19

Анонимен

преди 3 години

Възродителния процес беше най-хубавота нещо, което можеше да се случи на БългарскитеПомачета!!!

18

Различно мнение

преди 3 години

Азерите са кротки хора. Не са като турците, дори странят от тях. Бил съм там. Арменците в случая са обнагляли. Тази терория им е дадена за да се скрият от турските зверства и геноцид през 1915 г., нещо като акт на гостеприемство. Сега претендират, че е тяхно исконно право да пребивават там и дори искат да се съединят с Армения. По времето на УССР нямаше да има никакъв проблем, територии се подаряваха (напр. п-ов Крим), но тези времена отминаха. Арменците ще хапнат дървото.

17

митя

преди 3 години

хахаха-хахапишиоще малкоглупости ти и ще ме амбицираш, ще ти намерят айпито, и ще дойде някой да те намеже със ако.боецо ти

16

Анонимен

преди 3 години

Този конфликт трябваше да бъде разрешен от ООН-то,но изглежда на някой му е нужно в регионът да има напрежение.Това е същото като с ,,македонският въпрос''.България им даде правото да се наричат както си искат,даде им правото да се присъединят към Югославия,даде им два танка за да имат и Въоръжени Сили,даде им и самостоятелна църква.И макетата продължават да мразят България,дори са готови и на повече от това стига да не бяха толкова страхливи разбира се.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Турци -исторически синоним ,означаващ презрян ,нечист човек ,насила наложен от Мустафа Кемал на мюсулманските народи ,потомци на суелджуци ,османци ,караманци ,лази ,зейбеци ,абхази ,както и на потурчените ,арменци ,гърци ,българи,грузинци и други народности .Турчин не е етнос ,а политическа и географска принадлежност ,постигната с насилие и кръв от Аттатюрк и цената на поне 300 000 х убити ,въстанали срещу презрението турчин през 30 те години ..

14

митя

преди 3 години

защити история.и защото сте животни с религия 14 век в момента.

13

митя

преди 3 години

хахаха-ха-хахати защо така гадно се смееш?хората умират.много гадно такива хора дето се смеят докато умират хора.животно.

12

Deliormanski

преди 3 години

оня правешки *** отдавна вдигна петалата и че вече няма кой да ви промива птичите мозъци,че сте най умните, най красивите и великите! След Армения някой ден тоягата ще заиграе и вьв вашия двор! Запомни го!!!

11

Deliormanski

преди 3 години

До православния: И с какво ще им помогнеш на любимите ти православни световни мошеници No 2 (след ония жьлти грозотии от тел авив) ?!?! С рьждясалите ти супермодерни модел 1975 г.миг-ове? Ти по добре си кротувай и не се пени много-пий си ракийката и застани пред телевизора,че почва поредната турска сапунка! И ти знаеш,че нищо няма да направиш, щото никто имаш желанието,нито кураж,никто пьк вьзможността да го направиш,а само дрьнкаш както всички ганьовски цьрвули като тебе! Май забрави,че

10

Анонимен

преди 3 години

герб е дпс .Първо дадоха южен поток на Ердоган и сега плащаме на Турция рекет. А боко тиквата му се видя руската газ недемократична и ходи за азерски газ да се договаря. А Европа се пребори за северен поток 2 .герб е дпс и е срещу Европа и християнския свят ;) герб е дпс .Шпигел.

9

деди

преди 3 години

тези снимки на азърбайджан са снимки от Сирия.турция скочи да помага на азърбайджан но един телефон от москва ги охлади и започнаха да мислят като хора,

8

Мда

преди 3 години

Азерите насъсквани от Турция пробват за пореден път да завладеят Карабах.Най-вероятно резултатът ще се повтори-пълен позор за нашествениците.Едно обаче е сигурно-турската лира скоро ще удари 10 стотинки.

7

Fenasi Kerim

преди 3 години

До 12Ами не са Ortodoks това обяснявам. А ние помаците сме си такива каквито искаме да бъдем. OK?

6

Fenasi Kerim

преди 3 години

До 5Християни са ама чак пък "православни" не са.Ortodoks, Gregoryan има разлика ама вие даже не си познавате религиите и клоновете. Аз ли да обяснявам кои са православни, апостолически, католици и прочие?

5

С Армения сме

преди 3 години

В моя клас имаше арменец, а и българите не са видели лошо от арменци (стига да не са работили за тях ХАХАХАА). Много читави хора са, според мен.Азери не познавам.

4

православен патриот

преди 3 години

С вас сме православни братя арменци!!!!

3

Ха-ха

преди 3 години

*** атакуват!Резултатът ще е обичайният-пореден разгром.

2

Turan

преди 3 години

Турция трябва да вкара войски възможно най-бързо. Над Карабаа да се развеят двата байрак - азерския и турския. Това са две държави - един народ. Да се върви към Туран - всички тюркски народи да се обединят. Това ще е свръх държава и еднолична суперсила. Целта е Туран, пътеводителя - Коран.

1

Втора легия

преди 3 години

Голяма радост за всички дьо нм ета .!.