28

Ф.С.В.

преди 3 години

Нашите адмирации към служителите на МВР, които обслужват гражданите--Учуден съм ! Не знаех че биенето с Палки по главите на Гражданите се казвало ОБСЛУЖВАНЕ !!!??? НАПРАВО СЪМ ПОТРЕСЕН!

27

лелеее

преди 3 години

За тези ''трудещи'' се трябва радикална промяна. ТРЕТА категория и пенсия след 70 год. възраст.

26

obektiven

преди 3 години

На който ми е малка заплатата и много работата да напуска и да ходи в частният сектор. Ама да не мрънкате като ви остойностят реално "работата".

25

ДДРОнег

преди 3 години

Др. полЮцаи, кой труд не Ви е оценен - този, че на протестите искате само пари и привилегии, а не повече права за Ваша безопасност и по-строги закони ли???!!!Или този, с който пазите еничарите на народа ???!!!

24

Пророк Илия

преди 3 години

Какво се пените тука - готов съм да се хвана на бас с който иска, че Боко ще им дигне заплатите - ако не го направи губи 60 хиляди гласа, а и няма да има кой да го защитава от народната любов. Утре като дойде новината, че ще им вдигне "лично" заплатие, ще се юрнете да обяснявате как Бойко е велик и как момчетата го заслужават.

23

Бау

преди 3 години

ние ще плащаме заради глупавите протести ...

22

Анонимен

преди 3 години

Кой труд? Ще спомена само Данчо Катаджията, Шефа на КАТ Габрово (регистрира крадени коли) Ония БОП аджии шефове от миналия месец били и наркобарони. Другите от Павликени крадиха бензин направо от колонката... И да обобщя, че няма престъпление в България в което да не е замесен бивш или настоящ орган

21

Ф.С.В.

преди 3 години

Еничарите се умориха да бият хора и -Сега ИСКАТ ЗАСЛУЖЕН КОКАЛ!!

20

Гневен

преди 3 години

Естествено е да искат повече пари! За пазавантите на мутрите,които пребиват народа ни и се гаврят с него е нормално да си поискат поне малко от милионите евра и златата от шкафа на господаря им!!! Данъкоплатците не искаме с нашите пари да плащаме на еничари и башибузук!!! Да им плащат мутрите и олигарсите,а не жертвите!Да бъдат проклети всички,които посягат на собствения си НАРОД!!! Възмездието ще ги връхлети със страшна сила!!!

19

Анонимен

преди 3 години

Глупости, аз съм против ГРОБ и против куките!

18

Анонимен

преди 3 години

Тези, които плюят по полицаите са ченгетата от ГЕРБ, същите са и на длъжности *** да пишат хвалебствия за ГЕРБ и Бойко Борисов, и да хулят президента, протестиращите и изобщо всички, които не са съгласни с политиката на ГЕРБ!!!

17

Анонимен

преди 3 години

Хайде всички от едната страна на барикадата!Леле, ако и полицаите хвърлят шлемовете и щитовете и почнат да мятат яйца по Министерския Съвет и Партийния Дом, Бойко Борисов от страх ще избяга във Владивосток!!!Ми и полицаите се умориха, и те душа носят. Не се издържа на това напрежение вече повече от два месеца!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Бутаха палатки , а сега искат да вдигат свой палатки .... Наглост !

15

Анонимен

преди 3 години

Да ходят пак да пият водичка и да пушат цигарки...Нека мафията извади им плати от чекмеджето... Народа вече ви неще...

14

отвратен

преди 3 години

В полицейската държава Тикволандия, да си полицай или бавачка от НСО, е най-добре--1. Ненаказуеми са - те не плащат глоби на КАТ,винетки, разминават им се престъпленията. Когато извършат ПТП винаги друг е виновен. 2. Получават пари за несвършена работа-всяка година се увеличават неразкритите престъпления. Има само едно нещо---трябва да са добри лииизааачи. А, те това явно го умеят.

13

Недооценени били

преди 3 години

Верно ли бе? А по 3 бона дето взеха тия месеци за протестите? И оня плаща всичко до стотинка щото го е шубе

12

Анонимен

преди 3 години

Милите...Плача...

11

Да си протестират

преди 3 години

Подкрепа от гражданите няма да получат.Каквото си надробил това ще сърбаш.Даже заплатите които вземат са им големи.Трябва да им ги намалят, защото бият народа.

10

Анонимен

преди 3 години

Недооценен!!!??? Че и труд!??? Пари ще искат да им даваме, че ни тормозят месеци наред - наглост! Тая полицейска *** в БГ трябва да се измете незабавно.

9

Вуте

преди 3 години

Орязване на щата с 30 процента, останалите на минимална работна заплата!Това заслужават тия лентяи!На, който не му изнася, частният бизнес на домуса ги чака!