да кашлям и да се разболявам.Към кой корифей да се обърна,да му го ***,защото така се разболявам.Сигурно не съм само аз.

123

1244

преди 3 години

В Испания от юни са с маски на а открито, навсякъде! И какъв е изводът за мислищите? Това е измамата на века!"Маските са за де говорите"!

122

Анонимен

преди 3 години

Всички виждат, че заради присъственото обучение се увеличи броя на заразените! Ама не го спират, щото нали премиерът-слънце каза "учениците ще ходят на училище, щото тая сутрин ми беше у десния крачол". И послушковците мъдрят: "ми то таковата, не можем да направим училището онлайн, щото на премиера-слънце му беше у десния крачол, значи кво да праим, дай да наредим да носят маски на открито, за да изглежда, че взимаме някакви мерки!"... Те това ни е държавата!

121

123456

преди 3 години

Носенето на маски няма да е до края на Ноември! Това е замазване на очите, за да не говорим и не се бунтуваме много!Да, ама - не! Идват избори и ще има наказателен вот!!!

120

Бау

преди 3 години

Принципно и аз съм против маските навън, но трябва да се спазва дистанция, а когато не може трябва да се слагат. Лаборанта да се скрие бързо. Лекарят от ... Русе, които оспори изследванията по целият свят. Казаха го 429349234 пъти - маската не е 100% защита, но е по-добре от нищо.

119

Анонимен

преди 3 години

Следващата мярка е вечерен час.Продължавайте да се правите на "умни"... Дали пази или не пази маската...

118

до ДДД 124

преди 3 години

споко идат вашите мутри: НИНОВА И КОМПАНИЯ, ЧАЛГАРЯ И БОРЦИТЕ, ЧЕРЕПА И АГИТКАТА НА ЛЕВСКИ и още и още Баце беше един, СЕГА да видим какво ще правите

117

312

преди 3 години

ТОВА Е НЕОФАШИЗЪМ!

116

Русия

преди 3 години

Питайти Фирусулога Судук 3 Жипкуф - спициалист пу дългуви и носене на маски ф Юро Парламента!

115

Анонимен

преди 3 години

Тия които са го"измислили"на улицата задължително с маски а в чалготеки,барове и кръчми НЕ-са "специалисти"тип Толуп!

114

ДДД

преди 3 години

Счупиха ***. Какво искате от празни мутренски глави.

113

Баче Кико

преди 3 години

Аз не съм експерт, но мисля, че е мало умно и въведоха мярката колкото да отбият номера.

112

ИМА КАК

преди 3 години

да се ограничат бройките на регистрираните заразени: ПЪРВИ ВАРИНТ е да се спре правенето на тестове ВТОРИ ВАРИАНТ е най-после да спрете глу**павите, безсмислени протести или поне да се даде някаква програма за ПОДОБРЯВАНЕ НА ПОЛОЖЕНИЕТО, а не да се иска САМО този и този да подадат оставката си, да падне правителството , да се разпусне Народното събрание

111

До чудя се

преди 3 години

До чудя се Не, аз никъде неща да ги нося!

110

Ванката

преди 3 години

Ми добре - обаче като ни задължават да носим, нека ни осигурят сертифицирани и безплатни маски, или поне на поносима цена. Как може при комшиите навсякъде да те дават маски, а в аптеките да са 2лв. кутия от 100бр.??? А у нас е 2лв., за ден 5 маски - 10 лв. на човек, 40лв. за семейство!

109

чудя се

преди 3 години

Защо никой не организира протест срещу маските? Триото къде е? Президента къде е? Нинова къде е? 99% от хората не искат да носят маски навън. Няма ли кой да поведе народа? Или всички политици разиграват цирк пред народа? Разиграват театър управляващи и опозиция.