56

12_5

преди 3 години

Понякога като си отиваш е по забележимо от да останел! Важно е с какво име ще останеш,това се помни!! Случка останала в историята... Играят карти..пада монета с номинал 5 под масата..( принципа е каквото падне - остава за домакина), но не...един се навежда да си търси петака!! Друг ( пич)..пали банкнота-100 ка.....за да свети на нещастника!!!..кой с какво е запомнен, а????

55

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

В това време Сърбия е приета в Евразийският Съюз! А САЩ изоставиха Украйна и тя капитулира пред Кремъл !

54

оправия

преди 3 години

Когато обеднеят милиярдерите Божков Василев Ковачки Златев Пеевски Домуски Догански до тогава ще скачате срешу фигурантски мутренски и куп кресливи ***.

53

Анонимен

преди 3 години

Е има напредък- поне си признаха ,че ИМА ПРОБЛЕМ ,щото до онзи ден твърдяха ,че всичко в държавата върви по мед и масло ..за тях , разбира се, обикновените хора- к..у..че..та ги я..ли най- жалкото е ,когато слушаш приказки от млад човек , обявил се за десен , които много приличат на приказките на партийния секретар от 70-те години на ХХв и с тези хора ще правим демокрация?!?!?!?!

52

Kuku

преди 3 години

А слезе ли Бойко, няма герб, мерб и др. простотии, всичко изчезва.Залагам си главата, че всички калинки ще се разбягат през глава, поне с 200.

51

Гост

преди 3 години

Оставането на ГЕРБ и сателитите й във властта задълбочава проблема

50

хе хе

преди 3 години

колко мазни станаха, хлъзгави.тоз говори все едно току що е канцал от луната.

49

Kuku

преди 3 години

Поредната умна калинка, пфу!

48

Тангра

преди 3 години

Дайте го на Доган...Мафия !!!Оставка!!!

47

Анонимен

преди 3 години

Вярно е, проблемите тепърва ще бъдат решавани

46

Оставка

преди 3 години

ОСТАВКАААаааааа

45

Анонимен

преди 3 години

Проблема сте Вие,ОСТАВКА,ОСТАВКА.

44

Анонимен

преди 3 години

ЧОВЕК КОЙТО ДВА ПЪТИ Е ПОДАВАЛ ОСТАВКА ОТ СРЪДНЯ Е МНОГО ВЕРОЯТНО ДА ГО НАПРАВИ ТРЕТИ ПЪТ. ТОЗИ ПЪТ ОБАЧЕ БОЙКО ЩЕ ГО НАТИСКАТ ДА СТОИ НА ПОСТА КОЛКОТО И ДА ИСКА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ.

43

Анонимен

преди 3 години

До Калеко Алеконе разчитай на това

42

Калеко Алеко

преди 3 години

Оставката вече не е на дневен ред, още повече след като кошера се разрои и отделните фракции показаха своя разнороден и необоснован характер ... Тези дето първоначално се наредиха под юмрука на фигуранта, вече се пръснаха кой накъдето види и остана само една малка група с разноцветни знамена, която да си плажува и играе войлебол ... така че тези спортни и други дейности по интереси, няма как да бъдат тема в българското общество ... !!!

41

До 45

преди 3 години

Да бе! Типично за наивитетите. Някой ей така, с магическата пръчка ще ни реши проблемите. Едно време овцете в царя се кълняха и вярваха. За 800 дни щеше да ни оправи. E, голямо оправяне падна. Първия път той беше отзад, втория народа беше отпред...

40

Анонимен

преди 3 години

До ТияИ после България става евроатлантическа държава.

39

Анонимен

преди 3 години

Значи все пак имало проблем, ти да видиш, че до вчера само суперлативи си приписваха. Бравос, бравос. Признаването на проблемите е първата крачка към решаването им. Наистина само оставка няма да ги реши. Ще трябва отстраняване на подставените лица, разследване на обръчите от фирми и осъждане на няколко стотин герберунгела. После може пък и да тръгнат нещата.

38

до 39

преди 3 години

Ти НЕ мисли за после.... послето ще е по добро, каквото и да е то!!!!След ерата на мутрите, след бай *** всеки може да е премиер!!!!

37

Анонимен

преди 3 години

10 години Бойко плаши хората с БСП за да прокарва един руски газопровод, ако падне от власт БСП също ще строи руския газопровод. Една партия са.