129

А бе

преди 3 години

Не знам кой беше деня миналата седмица, но ми направи впечатление, че ген.Петров не изглеждаше добре,когато поднасяше поздравления към работещите в авиацията! А нашия Остап Бендер от Дондуков и това е пренебрегнал.

128

Анонимен

преди 3 години

Милиционерите в атака.

127

антирадевист

преди 3 години

До Анонимен 79Особено след бомбардировката на военното министерство? Наивник. Дори и след като от сдружението на военните от запаса, за които се знае, че са червени в костния си мозък, се възмутиха? Действащите офицери имат чувство за дълг към СТРАНАТА, а не такива метежници като ***. Той ще бъде първата цел. И той го знае много добре.

126

антирадевист

преди 3 години

До Анонимен 51Кво разбираш ти от чудеса, бе ***. Наистина е голямо чудото. Такова в последните 30-тина години не е имало. Това е издънка на държавен ръководител, не на лукова глава като тебе.Нека обикаля - обикаля сред хората. А *** кво прави ИЗЛАГА СТРАНАТА. Или за тебе България не твоя страна. Така казваха и комунистите - Нашата страна е Съветския съюз - държаавата на пролетариата, на работниците и забележи СЕЛЯНИТЕ (по манталитет),. И за тебе ли е така?

125

Радев е лъжец !

преди 3 години

Фигурантът е и Лъжец - не си е правил тест преди заминаването за Естония и не съобщил, че е контактувал със заразен !

124

Анонимен

преди 3 години

Селски лъжец!

123

Хахаха

преди 3 години

За да са отърка в чужденците, и да каже, че ето приемат го на Запад, Радев се опита да скрие, че е контактен с болен от Ковид.А, трябваше да постъпа като мъж, да признае, и Борисов да отиде.С международните срещи Радев приключи.Също, като Първанов ... комунисти русофили

122

Анонимен

преди 3 години

Парадокс! Да си направи жена ти кола маска и да събере 5 куфара с тоалети..10 чифта с обувки и да не ги види никой !!!Да те екстрадират като шпионин за нула време от Естония и то само заради голям праз да идеш там.. щото никой не те е канил като делегат.Е, това ако не е голям праз - то е голяма сл.ива!

121

Хехе

преди 3 години

Представете си колко кофти му е станало , когато от кабинета на естонския президент са му казали да хваща самолета за България! Асфалт, тръби...скъпи му излизат думите, казани с отвращение по адрес на Борисов.

120

антирадевист

преди 3 години

До Анонимен 54А бе, ти в кой свят живееш? ТВ не гледаш ли, радио не слушаш ли? Да, истината лъсна, само че в ТАЛИН, ЕСТОНИЯ, ***.

119

бай ставри

преди 3 години

В Естония поставили цялата делегация на Радев под карантина в хотел. не ги допуснали до официалните срещи, а българските журналисти от БТВ, дарик , новаТВ и т.н., вместо да съобщат на медиите , че са под карантина, пазят гафа на президента. Е това е свободната преса, за която се бори резидента Р.Р - него да слушкат и по Бойко да плюят.

118

Анонимен

преди 3 години

След като навсякъде прозоваваше за отпадане на санкциите срещу Русия,защити Мадуро,сега пак пореден гаф.Продажно комплексирано човече, най-слабият и неадекватен президент досега.

117

антирадевист

преди 3 години

До Анонимен 57Ти май живееш в друга епоха.Е, до нивото на *** никога няма да се срине. Така майсторски да направи международен скандал може да направи само откачалка като Радев.

116

антирадевист

преди 3 години

До Анонимен 65Вие даже и за овце не ставате. Те са умни от вас.

115

Е,бравос

преди 3 години

Какви мерки? Нали на Шипка сам каза, че вируса съществувал само на жълтите павета? А с онази певачка - Мариана Попова и нейния приятел, даже и към революция призовахте.Горчиво, горчиво...

114

антирадевист

преди 3 години

До Анонимен 63Ей то и тоя. Де го чукаш де се пука. Кво искаш от ***. Явно, че Иво Христов е имал предвид такива *** като тоя.

113

Анонимен

преди 3 години

Не се учудвайте: премиерът е завършил Милиционерската школа- Симеоново и сетне в СИК е ошлайфал този занаят, Терзийски, Иванов и Хаджиев са милиционерски кадри.Гл.прокурор също е "милиционер".

112

антирадевист

преди 3 години

До ТотоЕй това вече върхът на тъпотата. Обсъжда се супергафът на Радев, а той продължава да плюе по Борисов! Ей аланколу, смени диска. Този се скапа. Не е интересен, защото забива. И ти като него. Но какво искаш от един ***

111

Депутат

преди 3 години

От Естония наложиха "вето" на Фигуранта ! А у нас Конституционния съд разглежда глупостите му ! Каква държава сме ???

110

Off

преди 3 години

Този като се *** и се опитва да се бърше с вестник. Като баща му (лека му пръст) бутна човека, по същия начин се опитваше да лъже и маже. Сега пак - ми то така си беше, аз си знам, то вирОс нЕма и т.н. Нека му мине карантината.