117

Анелия

преди 3 години

Тази руска ваксина против шап по прасетата може и да е ефективна срещу коронавируса, но начина по който я представиха ме кара да си мисля какво още крият от публиката?

116

Анонимен

преди 3 години

защо заглавието е с въпрос а не с доказано , какви глупости се пишат в тези сайтове не знам , някъде да пише че това е ваксина за животни, пише че има съставка от ваксина , но това е съвсем различно , а м/у другото човека също е животно , много органи са еднакви с много животни , прасето също е с близки органи до човешките , вие какво искате да измислят нова менделеева таблица ли че да открият лекарство

115

Антон

преди 3 години

Нокиа току що спечели договора от НАСА за монтирането на първата клетъчна телефонна мрежа на Луната. Системата ще бъде готова през 2022, което е около две години преди пристигането на първите американски астронавти по програмата Артемис.

114

до 123

преди 3 години

А ти мислиш ли, че Русия се е загрижила?Същата Русия /СССР/, срещу която се вдигнаха въстания в цяла Източна Европа, за да се спасят от руски гнет?ГДР 1953та, Унгария 1956та, Чехия 1968ма, Полша 1980та.Само наще *** не се опънаха на СССР и си седяха наведени до 89та.

113

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102 Преди седмица "Няколко ваксини за коронавирус може да са готови за употреба в САЩ до края на тази година. Това заяви днес вицепрезидентът на страната Майк Пенс, съобщава ТАСС""Ти мислиш , че в тази бизнес ниша , която се отвори и е на стойност десетки или стотици милиарди долара , американските и западните компании компании , ще стоят и ще гледат Откога капитализмът се е загрижил за хората

112

Дитранол

преди 3 години

Това не изглежда да се отнася за Спутник V на Гамалея, а за някаква друга ваксина от Vector Center.

111

Анонимен

преди 3 години

какво значение има каква е ваксината , преди време един българин откри лекарство за рака от едно цвете , искаше да даде патента на българия за да допренесем нещо в света , но умниците от бан казаха че можело да има странични ефекти , и какви може да са те , ще ни поникнат рога ли щом си болен от най страшната болест , който не вярва да гледа филма на карбовски , и боико тогава каза , ако дойда на власт ще се заема с патента , дойде и нищо не стана , как се губят милиони от терапии и лекарства

110

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102 Но дали е така . това е от началото на октомври ""Бразилската Национална агенция по санитарен надзор е получила първа заявка за регистрация на ваксина срещу новия коронавирус, съобщи ТАСС.Става дума за препарат на британско-шведската фармацевтична компания "АстраЗенека", цитира агенцията информация на тв канал "Глобо""

109

към 88

преди 3 години

Путин разбра, че езикът на силата е на почит днес, затова Русия създаде "Калибр", "Кинжал", крилатата ракета с ядрен двигател и неограничен радиус "Буревестник", "Сармат", хиперзвуковата А-235 "Нудоль", "Стилет", "Рубеж" с хиперзвуковият планиращ боен блок "Авангард", "Пересвет", "Посейдон" /Статус 6/, "Скиф" с пускови шахти на морското дъно, "Циркон", "Борей", "Ясень", "Хаски", АПЛ "Белгород" с "Лошарик" и тн.

108

ПоклонникНажужето

преди 3 години

Руският болен е най-здравия болен в Света. Факт.

107

Анонимен

преди 3 години

брееее , тука само политици и разбирачи в тези коментари , някакъв муфлон по доло написал турция пердашела русия на 3 континента , и кога е било това да питам , за това ли ердоган ходи на краката на путин , без значение какво говорите за русия и с какво ви пълнят промитите мозъчета но до сега руснаците не са клекнали пред никого

106

Анонимен

преди 3 години

Добре че се откачихме от руската орбита, иначе щяхме да сме изостанали от света с 50 години колкото самата Русия.

105

Анонимен

преди 3 години

В Русия е регистрирана вече втора ваксина, и са произведени 60 хил бройки. Работи се и върху трета която ще бъде усъвършенствана.

104

Мишо П.

преди 3 години

Ваксина срещу шап по прасетата! Руснаците съвсем ни взеха за канарчета.

103

за смях

преди 3 години

България с F-16 стана освен най-бедна в ЕС и най-глупава.

102

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина има 2 варианта: на базата на новичок за западния вариант и два пъти на базата на новичок за вътрешния пенсионерски пазар.

101

Анонимен

преди 3 години

До ахахахах"ахахахахахрано си започнал с вицовете"Доре е да погледнеш клипчета в тубата за да видиш колко жалки са руснаците, трепят ги като пилци навсякъде.

100

Анонимен

преди 3 години

Русия не се ли умори да става за смях.

99

Анонимен

преди 3 години

А българската ваксина за хора ли е?

98

Николай

преди 3 години

Според мои лични наблюдения всичко руско е ***. Така, че тази така наречена "ваксина" сигурно и тя ще попадне в тази категория.