62

Анонимен

преди 3 години

Тва е нек'во гурме по български. Миниатюрно количество, но пък некачествено (като съдя по воднистата консистенция на пюрето). Малката порция кво представлява? Кокалчето от пържолата с розичка пюре отгоре й само за 3.50 - граби, народе!Но фирмата, осигуряваща тия благини на децата ни положително дава на чекмеджето, така че да не чакаме промяна.

61

тъй де

преди 3 години

До СаксофоновПовечето филии са със маргарин, маслото не е по джоба на народа в тази икономически стабилна, цъфтяща и със сериозно строителство държава според Неподаващия ОСТАВКА.

60

ха-ха-хаааааа

преди 3 години

До Анонимен 60Ахааа, за това ли депутатите дремят като като пръч у паламида?!

59

Анонимен

преди 3 години

Ако им дадат много храна децата ще се натъпчат и ще дремят в час.

58

Саксофонов

преди 3 години

По-добре детето да си носи филия с масло и ябълка за обяд, отколкото този буламоч. Нещо подобно както в скандала с храната в Пирогов. Фирмите правят какви ли не помии. И готвачките се оплакаха едва, когато собственика на фирмата не им платил и на тях. Решил да спечели и от тяхните заплати.

57

Анонимен

преди 3 години

"Г-н зам. кмет Тодор Чобанов ами самосезирайте се. Какво като не е официялен сигнал?"Ти не четеш или не разбираш написаното? При самосезиране, съдът често го ползва като мотив, че "никой реално не се е оплакал", т.е. проблема може да се приеме като "маловажен". Проблем има, ама никой не се оплаква, съдът приема че не е особен проблем. Виж, ако има 10 жалби по казуса, съдът ще каже че явно е "от висок обществен интерес" и няма да има мотиви да разпореди ниско наказание...

56

До gotvach

преди 3 години

Говоря ти за съставен артикул, тоест рецепта. Примерно за да извадиш 100 грама пържола, трябва да вкараш да кажем 180 грама филе. ТОва казвам като цена, съставния артикул, а не суровината пилешко филе.

55

1212

преди 3 години

Г-н зам. кмет Тодор Чобанов ами самосезирайте се. Какво като не е официялен сигнал? Нали затова са Ви избрали. Ама нали са наши хора как да им направим проверка.

54

gotvach

преди 3 години

До Занимавам се с кухняТова филе да не е от френски петленца??? Няма филе на доставна цена над 8 лв/кг....И то най-хубавото е толкова! А това сигурно е от 5 лв....

53

До един от София

преди 3 години

Заведение е друго! Там имаш и заплати за сервитьори! Това също е един доста значителен разход.

52

Един от София

преди 3 години

Кварталното заведение ( в София живея) за обедно меню пържолата им е по-голяма и също я дават с пюре или салата. Редуват се наистина ястията, но пак са около 5 лева с гарнитурата. Ако някой път има кюфтета( това най-често взимам) е даже по евтино със салата. Хич не оправдавайте тия дето дават на деца възможно най-ло.шата храна. Не забравяйте как по разни зелени училища или екскурзии все имаше над 10 деца натровени с храна. Винаги фирмите си измиваха ръцете накрая.

51

Занимавма се с кухня

преди 3 години

..., а токът и труда също струват пари. Картофеното пюре е около 6 лв на килограм продажна цена.Съдейки по снимакта, то е около 100 грама. И така кутиика 10 стотинки + пържола 2 лв + пюре 60 стотинки = 2.70 и това е цена с НАДЦЕНКАТА! Айде да сложим и 10 стотинки транспорт, става 2.80. Това е реалната цена. Всичко над нея е чисто печелбарство.

50

Занимавам се с кухня

преди 3 години

и част от рабоата ми е точно да глася и изчислявам подобни порции. Като човек, който работи това, мога да ви кажа следното:1. Кутииката е на цена около 5 до 10 стотинки. Зависи дали е термоустойчива или не.2. Това ми се струва да е пържола от пилешко филе и така като го гледам, е около 100 грама най-много.Това на доставна цена е грубо около 12 лева за килограм. Продажната е нормално да е поне 20 лв, защото все пак имаме труд на готвача да я приготви, както и скара

49

the Ghost

преди 3 години

Усмихвайте се - утре ще е по-зле.... Жалко, но ФАКТ !

48

Анонимен

преди 3 години

изтипосала го във фейса, а не подала сигнал. Тъпотия българска. Ако нямаше фейс сигурно щеше да разкаже на кокошките, но пак нямаше да подаде сигнал. Как да стане нещо?!?

47

Мен

преди 3 години

На моите докато бяха в държавно училище всяко второ ядене им беше кренвирши или скара... Останалото някакви други помии дето не ставаха за ядене...

46

Анонимен

преди 3 години

Алчнотията на българина е пословично безгранична.

45

...

преди 3 години

мила родна картинка... за пореден път и начин и място се вижда ситуацията в цялата държава каква е .. тоя с катъринга, дано през *** да му излезне..аман от пишмани и морални бок луци.. българина за пари и себе си ще прецака

44

Много ясно

преди 3 години

До Анонимен 44Подобно количество струва 2.50 някъде в обедното меню на квартална закусвалня, което значи, че в стола трябва да е по-малко. А един лев за еднократна кутия е просто скандално.

43

Велес

преди 3 години

И ще се опитват да ме манипулират, че протестите не били регламентирани! Та те са и за такива случаи, и за почти всичко в резултат на сегашното управление! А Вие господа кметове, зам. кметове, районни администрации, дето получавате заплати за да контролирате всички процеси, свързани с управление и контрол, кому държахте досега оная работа? Дисциплинарни уволнения за Вас, барабар с Вожда Ви!