133

проблем с маските

преди 3 години

МВР няма да може да разпознава криминално проявени с маски на лицата! Ужас!Ца тази цел през соца бръснеха брадите за разпознаване! Ами сега?

132

Анонимен

преди 3 години

До ЦЕНАТА НА ПОБЕДАТАМилиони човешки съдби когато, атовете се ритат то магаретата страдат!

131

Чикибойко

преди 3 години

ЗАЩО БЪЛГАРИЯ НЯМА ПОДВОДНИЦИ?

130

До 140

преди 3 години

Пусни си канала за възрастни,може да ти помогне

129

Анонимен

преди 3 години

Пуснаха вируса,сега са спокойни.Докога ли?

128

До 121

преди 3 години

Тия членове са в защита на носене на маски.Ако си си сложил ,, намордник,, крайно време е да го изпереш

127

Подем

преди 3 години

От както пуснаха 5G, започнаха здравословните ми проблеми.

126

USA Today

преди 3 години

Бойко не е в СОФИЯ заради новите антени 5G.

125

Боко Тиквата

преди 3 години

Аз съм човек от народа, но никога не приемам покана за закуска/обяд/вечеря.Никога. Иначе съм народен.. много... честен кръст!

124

Само Факти!

преди 3 години

Джипката (toyota sequoia/произвеждана само за САЩ) на мутрата гори по 3,000лв на месец.Умножете го по 2, защото се движи в кордон.Добавете бензина на патрулките, които го пазят.Тиквата ви струва по 10,000 лв на месец за гориво, без да смятаме какво яде, а той не яде случайни неща никога (винаги отказва покана за закуска/обяд/вечеря).Тиквата се пази от поръчково убийство като топ-мафиот. Никога не се поставя в риск.ЗАЩО Е ТОЛКОВА ПРЕДПАЗЛИВ? ТОЙ МУТРА ЛИ Е НАИСТИНА?

123

ОПАСНОСТ! ПОМОЩ!

преди 3 години

България 1024 заразени.Китай .. 0 заразени..България 5 , 000 , 000 човекаКитай 2 , 000 , 000 , 000 човекаХммммм... тука да няма нещо гнило, а?

122

ЦЕНАТА НА ПОБЕДАТА

преди 3 години

СМЪРТТА НА МИЛИОНИ!!!!!!

121

Анонимен

преди 3 години

А добър ден, како Сийке! Ама скопените евро-чиновници или са толкова нефелни, че не се усещат какво правят китайците, или чудесно знаят, ама по някаква причина им играят по свирката.

120

Анонимен

преди 3 години

1336 не са си мили ръцете . Вече доволно има тураници-пандемици. Щом кат има над 500 софиянци да затворят София та да ми не сеят зарази по провинцията.

119

Гъбична Инфекция

преди 3 години

ПРОСТРАНСТВОТО МЕЖДУ УСТАТА И МАСКАТАе най-благоприятната среда за скоростно развитие на гъбична инфекция.Няма спор по този въпрос.

118

аха

преди 3 години

До Много БеденКоето си избереш все е вярно

117

аха

преди 3 години

и кво ги прайм тези?Къде е оня милиционер Гешев питам?

116

аха

преди 3 години

4) Никой не може да бъде подлаган принудително на лечение и на санитарни мерки освен в предвидените от закона случаи.Чл. 55.Гражданите имат право на здравословна и благоприятна околна среда в съответствие с установените стандарти и нормативи. Те са длъжни да опазват околната среда.Чл. 58.(1) Гражданите са длъжни да спазват и изпълняват Конституцията и законите. Те са длъжни да зачитат правата и законните интереси на другите.Издателство PACПEP

115

аха

преди 3 години

Чл. 40.(1) Печатът и другите средства за масова информация са свободни и не подлежат на цензура.Чл. 41.(1) Всеки има право да търси, получава и разпространява информацияЧл. 43.(1) Гражданите имат право да се събират мирно и без оръжие на събрания и манифестации.(2) Редът за организиране и провеждане на събрания и манифестации се определя със закон.(3) За събрания на закрито не се изисква разрешение.Чл. 48.(2) Държавата създава условия за осъществяване на правото на труд на лицата с физи

114

аха

преди 3 години

(2) Влизане или оставане в жилището без съгласие на неговия обитател или без разрешение на съдебнатавласт се допуска само за предотвратяване на непосредствено предстоящо или започнало престъпление, за залавяне на извършителя му, както и в случаите на крайна необходимостЧл. 39.(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.Чл. 40.(1) Печатът и другите средства за масова информация са свободни и не подлежат на цензура.Чл. 41.(1) Всеки има право да търси, получава и разпространява информацияЧл.