82

пияница мистик

преди 3 години

Илон Мъск го уважавам най-малкото затова, че е изключително иновативен, футурист визионер и не на последно място, че спа с Амбър Хърд :))) Но както е казал Островски: " И най-умния си е малко ***". Това с пирамидите е направо смехотворно

81

Zeta Reticuli

преди 3 години

Човешката раса е вероятно създадена генетично от извънземни преди поне 5к+ годиниИма теории, че са идвали за ресурси - злато и др.Ние сме били просто инструмента. Защо са ни заебали, още ли са тук, какви планове имат за нас и много други въпроси остават неразрешени, но макар, че не отричам еволюционните процеси, със сигурност не сме се пръкнали от маймуни.. космоса е пълен с живот. само 'наоколо' в Млечния ни път има поне 4-5 доволно напреднали цивлизации, готов съм да заложа.

80

Анонимен

преди 3 години

Мда, египтяните са ги построили, само дето не знаят кога, как и защо.

79

До 91

преди 3 години

Илон Мъск е англичанин от Южна Африка.

78

не му се карайте

преди 3 години

мъскчо е порденото уса идиотчетолкова си може и толкова си разбирана него му дай да върти едни пари за каквото е и поставено тамама лошото че почват да се величаят и да мислят че са голяма работа и стават още по смешни

77

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Построени са от нашият Вожд Бойко Методиев Борисов !!!

76

Анонимен

преди 3 години

прави се на глупав умишлено, да отвлече внимание от работата му в космоса.

75

БОГ

преди 3 години

Една от 10-те божии заповеди е: "НЕ СИ ПРАВИ ДРУГИ ИДОЛИ ОСВЕН МЕНЕ"Но вие си правите... То не бе Елън Мъск, не бе Жоро Илиев, не бе Иво Карамански, не бе Златко Бapетата, не бе Божо Кравата, не бе Маргини, Братя Галеви, Васил Божков ...И НАЙ-ВЕЧЕ БОКО ТИКВАТА. Тия хора започват да вдигат акциите в момента, в който започнете да ги идеализирате. Как печелят от това? Ами техните конкуренти се плащат и отдръпват. Така те господстват, използвайки ракетата на обществената подкрепа.ФАКТ!

74

Анонимен

преди 3 години

Няма логика.......Това, че не знаеш/разбираш нещо, не означава, че "няма логика". Жив и здрав.

73

Няма как!

преди 3 години

Няма как някой да ми докаже, че пирамидите НЕ СА построени с кранове през 20-ти век.На камъни, въглероден анализ НЕ МОЖЕ да се прави. ФАКТ.Имаме доказателства (СНИМКОВИ), че Стоунхендж е монтиран с багери.

72

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 3 години

Леле от кога повтарям на всичките си приятели, че тоя е чисто луд. То не бе Квадратни пикапи, то не бе вакуумни тунели, то не бе колонизиране на Марс.... Гони Бойко по лъжи, само дето Баци е поне 10 обиколки пред него - за това Буби си има държава е Елмо има само акции.

71

До Тъпанар

преди 3 години

освен ако едновремешните египтяни нямат нищо общо със сегашните------------------------------------------------------------------------------------------------Официалното име на държавата "Египет" е Арабска Република на Египет. Ся Арабите (етнос) не са "Антични" Египтяни (етнос).

70

Анонимен

преди 3 години

Кои пирамиди са построили египтяните? - Малките, които са почти рухнали. Хеопсовата и другите две не са строени от земни хора. Те само са били несполучливо имитирани. Ако бяха строени по един и същи начин, щяха да имат и идентична вътрешност, а те нямат. Също така малките пирамиди нямаше да рухнат смехотворно с времето, а трите най-големи да стоят непокътнати. Няма логика.

69

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Мъск да вземе да се просвеги малко. Пирамидите са строени за има-няма 10-тина години като египтяните са делкали гранит с медни длета (горе-долу с бръснарско ножче да сечеш дъб) и са пързаляли 200 тонни камънаци по пясък.

68

До 60

преди 3 години

Мда, препоръчвам книгата "Технология на боговете" на Дейвид Хатчър Чайлдрес. Също така и "Загадката на Олмеките" от същия автор. "От Атлантида до Сфинкса" от Колин Уилсън пък е най-добрата книга, посветена на египетските пирамиди.

67

Анонимен

преди 3 години

"Света София в момента няма инженер който да може да я построи по начина по който е направена без железобетон или железни греди"Абсолютно невярно.

66

Да бе

преди 3 години

Египтяните ги построили, .... само дето самите те не знаят с каква цел !

65

Анонимен

преди 3 години

Като инженер ви казвам, че макар и впечатляващо с мащаба и организацията си начинание, пирамидите са твърде елементарни от конструктивна гледна точка.

64

Анонимен

преди 3 години

Нека бъдем обективни.Земята се намира в Космосът,значи ние в момента се намираме в Космосът.Всичко живо и не-живо във вселената се нрича Космос.Дори и Ковид-19 е извънземен.

63

Анонимен

преди 3 години

Не са свикнали с чувството за хумор на Мъск, затова така реагират. В нета е пълно с негови интервюта си, в които пуска подобни провокативни шегички.