47

Анонимен

преди 3 години

Доган и Пеевски на съд ,заради кражбите ,които направиха!!

46

Анонимен

преди 3 години

Аз да попитам само,...А басейна на къщата дали ще може да го ползваме ,че нещо солената вода не ми понася на кожата

45

килър

преди 3 години

за пък се надявам като му свалят охраната от НСО да не смее да си подаде носът навън...не че сега си го подава, но нека да живее в страх за себе си и семейството си...ако, че е милардер. Парите не са всичко!

44

Анонимен

преди 3 години

Е как ще ни пуснат в Шенген с такива анадoлски истории? Някакъв си тусум бей си присвоил целия плаж, братче, и не пуска никой, а държавата му клати шапка! Това в Европа представяте ли си го да стане?

43

Zo

преди 3 години

Боко защо лъже,че няма нищо общо с НСО?Когато за сефте стана премиер президент беше Първанов ,а шеф на НСО Д.Димитров.Тогава Борисов заяви,че е обещал на Първанов да не сменя шефа на НСО докато не изтече мандата на президента и че си спазва обещанието.

42

Анонимен

преди 3 години

Народа не протестира в защита на Радев, а против тоталното овладяване на всички държавни институции издържани от него от мафията.Нито една институция, нито един политик до момента не е дал отговор на два прости въпроса.Защо Доган се охранява от НСО, какво е постигнал за страната ни и защо е токова важен за националаната сигурност?Защо Делянчо, на който присъствията му в парламента се броят на пръсти също се пази от НСО от 2015г. какво е направил за страната?

41

Анонимен

преди 3 години

Каква енергия генерира тази стъклена пирамида, ще ни светнете ли?

40

burgas

преди 3 години

От еврогейташкия съюз няма ли да ни изпратят малко бойни единици за респект , в Бургас какво да седим под напрежение с чужда жойна флотилия в града като заложници

39

burgas

преди 3 години

Какво прави турския военен флот в Бургас, учение ли имат? Или са в бойна готовност да стрелят ?, 5 военни кораба са на морска гара с турски флаг, изглежда все едно ни изпращат сигнал , никой не вади пистолета ако не смята да го използва , тука има цяла бойна флотилия натурците няма да им е за първи път да воюват със съюзници спомнете си конфликта с гърция за кипър, първо стрелят после питат

38

Анонимен

преди 3 години

Доганчо през това време ще си е на яхтата и ще ви гледа сеира от харема с чалга певички, боли го шнура, че няколко трола щели да идат на плажа му. Той има десетки имоти из цялата страна и в чужбина, 3 дни да отмине пушека и после пак ще си гледа рахата и ще си харчи милиардите

37

Анонимен

преди 3 години

И Тиквата трябва да иде там да го пази, нали точно Доган е човекът, който направи тази мутра генерал, изпра тъмното му минало и го вкара в МВР

36

Анонимен

преди 3 години

А другият палат в с. Дръндар, общ. Суворово с какви пари е построен?

35

Анонимен

преди 3 години

Другия палат направо в морето да го построи и с подводница да си джитка до там Ама ако може след босфора да е

34

Българин

преди 3 години

Точно за това народа се бунтува, защото не ще да чака месията . ББ два пъти го сваля от власт, 1998г. свали Жан Виденов, СДС , царя и НДСВ изкараха по един мандат, Пламен Орешарски и Сергей Станишев се изпокриха като мишки.Народът не ги е забравил.

33

Анонимен

преди 3 години

Днес ще лъсне и друг проблем - турците в България. Ще видите колко много турци има и как са превзели Черноморието. Българите се изнесоха по чужбина, не правят деца, а живеят до 40 години и реално си подариха държавата на турците и ромите.

32

чичо

преди 3 години

До Браво на Доган 26 Не чакаме никой да ни оправя.А ти от де-***-се-ту сигурно чакаш Ердоган да забие турския байряк в Доган сарай.

31

Анонимен

преди 3 години

30 години го дондуркаме тоя национален предател, човек на службите и на кгб.

30

До само минавам

преди 3 години

Умен се става с много четени на книги, а не на база на етнически произход. Никой от политиците от последните 30 години, не може да му стъпи и на малкия пръст. Е, имахме и още един умен и мъдър политик, но и това едва ли някой ще го оцени. Но да си кажа, Симеон се нарича.

29

Анонимен

преди 3 години

Тоя май се е запътил и той към Дубай скороДобре си беше в сянка ама пуста алчност. Сякаш не му стига тоя палат ами дай и морето да завладее

28

Анонимен

преди 3 години

Доган въобще не е най-умният политик, просто размахва етническата карта и всичките ни политици му клякат! И Баце го е страх от етнически конфликт.