71

Анонимен

преди 3 години

Аз съм мъж на 25 г. Вече като се запозная с жена и ако ми каже,че може да готви се шокирам. Масово вече жените нищо не могат да правят. Мама ги гледа вкъщи,гаджето трябва да ги води на заведения,ресторанти и прочие и един боб не знаят как да сварят. Мога да кажа,че вече мъжете са доста по-добри дори и в кухнята. Всяка втора жена вече се изживява като принцеса. Поне така е в големите градове. В малките е другата крайност все още

70

До 67

преди 3 години

Няма такъв вариант като равен труд! А равно заплащане е комунистически утопия, опасна за обществото.

69

Анонимен

преди 3 години

Май не разбрахте за какво става въпрос: просто жените искат да вземат колкото мъжете, без да се разглежда въпроса за по-ранното им пенсиониране!

68

Анонимен

преди 3 години

Когато спрете да чакате принцът на бял кон нещата може и да се пооправят, ама едва ли.

67

Анонимен

преди 3 години

Май повечето не схванахте за какво става дума.А именно РАВНО заплащане за РАВЕН ТРУД. Работиш наравно с колегата, получаваш колкото него.Нищо повече.

66

Анонимен

преди 3 години

Надявам се някой ден да видя новина: "Работата на мъжете по-тежка! Живеят със седем години по-малко от жените!"Ама при вечната и повсеместна дискриминация срещу белия мъж, едва ли!

65

Мен

преди 3 години

До АнонименВсъщност от коментарите става ясно, че една малка част от българите са мъжемразци и на тях всичко им е криво, все някой друг им е акал в гащите и все намират оправдание за нещо дето не им се е случило както на някой друг. Останалите - и мъжете и жените всъщност са си ок. Но малцинството врякащи патици създавата прекалено много шум.

64

ДДРонег

преди 3 години

До Анонимен 59Изкривяате ми думите-отивате в другата крайност, драга !!!Природно, на жените име отредено да раждат и да гледат деца - това им се удава много по-добре от нас, мъжете, повярвайте ми !!!Да, само мъжът Ви Ви заплаща за домашната работа в къщи, но там няма осигуровки. Е, ако не сте уцелили мъжа, лошо !!!Е, аз съм научен от майка ми на дом. работа - мога да готвя, чистя, пера, да гладя и др. и помагам на жена ми, когато тя ми позволи :) Не знам защо всички жени се мислят за слугин

63

Анонимен

преди 3 години

До От ГерманияВ Германия масово жената като роди работи на половин ден, почасово и т.н. А тук жената хем е на пълен работен ден, понякога и по 12 часа, хем гледа деца и накрая се пенсионира с по-ниска пенсия.

62

Анонимен

преди 3 години

До 10 г жените вече няма да са актуален въпрос. Тогава въпросите ще са от рода на- Защо хетеросексуалнините взимат повече от Гейовете или от Третия пол. И ще се появят хиляди организации които да натискат джендерите да взимат дори повече от нормалните хора. Даже ако нямате поне 1 джендер колега може да осъдят шефът ви,че ги дискриминира и затова не е наел такива. Тъй че въпросът за равенство между мъжете и жените е към края си. Ще става страшно

61

Анонимен

преди 3 години

От коментарите става ясно, че българина масово е женомразец. "Блазе им" на съпругите на тези мъже.

60

От Германия

преди 3 години

В Германия средната пенсиа на мъжете е около 1100 евро а средната пенсия на жените е около 600 евро. Тоест България е отличник във феминизма и преуспяла в изравняването на пенсиите на мъжете и жените в сравнение с Германия. Либералистите пак търсят под вола теле.

59

Анонимен

преди 3 години

До ДДРонегА ако по някаква причина тази жена остане сама, какво правим? Обричаме я на мизерия, защото разбираш ли, не е нормално да получава голяма заплата.

58

ДДРонег

преди 3 години

До Анонимен 54Кое е по-важно за жената - да има кариера или да има деца ???!!!Колко мъже биха искали жена, която да избере първото ???!!!

57

Реалист

преди 3 години

Нормално е за България. Трудовият стаж на жените е с 17% по-малък от този на мъжете и работят по-леки професии, за които се плаща по-малко. Няма как секретарката да получава колкото миньора. Няма как жената с 30 години трудов стаж да е с пенсия колкото мъжа с 35 години трудов стаж. До съвсем скоро жените се пенсионираха на 55 години, а мъжете на 60 години.

56

Мен

преди 3 години

До АнонименМи като не си знаеш правата е така. Тези въпроси по време на интервю са забранени!

55

ДДРонег

преди 3 години

Караниците са излишни, мъжете и жените никога няма да станат равни !!!Единият пол е добър в едно, другият - в друго, затова са и създадени Разнополовите семейства !!!Мъжът трябва да получава по-гояма заплата, за да купува на жена си скъпи подаръци :):):)Жената трябва да работи по-малко на работа, че да има повече време за дома си, да се поглези от веме на време и др. такива !!!Е, има и изключения, но те потвърждават правилото !!!Който е против Природата, далеч няма да стигне !!!

54

Анонимен

преди 3 години

Дискриминация за жените почва още на интервюто за работа, с въпроси дали е майка, дали смята да ражда скоро и т.н. И ако единият и отговор е ДА... или не я наемат или и предлагат малко пари, "защото ще ми отсъства често заради детето" или "ще е в майчинство".Колкото мъже на интервюто са ги питали за деца им?

53

Анонимен

преди 3 години

Значи тук се извърта проблема от това кой какви пари взимал на това кой какво е вършел вкъщи. Ами преди да се омъжи за някой, жената да си поотвори очите що за мъж е. Не е трудно да се прецени дали ще и помага,дали е бъдещ алкохолик,мързеливец и др. Ако му гледа само мускулите,татусите, бавареца и самочувствието да не реве после,че е бил мързелив. Щото там отстрани я е чакал и някой скромен младеж без татуси,но свестен,но тя е искала тръпка. Вземи си сега тая тръпка да му слугуваш цял живот.

52

хахах

преди 3 години

Пенсията е формирана на базата на трудов стаж и заплата по времето му. Който е бачкал по-малко и на по-ниско платени работи(разбирай по-леки професии) е нормално да получава по-ниски заплати. Заврете си феминизма обратно в америка.