9

Анонимен

преди 3 години

Една птичка пролет не прави, когато останат 5 % необразовани роми тогава се хвалете, сега 95 % са неграмотни.

8

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/5Нашите - не, но суринамците, турците и мароканците са ги докарали до 3-то коляно. Ред е на индийците.

7

.!.

преди 3 години

Значи ако тука накараш по този начин да си прати детето на училище то "българския" хелзински комитет ше ти го....... То ше се почне че е товмоз, че е дискриминация, че е ... абе и аз не знам ама ше те изкарат по черен и от дявола! Ама глей хората кво праят! Глобичка 8000 евро, затворче отнемане на детето и така! А таз е толкова рома колкото кучето ми! Тя от как се е родила не е стъпвала в римска махала! Та да не ми говорят и пишат глупости тука!

6

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/3Защо да съм хейтър?!Уточнявам фактите, защото не всичко, което хвърчи се яде.

5

Анонимен

преди 3 години

Къде е снимката?

4

Анонимен

преди 3 години

Мили нидерландци, тез ,нашичките , още не са довели лелите и братчедите си , тогаз ще видите за каква "интеграция" става дума

3

От гетото

преди 3 години

ама друг път. Бащата получил писмо, че детето на 4 г. трябва да е записано в училище, иначе глоба.Там глоби, тука социалки и детски за децата и за майката. Това е разликата - кучето скача според тоягата.

2

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов,проблем?!?!? Аман от черногледци и хейтъри.

1

Христо Христов

преди 3 години

Браво!Проблемът е, че в Холандия гимназия се завършва на 18 години. Момиченцето може да е било суперталантливо и да е прескочило две години, то в този случай бих очаквал това да бъде отразено в статията.Уточнение: Бивш премиер на Холандия записа сина си в основно училище веднага след като се роди... за да не бъде разпределен в черно.