22

Анонимен

преди 3 години

Ами аферим, браво за научните обяснения, ама какво полза от тях?

21

Анонимен

преди 3 години

Уверил бил Путин.Да се скъсаш от смях.И какво сега? Под символите на хростиянството ще се молят на аллах?Боже, боже, ела си събери вересиите.

20

Анонимен

преди 3 години

Всяко лято ходих в Турция на почивка, но повече крака ми няма да стъпи там. Голяма грешка на ердоган, вместо да помирява религиите и хората, той насажда омраза. Вече мразя турция.

19

До 9

преди 3 години

За земетресенията, сушите и другите неща, които си изброил има научни обяснения, но кой да чете. И ако е "Бог", по-вероятно е да е Зеус, християнският бог даже не може да си промени библията без хора да му я редактират хахаха

18

Анонимен

преди 3 години

Най болно ми става като виде бели синеоки хора(еничари) да се имат за турци. Да ти вземат първородния син и да го обучиш да репресира родителите си е отвъд станинско.

17

Анонимен

преди 3 години

Боце не смее да гъкне, но нарича подопечните си патицици,*** и тулипи.

16

Анонимен

преди 3 години

А българите са тюрки.

15

Обективен

преди 3 години

"Султанът" е грузинец, а "руското" джудже евреин, и на двамата знаете ли колко много им пука за измислените приказки-"религии", които уж представят. Не всички са *** като тия под коментарите.

14

Леле

преди 3 години

На 24 юли, когато ще завие мюезин в Света София - нека бият камбаните на всички православни църкви в света! Да бият камбаните за Света София, щом тя си няма!...

13

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Нали има ЗРК С-400,пука му на Ергоган.Може да отстреля всеки...дрон,или някой друг...нарушител.

12

Анонимен

преди 3 години

Нека си препрявят храма и да служат на Бог. На християните не им е нужен храм, според християнската религия Бог няма нужда от храмове нито приема служение от човешки ръце. Изобщо християните защо строят храмове - едно говорят, друго вършат!

11

Анонимен

преди 3 години

Крака ми няма да стъпне повече в Истанбул.

10

Fenasi Kerim

преди 3 години

Нека да не бъде църква. Да не се обиждат мюсюлманите. Но и джамия да не бъде. Нека си бъде музей. Това е Църква с минарета. Символ на Босфора. На двете ръце които се протягат като братя. Символ на единството на Изтока и Запада. Не символ на разделението. Голяма грешка на Ердоган. Мустафа Кемал Ататюрк е бил умен държавник. Но за съжаление съвременните управници са тотално дезориентирани. Не стават. След време пак ще стане музей. Убеден съм в това.

9

Анонимен

преди 3 години

По голяма част от населението на Турция е против Ердоган, при предсрочни избори Ердоган си отива.Младите се дразнят от неговите политики.

8

Анонимен

преди 3 години

До :-)А вулкани, вулкани и цунамита няма ли да има, цунамита няма ли да има?

7

факт

преди 3 години

където е текло, пак ще тече. Била е джамия, пак ще стане, била е православен храм, пак ще стане. Историята върви назаден сега, ще поживеем още 500 години под робство, от което не сме излизали, а Света София - Храмът на Божията Премъдрост пак ще бъде православен преди края на света и Последния съд над човеците. Дано не се наложи да чакаме 567 години... Колкото време я владеят нечестивите слуги на сатаната и лунопоклонници, за които Божията светлина е нощната, а не вечният живот и Иисус Христос.

6

:-)

преди 3 години

После комшиите да не се чудят защо при тях ще има земетресения, суши, атентати и т.н.

5

Анонимен

преди 3 години

Какъв е проблема, нека си направят джамията. Християни и мюсюлмани вярват в един и същи Бог.

4

Fenasi Kerim

преди 3 години

Единия е грузински мюсюлманин който отчаяно се опитва да получи подкрепа от религиозните националистически маси, другия крипто евреин преструващ се на пазител на източно православното - ortodoks викаме на турски. Aya Sofya си е Византийска Църква. И такава трябва да остане. А Турция трябва да се държи като отговорен наследник на тази култура нищо че населението й е мюсюлманско. Турция е Светска Държава и не трябва да ползва религиозните символи за да повиши политическата потентност на властта.

3

Ясно е

преди 3 години

Ясно е,че от цялата дандания ще загубят турските туроператори...Няма групи като преди,няма пари....