12

литка

преди 16 години

От една страна съм за матурите,от друга не - защото нищо не е ясно за тях.Когато аз завършвах 12 клас искаха да ги въвеждат,после се отказаха...въобще беше същата каша както сега - разбирам ги 12-класниците какво им е - особено тези,които искат да учат в друга държава - матурите наистина ще им създадат проблеми с кандидатстването.Не знам как да се направи така че всички да са доволни,обаче съгласете се,че в България в момента има много млади хора,които за нищо не стават - не казвам,че всички са неграмотни или неспособни,но едно 60% до 70% са под всякаква критика.Не желая никого да обидя - всеки сам за себе си знае какво представлява и колко струва,но най-*** е,че у някои липсва каквато и да е мотивация и стремеж да научат нещо... Успех на всички кандидат-студенти и дано по-бързо се разреши проблема с матурите във ваша полза :)

11

gramotna

преди 16 години

Слънчице, не се депресирай!за съжаление 80% от младежите са грамотни колкото тебе!"осети", "някоЙ неща".... нямам думиЛошото е, че през последните 15 години образованието беше оставено на произвола на съдбата и неграмотниците от преди 15 години сега са преподаватели (а също така успешни мениджъри и предприемачи!)... Трагедия... Не искам да съм песимист, но и матурите няма ни ви оправят. Просто вече няма и кой да научи учениците на правопис.

10

:)

преди 16 години

ama mimo,vij se kva ti si typa pacha - deeba i prydlata grozna nedoklatena :D

9

преди 16 години

Искаш да кажеш, че ще учиш в друга държава и после, след като видиш там хора, граждани, ред, сигурно (неща, които в бг ги няма) - ще се върнеш да градиш родината си? Аз не ти вярвам. Затова и ти си '***' - защото 'предаваш' страната на кръчмаро-футболните патриоти, които се тупат в гърдите само след 3-тата ракия, а иначе са си били и са роби, хленчещи, оплакващи се и продаващи се... ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ В ДИПЛОМИРАНЕТО И СЛЕДВАНЕТО!!!

8

fabregas4

преди 16 години

abe kakvo budeshte be vsichkite hora sa nekadarni v bg we vaziraite vsichkite mamka ima na vsichki :)

7

Flo

преди 16 години

2, ти излязъл/ла ли си от училище? Ако да, значи имаме жив пример за човек, излязъл от училище неграмотен. И знаеш ли, аз съм 12 клас и СЪМ грамотна! И не само аз! Силно подкрепям коментара на 5 "Ученичка"! Права си, мила. Изобщо толкова неща не са доизпипани около тези матури, че после ние ще сърбаме попарата, защото "тях какво ги интересува"! А да ти провалят кандидатстването... това е важен проблем, защото променя живота ти изцяло! Ако на този етап не насочиш живота си в желаната посока и с успешен старт... Ей, предлагам всички зрелостници да излезем пред Министерството и да поискаме оставката на министъра, както и да скандираме "Министъра е ***!!!" Тогава със сигурност ще ни чуят.

6

!

преди 16 години

ne na maturiteeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!! vuvede 1vo edinna obrazovatelna sistema !!!!!!! : )

5

Ученичка

преди 16 години

"днешната младеж е ***"- Много се извинявам, но аз не мога да се съглася с това твърдение. Аз също съм ученичка от 12 клас и смятам, че има много кадърни млади хора в България, не може да се поставят всички под общ знаменател. Против матурите съм, защото не желая да уча в България, а резултатите от матурата ще забавят дипломата ми и се изпускат много срокове, което възпрепятства успешното ми кандидатстване. Недопустимо е да задедем въпрос как ще става кандидатставено в чужбина, след като матурите забавят дипломите ни и да ни бъде отговорено- Нас това не ни интересува!?! Има още много път да извървим докато образванието ни стане на ниво, но моля не казвайте, че учениците днес са ***. Звучи грозно, а и все пак тази "***" е бъдещето на България. Помислете за това!

4

nikolai

преди 16 години

az sam 11 klas i smeq da kaja che ne znam pochti nishto no ne sam vinoven samo az uchitelite sashto imat vina i ne znam na kokvo otgore si poiskaha uvelichenie na zaplatite ...na 6 chasov raboten den i 3 meseca otpuska napravo e smeshno

3

Мима

преди 16 години

Преди да критикуваш, виж ти как пишеш!Думата УСЕТИ се пише с У, а не с О, както е написано от 2.

2

slynchice

преди 16 години

преди бях против матурите,но сега ги подкрепям,защото днешната младеж е ***,без извинение - не може 3 девойки да спорят как се пише разстояние и 2 от тях да твърдят,че се пише само със "з" или със "с"...добре,че поне третата имаше капка мозък и се осети,че се пише и с двете...вместо да киснат по кафета и клубове през учебно време поне ще свършат нещо полезно като си седнат на задниците и понаучат някой неща...

1

преди 16 години

стига са излизали неграмотници от училищата !