25

Fox

преди 16 години

От толкова обич към Русия - последни в ЕС по стандарт и умения. Все света е виновен на българите, а най-виновни са най-успелите в света. А децата ви все по САЩ и Европа бягат... Да сте си запитали червените мозъци защо не бягат в Русия? Да сте се замислили, че русофилството вирее само в мозъците на тези, които не знаят какво да правят с живота си очакват все ръководна роля и бой? Хора с мъртви мозъци.. друго не сте.

24

гробаря

преди 16 години

Абе куку000 ходи се погреби самда не идвам

23

kyky

преди 16 години

аз съм си аз :) ако мислиш че приличам на някого си е твой проблем :)

22

гробаря

преди 16 години

Ти кукуто ли си или Веско.На него ми приличаш.

21

kyky-000

преди 16 години

Добавих нещо ново в ника сиабе гробар ти на какъв се правишбе келешбез теб половин месецфорума беше супер бе.а ти даскале си мери прикаските

20

kyky

преди 16 години

брутро, гробар, май и за много години трее си кажемтая година не сме се дъфкали още :)

19

kyky

преди 16 години

брате Даскалеску, щот пък храстчев въобще не задели нищо за родата си докато управлява :) и във ирак новите башпечалбари от концесиите случайно все във роднински и/или бизнесвръзки със храстчев :)стига де :) разбирам да говорите такива велики приказки, ако имаше един (1) който да е свят....ама да се дърлите за различни ненормалници, и то с аргументи кой бил по ненормален от другия....че уважавайте себе си :)

18

преди 16 години

Шибаното правителство се уплаши, че "ВСЕНАРОДНАТА " ОБИЧ към това руско *** ще прерасне във " ВСЕМИРНА ЛЮБОВ" и за това блокира Орлов мостГАДНИ *** начело с ГОЦЕ

17

kyky

преди 16 години

бре, протестиращите другари, дето не било `демократично` да се затварят кръстовища, що си траехте като затвориха половин софия за храстчев?или като затварят за американеца - може, пък за руснака - не може :) ееее писна ми от *** и агресивни с двойни стандарти.....

16

Даскалеску

преди 16 години

Путин , като е Политик с главно П , дали не е и Крадец с главно К ? Щото , разправят , си бил скътал 40 милиарда долара , ли евро , ли....Или ти си просто Платен *** , с главно П , или просто *** ....пак с главно П .

15

нели

преди 16 години

русия е била и ще остане велика държава,а ние само можем да сме благодарни че идва путин в българия.защо не протестираха срещу буш?!като загубихме огромните руски пазари,да не би да ни дадоха нещо "великите" американски демократи...стига сме скачали срещу интересите си

14

Даскалеску

преди 16 години

Серго Пора , Р.Овч. , с тая визита ще ни вкарат за поколения напред в гащите на руснака , и то от задната им страна .А както се вижда , пак платени *** пълнят форума с русофилски сополиви бълвочи . Путинова е практиката платени *** от държавната хазна , да се правят на ,,честни и почтени , трезвомислещи граждани и селяни " , които по поръчка , ту оплюват гражданските протести , ту олигавят от умиление поредния руски сатрап и самодържец .Но , кавито сме - такива..... и такъв живот ще живеем .

13

гробаря

преди 16 години

Е,правете му евалата,но знайте че е мошеник.

12

преди 16 години

Не мога да повярвам, че още има ***, които подкрепят САЩ и мразят Русия, която поне не се стреми насилствено към завладяване на ресурси.. А за Путин специално му правя евала тва си е Политик с главно П.

11

гробаря

преди 16 години

Този човек- Костов е изцяло черен- черен тен,черен костюм,черни мисли и черна душа.Всички знаете Ботевото стихотворение Патриот. То сякаш е написано точно за Костов. Но не само за него.Всички депутати крадат и обират страната ни и са лъже-патриоти.

10

преди 16 години

Знаете ли какво е черна дупка в космоса,тя поглъща всички слънчеви лъчи.Същият е и вашият костов,само негативизъм,злоба,алчност и маниполация,обикновените хора отразяват слънчевите лъчи,той ги поглъща и превръща в отрицателна енергия <някой да го е виждал да се усмихва>?

9

гробаря

преди 16 години

Какъв Буш бе човек, я седни малко да не получиш удар, не искам да си ми клиент

8

гробаря

преди 16 години

Аз съм само на 17 години,но съм на ясно какво е ставало с България и преди Костов. Мога само да ти кажа че сегашното крадливо БСП,няма нищо общо с управлението на Тодор Живков и БКП.

7

xax

преди 16 години

axxax eii mi6leta hodete v studa da protestirate ii si mislete 4e praite ne6ty.. xax 4oveka 6e doida si pie edno bg 4ai4e ii si bega...

6

преди 16 години

Какъв ви е проблема бе, пичове? Що не плюхте така протестиращите срещу посещението на Буш? И още нещо-гробар, я си помисли малко Костов дали започна или само продължи обирането на България?