63

Анонимен

преди 3 години

Плюеха по Живков че прави 16 република на СССР. АМи сега е 29 колониална дупка и ликвидира и лева си.

62

Анонимен

преди 3 години

Когато човек е познал веднъж западният свят няма как да вземе на сериозноГай *** и неговите нескончаеми клоунади.Балканите са последната дупка на кавала в Европа ако не и в света защото съм живял и в африкански страни но толкова *** народ като булгарише баламурник никъде не съм срещал по света.То бива просто ама булгарише е еманация на глупостта.П.П. Кажи ми кой ти е премиер за да ти кажа кой си тИ !!!

61

Анонимен

преди 3 години

Англия излезе, Гърция фалира, Ейре фалира, Испания и Италия са задлъжнели, Германия и Франция са задлъжнели и т.н. България фалира НОИ и болниците, а младите напускат страната. Някой видя ли нещо положително от еврото. Няма и няма и да има, защото то е като долара създадено в услуга само на богатите.

60

Анонимен

преди 3 години

Вожда, отдавна премина в евро. Както всички видяхме. На норода му трябва стабилност, а не поредният преход и обедняване и зависимост. Хората се борят с години да са независими. Нашите мъдри политици обратно. Тези служат на чужди интереси и не знаят защо и какво да правят. Следват команди подадени от поредните господари на парите...

59

Анонимен

преди 3 години

След като приключи рекапитулацията на световните финанси,ще приключи и пандемията.Тогава ще се види и къде ще има мониторинг на системата и декапитализация на финансите.Там където ще се отнема ресурс,ще има и ескалация на напрежението.Франция вече загуби1.5милиарда$.Китай около5 милиарда.А за ЕС,като цяло,все още е неясно колко ще е загубата,но вероятно трилион.

58

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще си припомним управлението на лейбъристът(социалистът) Харолд Уилсън, обезценяването на лирата и рекордни бюджетни дефицити.

57

Анонимен

преди 3 години

Абе *** ,защо се сравнявате с Великобритания,Швеция,Швейцария и т.н.Това са развити и богати държави,които си имат стабилна валута ! Нормално е да я толерират ! Защо не си държите спестяванията в рубли или леи ? М ? Н?щастници ! Философстват с доводи без грам претенции за аналитичност ! За къде сте тръгнали с тоя лев бе ? Нали ако утре Европа се оттегли от България тази държава директно попада в лапите на олигарсите ! Какво ми патриотвачите,бъдете реалисти и погледнете кои са инвистициите

56

Б. Б.

преди 3 години

На мен шкафчето и чекмеджето ми , са пълни - мислете му вие , за мен 1 кафенце и от 100 евро не е проблем !

55

Анонимен

преди 3 години

КАКВО ВЛИЗАНЕ НИЕ ГМИСЛИМ ДА ИЗЛИЗАМЕ СТИГА ВЕЧЕ ФАЙДА НЯМА ФАЙДАТА Е ЗА ИЛИГАРСИТЕ

54

Анонимен

преди 3 години

Няма влизане.Ще има "преформатиране"на финансовата ни система,но само при условие,че покрием изискванията на Европейската банка или казано просто се отказваме завинаги от финансовия си суверенитет и никога повече лева няма да е националната ни валута,защото фонансите и иникономиката ни ще са зависими от банката на ЕС и дефакто ще сме финансова кошница на световната валута-американския долар.Ако световната финансова система се срути всички отиваме на "дъното".Полза има само за чекмеджета с пачки.

53

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотЕ, сега ще ги видиш анличаните като излязат - как ще цъфнат и вържат направо. Те отсега са се видели в чудо с увеличаването на цените, а след излизането ще са направо цирк. Само стой и гледай какво става на 31.12 тази година.

52

izh

преди 3 години

Е рано или късно стигаме до това дето държавите на които завиждаме са го проумели преди 200 години. Тези дето ги мързи да работят - ще ходят по площадите да защищават тарикатите дето плюят Запада за да осигурят на децата си "сладък живот " и то къде? - на запад. Наздраве, *** мозъчета - глупави и завистливи, затова винаги БЕДНИ !!!

51

Анонимен

преди 3 години

Слушам как ЕС фалира вече над 5 години,и в същото време слушам как Борисов увеличава броя заразени ,за да вземе милиардибот ЕС и ЕRM 2.На кое да вярвам ? Няма логика една фалираща фракция да дава милиарди !

50

Анонимен

преди 3 години

Няма влизане миксер.Ще има "преформатиране" на финансовата ни система,но само при условие,че покрием изискванията на Европейската банка или казано просто се отказваме завинаги от финансовия си суверенитет и никога повече лева няма да е националната ни валута,защото фонансите и иникономиката ни ще са зависими от банката на ЕС и дефакто ще сме финансова кошница на световната валута-американския долар.Ако световната финансова система се срути всички отиваме на "дъното".

49

Патриот

преди 3 години

Великобритания дето е в еврозоната си запази паунда (лирата), а България искат да я прекарат да загуби лева. Откъде накъде?

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Как да не са ERM II(чакалнята на еврозоната) какво е? Провери дали не са там.

47

Анонимен

преди 3 години

Защо позволихме на един продажен слуга сам да взема решение и да определя живота ни ?!

46

Анонимен

преди 3 години

Добре дошли!Като имам в предвид, че в българските банки евро-монети не се обменят и всичко се закръглява в полза на банката, знайте че най-малката стойност в евро са 5 еврова банкнота! Т.е. хляба за 3 евро монети ще струва 5 евро банкнота щото монети не водим!И тъй още веднъж Добре Дошли!

45

V

преди 3 години

Ще стане пак квото е рекал сокола ,светлината в тонела ,разпределитела на порциите и студените резерви доктор Ахмед Доган. Няма да решава народа на референдум .А знаете ли че герб не са пускали българите по пътя към сараите и са вървяли 7км.по планински релеф доката депесетата са пропускани от герб с коли ;) Познайте кой пак ще решава вместо вас ?

44

Анонимен

преди 3 години

Въобще няма нищо хубаво който не вярва ще разбере съвсем скоро сам.Много по-вероятно е Еврозоната да се разпадне след няколко години отколкото Бг да просперира.Просто цените ще се повишат а доходите ще останат същите.Правителството ще дърпа още кредити подобно на наркоман който тегли бързи кредити без да се интересува от условията по договорът.Това ще продължи известно време може би 5-10 години докато не се копира гръцкият сценарии.Там някъде там ще обяват фалит.Герб ще са си заминали и така.