24

българин

преди 3 години

Защо не си ходят вече а се ослушват?! ОСТАВКА МУТРИ от ВЛАСТТА ВЕДНАГА!

23

Анонимен

преди 3 години

Безмълвния Слави и шепата площадни корабокрушенци печелят най много! Я виж ти! Мълчанието е злато,показа ни го Слави,а не винаги от *** излиза човек! От площад Независимост,например!

22

Психолог

преди 3 години

Представяте ли си как Чакгаря вече в Парламента и как чете декларация на неговата "партия" - излиза на трибунката, навива ръкави, показва татуирани части от селското си тяло, изплезва 58 см . лигав език и започва да хвърля отровни слюнки навсякъде !!!! Бррррр! Втриса ме от гнус !!!

21

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов върви по стъпките наНиколай Бареков ще го мерят с л

20

Анонимен

преди 3 години

ако вкарат мерките, поне гадната партийка герб е чао завинаги

19

Анонимен

преди 3 години

Аз ви предлагам по-добра алтернатива. Терминал 2 и да се спасявате овреме и да се устроите докато сте млади в нормални държави. Както се вижда и Дългия плешив *** и стотинка не дават за него. А скоро никой за никоя мутра нищо няма да дадат. Да ходят да бият чела на по тъмните си съграждани.

18

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера, как двете основни партии- виновници за безобразията последните десетилетия имат превес. Като гледам как сме на дъното във всички важни статистики, тълпа павиани би се справила по-добре от тия. Българите обаче - не, та не - гласуваме си за статуквото, после си се оплакваме колко ни е зле. Терминален стокхолмски синдром в напреднала фаза.

17

Анонимен

преди 3 години

И да цъкате минуси,победител на изборите ще е Нинова с около 25%.Друг е въпросът дали ще може да се коалира с някого и да управлява.За второто място ще се борят Слави и ГЕРБ.ДПС са четвърти,ДБ-пети.Манолова ще е шеста и макар на косъм,но с малко странична помощ ще прескочи бариерата.Т.нар.патреоти са аут,в какъвто и миш-маш да се явят.Магарешки и Цветанов въобще не ги коментирам.

16

Мисля си

преди 3 години

Възраждане влиза, това е единствената реална опозиция на статуквото.

15

Анонимен

преди 3 години

Всички са статуквото!!!Щом са в един общ парламент рабптят една рсбпта с един работодател!

14

Василев Василев

преди 3 години

Това правителство се занимава с убийства на Българи с чисти досиета!Правителството подържа кървава секта в Перник за терор и убийства!

13

Анонимен

преди 3 години

Протестират а реалността е че, следващото правителство сигурно ще е БСП, ДПС и чалгаря Слави, който дали има или няма семейство ми е все тая, но преди 20 години гравитираше много около мутрите. Самият той се държеше като мутра и т.н Ей това е алтернативата, която обезмисля протестите.

12

Тома Биков

преди 3 години

Като чета коментарите ми се струва, че цялата герберска пропагандна машина се е активирала да плюе по партиите на С.Т. и Х. И. А бе, хора четете си проучванията на т.н. агенция Барометър, живейте си във вашия свят и не коментирайте другите агенции. Не знам в чий болен мозък се е пръкнала идеята, че колкото повече се плюе по Слави и Христо, толкова повече хората ще подкрепят ГЕРБ.

11

Анонимен

преди 3 години

Ох другарите горките в Слави им е надеждата да дръпне някой глас от ГЕРБ. Горе главата другари, БСП победа!

10

До 8

преди 3 години

Айде сега,Слави ти е виновен,че пръв се изправи срещу шайката и изкара на показ далаверите,кражбите и простотиите им.Я си отвори очите за истината и тогава ще разбереш,че Слави ти е последната грижа.

9

Анонимен

преди 3 години

Аве плешунгерица не разбра ли че и 78 стинки не дават за него?

8

Анонимен

преди 3 години

ДБ значи ще спечелят изборите, колкото Реформатоски Блок ги спечелиха през 2013та.Раданчо поне се уреди в Брюксел, явно и на Христо Иванов му се иска. Друго май няма какво да направи.

7

Анонимен

преди 3 години

Мафията е обсебила цялата държава-те си говорят на "здравей бос" и "братиньо",уговарят си,уреждат си взаимно постове,сделки,поръчки,за милиони и милиарди,пазят се взаимно и удрят противника/"Този ще го размажа,че не се съобразява с мен"-Б.Борисов/.Затова трудно ще бъдат разбити,но важното е,че хората вече не се страхуват и гласно изразяват своите позиции.

6

Слави Трифонов

преди 3 години

Ще, ще. Само гледай. Аз съм новия премиер. Са, са, са

5

Анонимен

преди 3 години

славуцата едно дете няма, резултат от смущенията в репродуктивната му функция, което пък е отражение на прекомерната употреба на наркотични субстанции във времето! Несериозно е този болен и плешив чалгаджия да управлява България.