60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62 Объркали сте се Вие, бълнувайки за Божков, Решетников и не знам си още кой. Протестът е за законност и ред, но на някои хора явно главите все още им стоят в задните части. И съвсем не говоря за палатките в София на шепа смешници, които се чудят какво да правят по цял ден. А за едно цяло общество, оскърбено и мачкано от тези, които би трябвало да работят за него и да следят за реда.

59

Анонимен

преди 3 години

До Ха-хаБОЙКО сам ги извоюва тези милиади евра за икономиката на БЪЛГАРИЯ и борба с коронавируса,не са отпуснати по хубост!!!!Ако комунистите дойдат на власт и ЕДНО ЕВРО няма да получите и какво следва- нова 97г!НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!!!!!

58

Анонимен

преди 3 години

Платени протестчета по 10 души в защита на килърите.И час посочили?Защо ли мисля, че и у нас следва да е така.Караваната на Бабикян , страшилището за бабите, не може ли да се паркира там. Не може ли си акат на тротоара в центъра на Берлин?

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен49 За съжаление,сте на погрешното време и на погрешно място.В момента сте купени от мутрата в Дуюбай,таз,и в Белград,мьентора Решетников и комунистите от БСП.Объркали сте протеста,този е на мутрите,които грабиха и продължават да се опитват,да грабюят и управляват България.

56

Анонимен

преди 3 години

Шайката си заминава. Ще има и съдебни процеси.

55

Анонимен

преди 3 години

Хайда, да опънат палатките на кръстовищата!

54

Анонимен

преди 3 години

Какво става в България ,каквото става и последните 75 години.Комунистите държат икономиката и управлението ,а глупаците мислят за демокрация.

53

Тия

преди 3 години

Плачат вече за една здрава дрянова тояга !

52

КЪФ МОРАЛ КВИ 5 ЛВ

преди 3 години

ВЪПРОС КЪМ ОНАЯ ЕЛЕНА СЪС ЗАЕМА ОТ КТБ И КЪЩА ЗА ГОСТИ БЕЗ ГОСТИ С ЕВРОПАРИ- ВИЕ ИНФОРМИРАТЕ ЛИ ЕВРОПАРЛАМЕНТА ЗА ПРОБЛЕМИТЕ С ГЕРБ- ЕНП И ЕВРОПАРЛАМЕНТА ЗАЩИТАВАТ МАФИЯТА ГЕРБ- А СЕГА ДЕ....КАКВИ ВНУШЕНИЯ, КАКВИ ЕКВАЛИБРИСТИКА, КВИ ЗАЕМИ НЕВЪРНАТИ..

51

Анонимен

преди 3 години

Дечицата на богатите,пребюиваващи на запад да се прибирати и да участват в изграждането на просперираща държава.Какво ги интересува германцитез,че ние не можем да си оправим страната?

50

Анонимен

преди 3 години

Искам гражданско неподчинение да направят Берлин и тогава ще ги призная.

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Не може да се манипулира вот с над 50 % гласа.4 пъти,дали е манипулиран? Хората отново гласуват за ГЕРБ.Какво би казал за този на Радев?Само когато БСП е на власт,тогава вотът не е манипулиран,нали? Зынаеме ги вашите номера.

48

стига бе

преди 3 години

Меркел никак не я интересува как живеят аборигените по нашите ширини.За нея и ЕНП е важно да имат послушковците на ГЕРБ в ЕП и да им създават мнозинство.Така са гледали и когато падишаха е потушавал Априлското въстание.Разберете, че проблемът на давещите се е на самите давещи се!Всичко е в нашите ръце, само ние можем да махнем мафиотската хунта монтирана да управлява държавата ни.Сърце, душа за БЪЛГАРИЯ!!!

47

Анонимен

преди 3 години

До 50То и Фигуранта не е избран законно - кремълска марионетка от сталински тип, който защитава интересите на Русия в България.

46

1

преди 3 години

Само дето геманците не ядат доматите с колците и вече знаят кой точно протестира и защо. Ако Черепа и тия които се лъжат по неговите действия в България мислят така да влияят на ситуацията, жестоко са се объркали.Все пак, искам да видя как ще блокират кръстовища. На бас, че няма да посмеят, а уб са същите, които идват и от Германия и стоят на Орлов мост. Протестират за законност, но като се приберат в България знаят и се възползват от липсата на такава.

45

Анонимен

преди 3 години

Това в България не е законно избрана власт, а мафиотска шайка, ограбила държавата!Тиквена хунта.

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44 Въпросът не опира само до пари, а до принципи. Удобен слуга като Борисов е един на милиард. Ние не се борим срещу Борисов еднолично, а срещу мафията, овладяла и окупирала преразпределението на средства с недобросъвестна цел. БСП вероятно са пощипвали от неправилната каца с мед и затова са им спрели средствата.

43

Дядката

преди 3 години

Ха така !Меркел да си прибере балканското бижу-хайдук БМБ!

42

Анонимен

преди 3 години

Палатки ще опъват ли по кръстовищата? Ххахахахах!

41

Анонимен

преди 3 години

До Ха-ха38 Само при управлението на комунистите от БСП,зот Брюбксел спират европейските фондове. При "баце",каквото и да означава това за бедното ти съзнание,та при Борисов,напротив,отпускат още средства от европейските фондове,за България.