110

Анонимен

преди 3 години

Децата ТРЯБВА ДА ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ !

109

Анонимен

преди 3 години

Щом аз мога да ранотя от сутрин до вечер в офиса зад компютъра - значи и дечинята ще могат !!!

108

Анонимен

преди 3 години

Моля СЕКТАНТИТЕ да не налагат правила на нормално мислещите хора!Оставете си децата в къщи, очевидно е че са без ваксини! Очевидно е че сте от тия дето ви хваща рак, диабет и всичкото зло на света от всяко ново творение на науката! Живейте си божествения живот у дома, не пускайте децата си на училище и оставете нас грешниците да си ходим на работа, а дечицата ни на училище!

107

Анонимен

преди 3 години

Каква е тази проcтотия децата да са без маски в клас?

106

До 120

преди 3 години

Защото не си за ПЕДИАТЪР !Децата се развиват и усъвършенстват в този период ! Хормони,психика,физика !!!

105

Анонимен

преди 3 години

От 2009 година характерно за управлението на мутрите е, че не поемат отговорност и оставят нещата на самотек. Сега ще оставят училищата сами да си измислят правила, а мутрите посъветват училищата да спазват препоръките на СЗО. Отговорност мутрите не поемат, защото са некадърни и все пак го осъзнават.

104

Анонимен

преди 3 години

До 110Ако твоето дете не е научено да не цъка на компютърни игри по време на час, това е твой проблем като родител. Освен това явно си родител на по-малко хлапе! Не можете да искате 15-18 г младежи и девойки мислещи вече за бъдещето си да се съобразяват с 7-8 г хлапета, които не са научени да стават сами сутрин! Остави си детето в къщи, имаш цели 3 опции! И като си недоволен от онлайн обучението какво ще прави твоето хлапе цяла година ако не учи? Ще цъка игрички и ще рита на двора?

103

Анонимен

преди 3 години

До 118,Аз като работя по 10 часа в продължение на няколко години на защо не съм за "ендокринолог,очен лекар,ортопед,психолог" ?

102

Анонимен

преди 3 години

Попитайте педиатрите-ендокринолог,очен лекар,ортопед,психолог за щетите от дългосрочно дистанционно обучение и поискайте пак такова !

101

Анонимен

преди 3 години

Хайде децата първо да тръгнат на училище, пък после ще реагираме в зависимост от ситуацията! Няма как да знаем как ще проработят мерките! Освен това не забравяйте, че нашите деца имат пълния набор от ваксини! Най-много тежко болни и смъртни случаи има в държавите с пропуски или липси на ваксини за определени болести! Западна и Източната част на Германия се различават драстично по тежест на заболяването, единствено имунизациония календар е бил различен!

100

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам как може да искате за децата си нулева година. Нали рабирате, че живот и здраве, тия деца ще порастнат, ще трябва да завършат, да кандидатстват в университет или да търсят работа? Как ще си наваксат загубената година, както и предишната половинка? Това е много време. Мислете малко за тия деца не като за собствените ви плюшени играчки , а кто за бъдещи възрастни, които имат нужда от училището и от всичко което то дава - знания, социални умения и т.н Те трябва да ХОДЯТ на училище!

99

До 112

преди 3 години

Същото се отнася и за теб ! Вашето училище не е мерило ! Ние също не сме доволни от онлайна ,и то във всичките му аспекти ! Освен за тарикатщини и лентяйство,друго не ги научи.Пуснали компютрите,а до тях ПС и цъкат игрички.Да не говорим за лимита на ученици в една ел класна стая.И масовото злоупотребяване с техническата част от обучението.

98

Анонимен

преди 3 години

Ковидиoтите да си гледат децата вкъщи, щом не схващат защо всички деца задължително трябва да са с маски. Никой нормален родител няма да пусне детето си на училище, ако там не всички деца са с маски в затворените помещения. Вълчев някакви безмислици ги приказва и доколкото му се разбира нещо от несвързаните приказки, май нормалните родители няма да пуснат децата си на училище.

97

Анонимен

преди 3 години

Вижте какво бе,акъл ще давате,където сте силни ! Да се чуди човек токова мозъци в тая държава,а все реват,че никои не ги оправя !

96

Анонимен

преди 3 години

До 110Ако в твоето училище онлайн обучението е било тъпотия и фиаско, в нашето беше яко учене и здрава дисциплина! Не може училището на твоето дете да е мерило за училищата в цялата държава!

95

Анонимен

преди 3 години

В нашето училище междучасията са по различно време, различните класове влизат от различни входове, учим на блокове и маски ще се носят само в общите части на училището, не и в час! За сега изглежда добро решение, но нека тръгнат на училище и ще видим как е! Желая успех на всички ученици и учители, както и на техните семейства!

94

Анонимен

преди 3 години

Аз не живея нито във Франция, нито в Германия, нито в Израел. Ако в България се наложи да минем онлайн ще минем, но докато няма нужда ще живеем както трябва- децата на училище, ние на работа!

93

Анонимен

преди 3 години

Скъпи родители, за първи път закона ви дава право да си оставете в къщи хлапетата дето не сте им сложили и една ваксина! Вие родители, живеещи с възрастни хира, също! Разбираме напълно защо искате децата ви да си стоят в къщи! Добре! Оставете ги у дома! Подайте молба до училищата в които са децара ви и ще бъдете оставени на онлайн обучение, ако пък няма такава възможност минете на индивидуално такова, може по здравословни причини да имате и нулева година! Вече закона ви дава това право.

92

Анонимен

преди 3 години

А родителите с по двама ученика ? Да купуваме още един компютър и апартамент със самостоятелни стаи ?

91

грегорий пег

преди 3 години

До има ли *** в бгТе френските деца щото носеха маски затова след 2-3 дена от началото на учебната година пак затвориха училищата. А за бабите и дядовците не мисля че те трябва да съжителстват с внуците си по време на тая пандемия.Ако детето не зарази някой от тях то може някой от родителите да го направи.Така че гаранция няма.Прави каквото трябва и се моли се на дядо Боже да те опази.