163

Анонимен

преди 3 години

#до 187 Ти гледай твоята копанка да не умре.. Че Винету нещо е на път на бъде скопен от Европа ... И ми намирисваш на яхния с чесън от Лидъл ... за 5 стотинки промоцията ...

162

Анонимен

преди 3 години

"В ЕП започва разследване срещу него, тъпата фон фер Лайън изобщо не иска да го чува ...Биков го "анализираха" всички европейски медии ..."Един добронамерен съвет! Престани да четеш дневник и капиталовите медии, те в момента са по зле и от пеевите блиц и пик...създали са си собствен измислен свят и пчелички труженички като теб....ужас!!!

161

Анонимен

преди 3 години

До #Жужа ... Ще ти се, ама няма кой ... От Герб сте все такива: Биков, Антон Тодоров, Спас Гърневски, Камбитов ... Може пък някой от Делта Гард да откликне, знам ли ...

160

Възмутително!

преди 3 години

73 дни на протести и още няма оставка?! Каква нечувана наглост,нека видим май ми се струва ,че Лукашенко пръв ще хвърли оставката си.

159

Анонимен

преди 3 години

Гербави помярчета, Нали се сещате, че Винету умре ...В ЕП започва разследване срещу него, тъпата фон фер Лайън изобщо не иска да го чува ...Биков го "анализираха" всички европейски медии ...Пък *** си е *** ...Пак влезе в медиите без *** ...Снимките с майките обиколиха Европа ...По-умно е да си вземете парите и да бягате яко през 9 планини в 10 ...Марш, гербав слугинаж ...

158

Анонимен

преди 3 години

А

157

Кристал нахт

преди 3 години

Братя, правете списъци на членовете на шайката!Скоро ще ни трябват!

156

Анонимен

преди 3 години

Тези дни дори долното ченге Цвък напълни догоре канчето от кафявата река и сипа на Мутрата от СИК!Разпадът на ОПГ Гроб е неизбежен. Плъховете изпочупиха краката си да спасяват кожите си.Нещата се случват прекрасно, искам гербавите слаботокови крадци да се дърпат още за оставка, за да може на изборите да останат извън парламента!

155

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев вкара подкована военна кубинка в алчната муцуна на гербавата мафия!Казвайки истината, без страх и мишкосване, този голям българин бръкна директно в отворената рана на корупцията на шайката!Смрадта и истерията са неописуеми.Жълто-зелена слyз тече от миризливата паст на ламята.

154

Анонимен

преди 3 години

Важното е, че гербавата гaд мре, макар и с ужасни гърчове и в ужас!Опитва се да хапе наляво-надясно всичко и всеки.А гербавите *** вилнеят, засипвайки всичко с лъжи за платени протестиращи, за заговори на президента и т.н.Но резултатът е неизбежен и ще е един и същ!

153

jhsjetne

преди 3 години

Не ви ли писна с тези протести? Като се махне Борисов и какво? Ще разсипете държавата съвсем. Вместо да мятате яйца и домати, вземете и намерете достойни хора, за които да гласуваме през март. Ако не намерите, колкото и да не щете, Борисов пак ще е във властта.

152

Протеста

преди 3 години

Легнаха ли си герберастите? Мазоли им излязоха да плюят, завалиите. Ноооо, каузата е пердута, за който разбрал

151

Долу борисовОставка

преди 3 години

И днес :)

150

Анонимен

преди 3 години

Абе, борисов още ли духа супата? Ай че ни писна. Да се разкара плийз

149

Берлин

преди 3 години

Кочинатаси екочина.

148

Анонимен

преди 3 години

Това са протестите в цялата странаспоред водещия на съботнонеделния преобеден блок на БНТ!Ясно като бял ден на кой бог се моли,или по-скоро кой му плаща.Така е и според баджакновинарката еди коя си в бтв.Тая сутрин за повече нямах нерви.КИТ-ове новинари,вие сте едни ЦАЦКИ!

147

Анонимен

преди 3 години

Хистанбулският конвент, тъкмо да се усмихне и се озъби........

146

Анонимен

преди 3 години

Кочинката се тресе в мизерия и хунтата тъне в ужас и обратно.

145

Вальо

преди 3 години

Забравих утре има мач така че триото има какво да яхне!!

144

Вальо

преди 3 години

На 22 като ударят гредата за трети път ще се откажат и ще минат на друг режим ще пробват като навални да се тръшкат и да викат че ги тровят. Модела мая + деца не работи така че това ще е!!!