20

Анонимен

преди 3 години

Единствено перхидролнотоНедоразумение в Белия дом с неадекватните си "решения" е отговорен за смъртта на над 200 000 души в САЩ.

19

Анонимен

преди 3 години

Германците със своите попикани васали франция оче си въобразват че са някакви световни лидеру а тях изобщо ги няюа в цялата схема.

18

Кот' кажи бат Д

преди 3 години

... Гл. лекар на болница в Сиатъл излиза с твърдение че са имали болен от коронавирус през октомври... ама иначе Китай го пуснал вируса 2м. по късно Октомври в НюЙорк СЗО прави 3ЧАСОВА демонстрация на световна пандемия от коронавирус, ама то от Китай започнало всичко. Бил Гейтс е собственик на патентите за 3 изкуствено създадени коронавирус щама , ама те неговите не били опасни а Китай започнал всичко.Най добрата за сега ваксина в САЩ е на "Модерна" която е започнала работата по нея 2016г ???

17

Анонимен

преди 3 години

До От Флорида напълно си прав ако победи Тръмп победа за целия свят, който в противен случай изпада под китайско либераско комунистическо робство с маски и ваксини и прочие...

16

Анонимен

преди 3 години

До Хахаха "Тръмп ще смачка Китай" иначе китайския комунизъм ще залее света ...

15

От Флорида

преди 3 години

Може да е арогантен и всякакъв Тръмп, но е прав. И за разлика от либералните двулични социалисти се бори за благоденствието на народа си. Този вирус беше направен и пуснат от Китай с икономическа цел. Дано да спечели Тръмп иначе ще сме свидетели на псевдо демокрация = комунизъм в световен мащаб. Вече няколко пъти се опитаха да го убият, явно прави нещо както трябва.

14

Анонимен

преди 3 години

Битка между Китяй и Индия ще има Китай за повече няма сили и да видим кой ще застане на страната на Китай освен беззъбите немски кучета други жешаещи няма да има

13

Анонимен

преди 3 години

Оптимист. Но може и да не дрънка само празни приказки. Президент на САЩ е все пак. Благоденствие, ваксини..Нещо има между редовете.

12

Кеф

преди 3 години

Не мислех че ще доживея да видя как 'хегемона' и 'свтовен лидер' лае безсилно отстрани и внимава да не го сритат.

11

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Дрън-дрън.Пенсионерски изблици

10

Лъжеца вика....

преди 3 години

"Китай да бъде държан отговорен"- Типично за каубоите отатък океана е да играят на покер! Блъфовете са нормален инструмент за тях.

9

До 8

преди 3 години

На Карлуково свършиха местата и ви пуснаха да коментирате по сайтовете...А БМБ покрай строителството на фалшиви магистрали резна парите за хапчета за шизофреници и ей го резултата

8

Хахаха

преди 3 години

Китай и Русия са зло и следва да бъдат ... и ще бъдат разколачени.Тръмп ще смачка Китай, а следващият президент ще ритне столчето на русия.

7

Китайска работа

преди 3 години

Те китайците така си могат - копирали са вируса с грешки и сега ваксината на американците не работи...Но виновен е този дето е пратил вирус - не този който го е върнал обратно!

6

Те така правят...

преди 3 години

На краварите винаги друг трябва да им е виновен!

5

Мда

преди 3 години

Тръмп не е твърде в ред,обаче Байдън е съвсем изперкал...Какво става с Америка,евр*ейските и собственици толкова ли не могат да намерят що годе нормален човек да управлява?Или не искат?

4

Анонимен

преди 3 години

Браво на Тръмп - Америка наистина имат велик лидер този път - не някакъв

3

Анонимен

преди 3 години

Чувствена, емоционално заредена реч с нищо не отстъпваща на сцена от холивудски филм с як и напорист бацко, който си скъса червения потник и си насини гърдите след десетки удари с юмруци.

2

Баи

преди 3 години

Тои не е ли американско творение

1

Анонимен

преди 3 години

Тези кравари са по-зле от китайските комунисти!