22

Анонимен

преди 3 години

Е видяхме едни спестявания в едно чекмедже това явно е достатъчно да се извади заключение за всеобщото ни благоденствие.

21

radost

преди 3 години

аз теглих 100 000 потребителски кредит да изкарам задаващата се криза и се чувствам много добре.Ще ходя на Мавриции, но преди това ще си сложа цици.

20

Анонимен

преди 3 години

До ВладиЧии пари бе? На програмистчетата, дето работят за компании, чиито свободнисредства са повече от БВП-то ни ли?

19

Пенсионер

преди 3 години

До Диана 7 Вярно българите сме спестовници. През соца спестявахме от мизерните си заплати , и какво стана ? Виденов и Гечев ни съсипаха спестяванията. Поне да ги бяха откраднали , а те просто ги съсипаха. С пари за апартамент си купих фризер на старо. Кажете ми как да гласувам за БСП ?

18

Анонимен

преди 3 години

На американеца му тежат два,три кредита на шията. А българина няма да дава ,няма и да взима.

17

Анонимен

преди 3 години

До 13Ххахаа! Преквалифицирай се, бе! Някой сме на по 40 години, имаме няколко от онова ... "вишуту", работили сме къде ли не, ама защото вииш ли, не искаме да ви мърсим въздуха в София, защото сме простовати селяни, живеем в малките градове и 1000 лева ги гледаме, като голяма заплата.

16

Влади

преди 3 години

Нали народът умираше от глад? Така твърдят ***, Радев и другите.Какви спестявания? Ето повод за пореден протест, че се увеличават парите на хората! Палатки пред банки!

15

Анонимен

преди 3 години

Тея богаташи бъгарите не ги е срам да живеят без кредити.

14

Анонимен

преди 3 години

Виж ти, на българина му оставали повече пари и той си ги трупал в банката.Няма криза!

13

Баба Генка

преди 3 години

Каквиз банки, каквиз банкомати,баба вярва само на Бурканбанк!

12

развивайте се

преди 3 години

Хора, развивайте се. Само с мрънкане не става. Поемете лична отговорност, работете, излезте от зоната си на комфорт. И резултатите ще дойдат, ако имате някакъв потенциал. Ако нямате, приемете, че сте лимитирани и намалете очакванията си, за да бъдете доволни от живота.

11

Ельоменат

преди 3 години

Не съм купувал с ипотека. Имах събрани пари и така решихме с жената. Грубо 5 бона годишно ми е печалбата. Признавам не съм финансов мозък, но в банки пари не вкарвам.

10

Анонимен

преди 3 години

До 2Въпреки жалките ти опити за сарказъм в писмена форма, ще ти кажа, че дли работиш вкъщи или в офиса, все има за какво да харчиш, а почивка в Швейцария, може би е било нещо скъпо в САЩ пред 50 години, но за нас е 200 лева билети и цени малко по-високи от родното черноморие, така че не е особено голям показател за "богатство".

9

Анонимен

преди 3 години

Тулупа спестява най-много.

8

Да благодарим на НОЩ

преди 3 години

Те от март до май ни обясниха за опасния вирус и затова станахме спестовни. ако беше кукуто Мангъров на тяхно място, щяхме да харчим по старому и септември да фалираме. Храна и дрехи щяха да са лукс. Хвала на щаба и ууу за ***.

7

Диана

преди 3 години

Българите винаги сме си били спестовници. Всеки е скътал някъде пари. Рядко в БГ банки. Затова и немогат да ни фалират защото имаме буркан банк.

6

Анонимен

преди 3 години

Под 'стиснатост' разбира ли се спестовност?

5

Анонимен

преди 3 години

Българинът освен да връзва далавери и да дава акъли без да участва в тях, за друго не го бива.

4

Ельоменат

преди 3 години

Да държиш пари в банки е малоумно. Инвестрайте. Аз лично купих апартамент и пускам наематели. Не хрснете тлъсти те банкери

3

Това шега ли е

преди 3 години

Аз не познавам човек със спестявания. Заплатите едва стигат да изкараш месеца. Сигурно спестяват политиците и роднините им от държавни поръчки.