77

Недоразбрал

преди 3 години

рАДЮФ, да изчистим мутрите?! Ами предлагам да почнем от теб,ама нещо Конституционния съд ти тупа топката много продължително?!Иначе отдавна да те е отвяла веялката там където ти е мястото,а именно в ПЛЯВАТА!!!

76

Анонимен

преди 3 години

Тодор Живков правеше първа копка с лопата и кирка. Вече ги мързи да правят първа кпка и да пипат лопата. Само откриват и режат лентички "На всеки километър".

75

Анонимен

преди 3 години

Това си е направо като по тоталитарно време. Заваляха подписки и телеграми в подкрепа. Сега за всеки трудов колектив ли ще ни уведомявате какво писмо в подкрепа бил изпратил. Когато го избираха беше същото. Писма и подписки в подкрепа. Смешно е!

74

Анонимен

преди 3 години

Ало протестъри много са ви промили мозъците маргиналите!Или ви се плаща!

73

Sichtpunkt

преди 3 години

подсъдим за източването на КТБ във федералния съд на САЩ? ЗТова кърти мивки! Как може една държава да се меси в съдебната власт на друга! Все едно Турция да каже осъждаме Христо Иванов за терор над Ахмед Доган? Никой няма право да се меси на България за решаването на вътрешните и проблеми. Освен международни съдилища и институции! Много поздрави на федералният съд на САЩ!

72

Истина и правда

преди 3 години

Това е проблемът на бг политици и институции- те никога не застават зад истината правосъдието и общочовешките морални норми установения от Твореца и праведен Съдия-Бог, а винаги се покланят на човешки авторитети - фалшиви идоли,предават истината погазват човешките права и нарушават морал и законите правото заради материална изгода като безсъвестни корумпирани но така продават истината за пари и душите си на дявола,вършейки престъпления срещу истината и грехове срещу Бога и съучатват в грехове

71

Анонимен

преди 3 години

По делата ще ги познаете!Боко е градил като никой досега през прехода и уважаван международен политик!А Радеф за 5 стотинки не е свършил работа!А иска цялата власт!

70

Анонимен

преди 3 години

"Тези мафиотски структури са изключително добре организирани и йерархизирани. Там е вътрешен министър, който не се подчинява на премиера, там е главен прокурор, който също е тотално извън закона, който си позволи да вкара Службата за защита на свидетели, която няма разследващи функции в президентството, като някаква своя преторианска гвардия. Това е ситуация, която изглежда взривоопасна заради различни конкуриращи се мафиотизирани структури във властта. "Михаил Екимджиев

69

идетрибунал

преди 3 години

Таз декларация е циничен опит на тези еничари на задкулисието да се изкарат за жертви!Жертва е народа български подложен 30г. на грабеж и геноцид!Тези *** от мракобесния спецсъд кога ще научат за тяхната работа се съди по събраните при стриктно спазване разпоредните на НПК годни доказателства въз основа на които да излязат с постановления и представят в съда с конкретни обвинения към закононарушителите и привличане към наказателна отговорност!Да се спазва закона!

68

Анонимен

преди 3 години

До sichtpunktЗнаеш ли какво е СИК и кой е бил неин ръководител, дърпайки конците на прехода? Знаиш ли кой държи повечето медии в България и е подсъдим за източването на КТБ във федералния съд на САЩ? Знаеш ли кой има дворец върху земя, която е изключителна държавна собственост по конституция? Знаеш ли за осемте джуджета, ало ваньо, личните данни от нап, нощното шкафче, суджук гейт, апартамент гейт, къщи за тъщи, избора на главен прокурор с един единствен кандидат? Сигнали, а?

67

Анонимен

преди 3 години

Ало от олигарх и честен бизнесмен има огромна разлика!Образовайте се бе!

66

Анонимен

преди 3 години

Мутри, вън от държавния бряг и пристанище.

65

Sichtpunkt

преди 3 години

Мачкай Гешев!

64

Анонимен

преди 3 години

Интересно ще бъде да чуем мнението на прокурорската колегия относно споразумението на колегата им и настоящ шеф по обвинителният акт с недосегаемите.

63

Анонимен

преди 3 години

Мутрите създадоха нова Професия протестърСправка Коста Копейкин и Сашо куриера на Божков!Питайте вашия патрон Йоло Денев!

62

Анонимен

преди 3 години

Радев е "обединителя" обединява хората срещу себе си!

61

Анонимен

преди 3 години

Не сме изненадани, че застанаха.От един дол дренки.Гарванът на гарвана око не вади.Това гласят популярни български пословици.

60

Анонимен

преди 3 години

Да не се окаже, че с Делянчо са делили един кабинет по време на трудовият му стаж в следствието.

59

Анонимен

преди 3 години

Принципните прокурори не забелязали, че пясъкът на държавния бряг е изчезнал и е заменен от камъни. 4 години не забелязали.

58

Анонимен

преди 3 години

А защо тук не видях новината за писмото на адвокатски колегии от няколко областни града за оставката на Гешев?