47

Искаш ли шок 6?

преди 3 години

Те са "бизнесмени" - те са имали своите "бизнеси" - интересно е как така техните "бизнеси" нанесоха щети за още 30 милиарда лева и между другото си пръснаха семката къде що видят! Рамзес имал 200 сина и всичките били в армията.... Мен ми е интересно как тази фараонова вълна стана очевидно ясна при появата на негово нацистко нищожество Симеон 2 Сакскобурготски!

46

Ванката

преди 3 години

Изобщо нямаме нужда от армия! Бюджетът на МО е колкото на здравеопазването ни - това първо. И второ - от никого не може да ни опази. Развъждаме си само *** с максимални заплати и пенсии.

45

редник Каракочев

преди 3 години

Наборниците на палатки ли ще са?

44

Анонимен

преди 3 години

Никакви такива - или наборна, или платена. Основното тоя не е разбрал, - армията трябва да е мотивирана.

43

българин

преди 3 години

Г-н Генерал! Преди 30 г нямахме"професионална армия" каквато имаме сега! Армията ни беше от срочно служещи млади хора отбиващи военният си дълг към родината! Нещо което го има и днес в една Турция примерно! Гърция и много други държави! Една държава е силна когато има боеспособна армия! Професионалната ни такава е един стадион парадни войничета!-:) Защо нф желаете младите българи да служат в армията ни?

42

гост

преди 3 години

Аз пък си мисля, че генералите ни са малко множко. Същото важи и за чантаджиите в министерството.

41

Анонимен

преди 3 години

...и всички българи, годни да носят оръжие да бъдат мобилизирани, Турция пак ще ни прегази за няколко дни, или часове. Тогава за какво ни е изобщо армия? И 5 хиляди са много.

40

Анонимен

преди 3 години

Не разрешават оръжие на хората и закон,при нападение в дома да можеш да си защитиш семейството и собствеността,но щом е да се защитават интересите на евроатлантическите началници ще превърнат най-важния ресурс младите мъже на БГ в пушечно месо.

39

Искаш ли шок 3?

преди 3 години

Като каза Банев, че няма повече ко.***.ле.та в тоя край се чудя, колко ли други *** има по други краища на страната???Почвай да пеееш Банев!!!Кои са, на какви позиции са, колко мръсотии са направени за да са на тези позиции и колко конкурсчета трябва да отменим!!

38

Анонимен

преди 3 години

В днешно време малдите мъже нямат време за губуне с глупости,че и без това мъжете в БГ живеят най-малко в Европа. Освен това кой е този ***,който ще ходи на овйна да умира за днешна БГ?! Разни престъпни политици като си правят войни, да си умират сами в тях.

37

Искаш ли шок 2?

преди 3 години

Николай Банев в момента крещи в затворническата си килия - нямам повече ко.***.ле.та във вашия край! А един друг извика - лъжееееешшшшш - нали идеята за донорната банка на Банев - той докато я направи - какво точно си мислите, че е правил? Искал да си поиграе на Рамзес с колкото се може повече робини.

36

Праведен

преди 3 години

...и червени телефони, никой да не може да ни записва

35

Ст@м@т

преди 3 години

И къде ще бъдат приети? В унищожените казарми с оборудването и оръжията които унищожиха за за стотици милиарди? Или ще се изградят нови, да усвоят нов заем от десетки милиарди евра за да строят нови?!@!?@?!?@!?@!?@?!?@

34

Същия

преди 3 години

Всеки, който иска да се върне казармата да се запознае със случая с редник Булиев и пак ще си говорим.

33

Искаш ли шок?

преди 3 години

Николай Банев-ко.п.е.л.е на Симеон 2 Сакскобурготски.Иво Николаев Колев - к.о.п.е.л.е на Банев,сина му на Иво Николаев Колев-внуче.Пастор Николай Колев за съжаление обаче е бил жестоко излъган от неговата съпруга. Асистент Тодор не знам си кой си - к.о.п.е.л.е на Банев. Ония дет пукна в Швеция - к.о.п.е.л.е на Банев. Има още един. Явно Банев много са му се осладили местните лесни, а Симеон 2 му е трябвало някой да му върши мръсната работа под прикритие и да трепе преследва и унижава "комунисти"

32

Анонимен

преди 3 години

През 1920-23 г. правителството на Стамболийски е въвело Трудова повиност и доста работа се е свършила. По време на Световната криза 1931-34 г. от безрсботните млади хора са били създавани работни звена на пряко подчинение на кметовете и са вършили доста обществена работа: работници при строеж на училища, обществени сгради, ремонти, създаване и поддръжка на общински овощни градини , лозови масиви, култивиране на общински земи, работа в тухларници и т.н. Управлението не е само пълнене на джоба!

31

Анонимен

преди 3 години

На едно момче двама граждани от малцинството разпориха корема на едно българче, момчето е инвалид. Търсете случая на редник Булиев

30

Анонимен

преди 3 години

46, агресивността е проява на страх, слабост и невежество.

29

Анонимен

преди 3 години

Всички са негодни за военна служба поради вегетарианство, наркотици, жендаризъм, йога, фейсбук, инстаграм.

28

Анонимен

преди 3 години

Когато имаше казарма, има и смъртни случаи, дано да не я връщат, че като знам какви мърляци сме ние българите, няма да се учудя ако се стигне до 50% смъртност. Ама затова неговорите, удобно премълчавате.