143

Всеки Българин

преди 3 години

Иска да го начука за ПиздинБъди патриот!Начукай го на пРезидента му!Да живее България!

142

Анонимен

преди 3 години

Бабикян се вози на метрото и ходи до Бургас на магистрала ТРАКИЯЗащо тримата реват срещу Българското правителство???ЗА ПАРИ - ЗАЩОТО ИМ СЕ ПЛАЩА - МНОГО ПАРИЧКИ

141

Анонимен

преди 3 години

Нинова да поеме водачеството на всенародното въстание, защото Деси прибра Радев у дома.

140

Един от всички

преди 3 години

Не си е тръгвал развития социализъм никога от България .За жалост има генерали с които да се гордеем ,но от преди социализъма, а този е ххх срам за армията ,БСП, ДПС, Божков и срам за БЪългария!

139

Анонимен

преди 3 години

НАРОДА ИСКА БОРИСОВмного направи за БългарияМислехме си ,че избираме президент , който да поведе народа към светло бъдеще а той ни трови с погребални речи , подклажда метеж и ще ни докара до гражданска война.Радев нищо

138

Анонимен

преди 3 години

Ей заспал народ бе, заслужавате си робството. В наше село никой не излезе на всенародното въстание. Към 10 часа излезнах на мегдана да преброя въстаниците, но освен мен нямаше никой друг. Повъртях се 5 минути и се прибрах.

137

Съюз на вносители

преди 3 години

На телевизори: Няма да пипате Радев! След всяка негова гробовна реч, особено новогодишната, рязко скачат продажбите на телевизори! Долу ръцете от Радев!

136

Въпроси

преди 3 години

Защо не е в Търново? Защо бяга от хората и въпросите? Какво прави по тези села с 200души население?

135

Анонимен

преди 3 години

Като ни освободи на Радев ще му издигнем паметник "Президент освободител" до паметника на "Цар освободител", но вместо на кон ще бъде изтипосан на задната седалка на правителствения Мерцедес до Деси Освободителка.

134

Вдъхновен

преди 3 години

От Гробовното Трио прописах:Гроб за Радев! Саван за Черепа! Честит празник , Българи!

133

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 154Ами,след като се направи на по-бял от снега и на него му извадиха кирливите ризи.След като призоваваше този и онзи да си покажат тефтерчетата и чатовете.Показаха и на неговите съветници.А съм сигурени, че и негови имат.И не бе случайно подпитването на конституционния съд.След гонката по България с полицията.След екшъна на Ф.Нансен.След като му се докладват,че пречат в негова полза на наразследване и реакцията е да се обърнат към съветника му за координация."КОЙ"го предложи!СИК!

132

Анонимен

преди 3 години

Другарю Радев, какво стана с всенародното въстание? Чакаме да ни освободиш. Още колко ще влачим хомота на лютото робство?

131

истина

преди 3 години

Грипен корупция. Голям рев. Голяма загуба. За това началника ти Божков те нарича фигурант.

130

Студентка

преди 3 години

И все пак,в интерес на истината - това е най-слабият президент на България! Не трябваше да бъде избиран ! Явно това е грешка,която трябва да се поправи!!!

129

Анонимен

преди 3 години

До МаринНикога не съм считал мутрите за част от народа и в този ред на мисли за мен Радев не е разединител, а точно обратното - застава на страната на народа срещу организираната престъпност. И сега ще плати тежка цена защото олигархията няма да му прости.

128

Винету

преди 3 години

Гласувах за Радку Фърчилото, с надеждата, че ще имаме надпартиен президент.Президент, който няма да се подаде на партийни и корпоративни манипулации, и ще защитава единствено националните интереси на Бг и народа.И отново разочарование...И Радко Фърчилото се оказа "пантофче" като предшественика се мистър Бийн!Не ни върви на президенти и туй-то...

127

Анонимен

преди 3 години

възможно ли е да изтриете и блокирате ИП-то на тролът пишещ обиди и цинизми по-долу?Езикът му е непристоен. Някакъв изключително неприятен и ненужен тип с профански изкас!

126

Анонимен

преди 3 години

Стомашночревен биопродукт.

125

Анонимен

преди 3 години

До Ми как ГешевСтранно как след като Радев поиска разследване и сваляне на държавната охрана на Доган и Пеевски и веднага на следващия ден в президентството влиза техния човек Гешев. От тогава не е спряло медийното плюене по Радев.А иначе теч на класифицирана информация в посока Кремъл тече много от преди избирането на радев и това е просто оправдание. Моята версия е че ставаше въпрос за сплашване.

124

Анонимен

преди 3 години

Щом е толкова признателен, да ИМПИЙЧВА и да ходи да ги поведе. Щом има два и половин милиона поддръжници, защо го е страх? Те пак ще го изберат.