147

Гост

преди 3 години

Нормалните хора предпочитат да почиват в чужбина.

146

11

преди 3 години

На тия цени, няма как да стане. Всичко над 90лв за нощувка е пълно безобразие!Хотелите искат по 220лв за нощувка, докато на туроператорите ги дават за по 50.... Ако искат клиенти трябва да смалят цените за нормалните хора! По заведенията положението е същото! Желаещи има за море винаги, ама ние да не намираме парите на улицата.....

145

Анонимен

преди 3 години

Мутроморието умре. Чуждениците ги няма. Българите като цяло нямат пари за море. Ако отидат гледат да минат тънко.А който има пари почива в чужбина на спокойствие.

144

anonimen

преди 3 години

как да искам да ходя на Черноморието когато преди 2 седмици ми се наложи да пътувам до Созопол и от хотела ми поискаха 15 евро за паркинг, който дори не беше подземен а на улицата. Да не говорим за обслужването.... под всякаква критика едни мързеливци, намусени.... това в Гърция никога няма да го видите!

143

гери

преди 3 години

И сега какво -видиш ли в БГ нямало работа ,а са съгласни да бършат *** на чужденците , само и само да парадират , че са били примерно в АНГЛИЯ...., а всички останали да плащаме осигуровките на родителите им -мързел има и нищо друго продажници.

142

Анонимен

преди 3 години

Правителството да въведе мерки, като в Австрия например и да върне България в списъка на сигурните страни. Така и туристи ще има повече, и българите сте могат да пътуват.

141

Анонимен

преди 3 години

До гери 146Минке, чуя ли "българско" и БЕГАМ с 200 !!!В Бг всичко е пунта-мара и ИЗМАМА.

140

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА

преди 3 години

Защо не идват туристи... Та само България и Индия предлагат услугата да плуваш в собствените си ***. И то безплатно!!!

139

а

преди 3 години

"Томас Кук фалира в първия ден на есента, след сезона, а и не е единствения туроператор. Не би трябвало миналата година хотелите да са имали нулев сезон."Е то е въпрос на това дали е дал кеша или не на хотелите....ако не го е дал, може още да си го чакаш от застрахователите...те не са много бързи, особено когато става въпрос за фалит на МЕГА фирми....

138

черноморието

преди 3 години

Мутрите тръснаха необезпокоявано гиганстки незаконни хотели на самия пясък - визирам хотела на бившия северен плаж на Несебър, Оградиха плажа да не може да се минава, държавата са прави на ученичка - невидяла и неразбрала, навсякъде хаос, беззакония, свободия, престъпност, бетон, огради, мръсотия, всяка вечер се стрелят по дискотеките, цените като на Карибите, че и по-високи... канализация няма. Всяка година кафяви разливи във водата и епидемии от ротавирус. Каквото почукало - такова се обадило

137

гери

преди 3 години

Вместо в Гърция идете на АЛБЕНА ,ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ И ред други наши -къде сте хукнали с дисагите , да ядете скрити в някой ъгъл, когато за същите пари ще изкарате като бял човек ваканцията си .Ето защо гърците ни мразят , защото от такива като нас нямат никакъв келепир.

136

Анонимен

преди 3 години

Няма нормален българин, който да почива на Мутроморието.

135

Анонимен

преди 3 години

Цитат: ...за част от хотелите това е втори подред нулев сезон след фалита на международния туроператор Томас Кук през миналото лято.Томас Кук фалира в първия ден на есента, след сезона, а и не е единствения туроператор. Не би трябвало миналата година хотелите да са имали нулев сезон.

134

тъпчо

преди 3 години

7800 лв. промоция 9 нощувки апартамент в Несебър....Мммдоообре...

133

Вейхайвей

преди 3 години

До БорисовА питаш ли колко хора от годиииииииииииини не са ходили на почивка. И защо?

132

Анонимен

преди 3 години

До АнабелЧовешки ценности ли. Отвори да видиш офертшти - цените на са мръднали от миналата година. Нашите се изравниха с тези в Гърция. Същото е по заведенията в курортите ни. Преди 5-10 години ни казваха ние българи не искаме. Качество на храна, обслужване - нула. Инфраструрата е ад - мръсотия, няма канализация, паркинги, паркове. Уж шезлонги и чазъри са безплатни - да ама не. Всякакви селски трикове да те прекарат. По-добре да ги дам в Гърция - кондумираш и ти е безплатно. Сега да фалират.

131

Никога на лaйномoрие

преди 3 години

Черни джипове, които ми присветкват още по Тракия, платени паркинги, мутри с ланци, дрифтене през нощта, лaйнянa вода (затова е и сладка). Преди 2 години на служебно пътуване решихме да слезем на плажа до голям (Гранд) хотел - 65 лв чадър + два чадъра, имам снимка. В Слънчев бряг - 5-звездния хотел в началото - 10 лв на ден за КЛИЕНТИ на хотела да ползвам паркинг? Мерси, никога повече.Онзи ден се върнах от Гърция. И ще чакам пак на опашка за хубаво отношение!

130

Лапане

преди 3 години

Не може бате да се *** само като станем с по 4000евра заплати и пенсии тогава.Пазете си бетона.Желязото ще поскъпне и тогава разрушавайте.Може некой лев да вземете.

129

stiling

преди 3 години

Най-лошата черта на *** Балкански е зависта, злобата и злорадството. Сега видиш ли да да злорадстваме едни хора дето са построили нещо и изкарват пари да фалират. Ама не може да разбере с кухата си манерка, че като туризма колабира, много хотелиери и работещите за тях няма да изкарват пари които да харчат в икономиката. И ти злорадстващия също ще го почустващ по-късно като продадеш по малко банички днес, като налепиш по-малко плочки, като ти вдигнат лихвите по кредита за да избият фалитите!

128

Борисов

преди 3 години

Живея и работя в чужбина и всяка година идвам със семейството си да почивам в България. Да подпомогна икономиката на страната не че не мога да си позволя да отида където и да е по света. Но! Едно огромно Но... От година на година осъзнавам че цените са ужасно високи и се чудя как повечето от средната класа си позволява да почива по нашите курорти? Качеството на услугите е под всякаква критика! Хотелиерите имат нужда от един такъв нулев сезон да им е за урок.