51

Анонимен

преди 3 години

Медиите разследват ли 3те хиляди ареста кадър по кадър с Беларус? От името на една изтрещяла журналистика в България питам.

50

Martin Bormann

преди 3 години

Не си прав разбира се. Тук е Демокрация а това означава, че няма диктатор който да държи кокъла и да не го пуска с цената на всичко. Излизат на протест, после нови избори, нов кабинет и толкоз. Промяна нулева и така до безкрай. Не може да обвиниш враг който е невидим както е при "демокрацията" точно против това се бореше Фюрера, против идилията и лъжата която наричат "свобода". Поне като има диктатор, той коли и беси но си поема отговорността за това.

49

Лукашенко

преди 3 години

Време е за моите решения! Оставка за Радев!

48

Тихия

преди 3 години

Както каза ония плондер Ал. Йорданов, така трябва, защото в Европа навсякъде е така. Американчетата слагат капии навсякъде, само че точно в Беларус е било на принципа, ако мине...а и да сравняваме Лукашенко с Борисов, айде без глупсти...

47

така е

преди 3 години

До (-_-)познвам и от едните и от другите и потвърждавамтова което нашите протестиращи искат е дефакто да върнат на власт хора като тоя лукашенко и да станем като белорус зле от всякъдеа ония протеситращи искат да станат европейска държава като насговорил съм с някои от тях имат ни за пример

46

пияница мистик

преди 3 години

До (-_-)Така е. В Беларус са възвишени и свестни, защото им е писнало един диктатор да ги тласка към Джуджистан и да живеят мизерно вече 26 години , а тук са утайките (и се образовай малко). За 50 лева на ден, дадени от мафиоти-убийци като Черепа и Маджо пречат на цял един град и искат 100 човека преврат да правят.

45

точно

преди 3 години

До до говввнатаако правилтеството беше диктаторско както го обвиняват до сега отдавна да сме забравили че имало мизззерници по улиците нищяха да бъдат отдавна отмити с водни оръдия и насолени със сълзотворен газ

44

до говввната

преди 3 години

нашите протестиращи говввна да гледат и да си правят извод кои са наистина мафиите и диктаторитеБорисов ги гали с перце и полицията ги пази а те пърррдят ли пърррдят срещу тяхизррроооди

43

Анонимен

преди 3 години

Стигнах до: според независимите избирателни анкети в чуждестранните посолства.... и спрях да чета нататък

42

Ъъъ

преди 3 години

Трудно ми е да съдя, след като ни поднасят само едностранчива информация. Няма да се учудя, ако Лукашенко е същия безпардонен *** като нашата тиква, който също дойде на власт чрез избори. По-вероятно, обаче, ми изглежда т.нар. опозиция да са служители на външни сили, нещо като руския "Нахални" или нашите "ДБ". Не си и представям, как един изборен резултат от 6% може с фалшификации да стигне 80%.

41

MaйMyнaтa

преди 3 години

Аре да гледате БНТ 4

40

Анонимен

преди 3 години

Как така всеки ръководител дето не позволява на *** да опоскат страната му или не допуска еврогейската зараза е все диктатор? Ама те много станаха вече: Ким, Кастро, Кадафи, Садам, Башар Асад , Ево Моралес, Уго Чавес, Мадуро Янукович, Путин, сега и Лукашенко Много диктатори, много нещо!

39

Анонимен

преди 3 години

Слагайте му въжето. След него, ще дойде сина му или някой нов генерал. Единственият начин е въжето на цялата партия :)

38

юбералес

преди 3 години

Разпределянето на Беларус започна. Да видим кой колко ще вземе.

37

юбералес

преди 3 години

Следва ''майдан'', окупация на източна Беларус от ''ихтамнети'', създаване на Витебска и Гомелска народни республики. Разбира се, Путин е ''не причом''. Сценарият е ясен. В този контескст Лукашенко засега е необходим.

36

Анонимен

преди 3 години

До България в НАТО и ЕСМомче, не си занимавай с московски простотии на никого не си интересен.

35

Анонимен

преди 3 години

Боко Тиквата да гледа Лукашенко и да види какво ще му се случи.

34

бой по кратуните

преди 3 години

Това нищо не е, репресиращия апарат на ГЕРБ изтезаваше протестиращи на Орлов мост, взе им палатките, остави ги голи и боси в дъжда.

33

Анонимен

преди 3 години

Александър Лукашенко има контрол върху преброяването на гласовете, има огромна система за сигурност и шумни държавни медии, които са непоколебими в подкрепата си към него и заглушаването и презрението си към неговите съперници.------Брей, то като в България.

32

Анонимен

преди 3 години

При всяка една диктатура, всички живеят зле. Само диктаторите живеят добре и спят върху пачки пари.