142

Сат Н

преди 3 години

Смяташ, че Борисов е трябвало да се опълчи на Путин, та да платим всички ние цената за това ли?------- На мене ми е пределно ясно, че Борисов играе за Путин и само чака удобния момент да си го каже направо, точно с такива аргументи, но тия милиционерски номера не минават. Ще свърши като Кадафи ако отново иска да ни закачи за Просия.

141

българин

преди 3 години

Незабавна ОСТАВКА !! ВЕДНАГА ! Мутри - вън !

140

Анонимен

преди 3 години

Проблемът на нашите псевдобунтовници е че всички те са с червени биограрии препрани старателно през демокрацията-----Верно ли?А Боко бил ли е член на партията и милиционер или баща му е бил антифашист, внедрен като полковник в МВР.

139

Анонимен

преди 3 години

До Идентифицирайте се: айде уточнете се най-накрая. Другарката Нинова орева орталъка за това машинно гласуване и как правителството ще наруши закона, ако не осигури машините. Вие искате палеца да туряме... Ние да не сме маймуни? И тия 700000 мъртви души - като им знаете ЕГН-тата дате ги в Парламента и да ги отпишат един по един... Така приличате на кумчо вълчо, дето ибава Заю Баю за щапката... Не сме маймуни!

138

1

преди 3 години

До Анонимен-191 не ,на нинова ,а на тиквата.

137

Анонимен

преди 3 години

Борисов, Борисов, а къде по лесно беше да си опразниш овреме чекмеджета и да си гледаш внуците някъде на топло,ама не пусто Его то ще ти изяде главата!

136

186,

преди 3 години

Какви палатки? Там е бедният народец.Навлеците са по хасиендите, хотелите, къщите и вилите по чужбина и у нас. Там си настаняват децата и любовниците. Та кога ще си тръгнат истинските навлеци - крадящите от държавата?

135

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 187: дежавю?

134

Анонимен

преди 3 години

Оставката на Борисов, Гешев и правителството е била тема на бурно среднощно обсъждане в средите на задкулисието. Включвали са се босове от х-л Берлин, Бояна, Виена и Дубай (но не Васил Божков). Имало е истерични крясъци Борисов да стои до последно и да не подава оставка в никакъв случай.Премиерът дори бил заплашен, че ако се оттегли, с него веднага ще се заеме Иван Гешев. Самият главен прокурор опитал да се дистанцира, за да не стане публично достояние, че участва в политически пазарлъци. Било му обяснено, че с такива пазарлъци е станал обвинител 1 е няма нужда да се прави на интересе

133

Анонимен

преди 3 години

Точка първа на конференцията! Как да опазим власта,тоест мен(борисов)ОТГОВОР-НИКАКЪВ ШАНС!

132

Анонимен

преди 3 години

Тия навлеци не си литръгнаха вече?

131

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 178: не, наобратно е. Първо си партизанин или нелегален. Като пречукаш някой интелектуалец, военен, полицай или политик или пък донесеш кашкавал от някоя мандра и ставаш комунист.

130

Идентифицирайте се,

преди 3 години

за да става диалог и да получавате отговори. Дискусията е по полезна от плюенето. До 154-анонимен, ако все още е под този номер. Ти смяташ ли, че мутрата ще се трогне от думи? А знаеш ли, че в списъците на гласуващите има 700 хиляди мъртви души, които се ползват за манипулиране на избори, Боко на тези фантоми се надява и отново ще се докопа до власт. А е доказано, че ДПС прехвърля хора от Белгия във Франция и така гласуват двойно!? Това ли искаш? За нашето племе, само индийско гласуване, с пръст

129

до 175

преди 3 години

Орешарски не е управлявал 2 години и половина, а 9 месеца.И парите на Държавата в КТБ ги концентрира Борисов.За да може по-лесно да ги открадне след това с Пеевски и Цветелина.

128

Анонимен

преди 3 години

Не на червения Терор !За Радев Затвор !

127

до 164

преди 3 години

Борисов, викаш е със синя биография.

126

Анонимен

преди 3 години

Предадох баща си на Гешев, защото беше против ГЕРБ.

125

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 166: ако само това виждаш е ясно защо никога няма да седиш в хасиенда и да ти целуват ръка. Сещаш ли се? Не? Щото си ***, затова. И изказа ти ***, по селски някак...

124

маде ин Булгари

преди 3 години

Внимание! Днес в 12.00 часа в София се очаква рязко падане на коефициента за интелигентност. Отлично информирани кръгове, пожелали анонимност, подшушнаха, че това се дължи на срещата на елита на т.н. "герб".

123

Анонимен

преди 3 години

Ще има ГЕРБ-ерски простотии и днес !Да им набиеш един ...