134

Агент Кърти

преди 3 години

Мандалото лопна, *** да са напият тая тежка нощ

133

баце

преди 3 години

До АнонименВън мутрите от политиката, това каза президента без да визира Герб. Не ми се вярва всички в Герб да са мутри или престъпници, обаче върхушката около Боко опеделено са престъпници, както и той самият.

132

Факт

преди 3 години

До АнонименКогато Радев летеше със самолета,Баце размахваше бухалката!Сигурно рекетьор е по-достойната професия?

131

Заспал ТУЛУП 3

преди 3 години

Тиквената мафия е организирана на макс!Само гледайте колко Гербави *** са се набили тук !От месеци НЯМА положително отношение към тиквата - а сега да видиш само!

130

Анонимен

преди 3 години

Утре като наложат пак карантина ще е заради гладните за власт бсп защото пръскат заразата. Нинова щяла да прави бузлуджа на жълтите павета. Тея червени из.роди ще избият пенсионерите само и само да се докопат до власта

129

А бе

преди 3 години

До НеразбралАлан*коолу,Радев не призовава за излизане от НАТО,а за изгонване на мутрите от политиката!Самият той е завършил с отличие американска военна академия и знае добре английски.А някои са завършили Симеоново и бъкел не знаят на чужд език...

128

гост

преди 3 години

До НеразбралРусофили или усофоби нямат нищо общо в случая. Радев го каза в прав текст. От 10 години насам младите хора бягат от България - познай защо.

127

Анонимен

преди 3 години

Хаос!

126

Анонимен

преди 3 години

Като свалите Боко от власт какво ще стане? Пак ще го изберем и пак ще сте *** ***. Не разбрахте ли вече че няма да управлявате тази държава.

125

Анонимен

преди 3 години

недейте плаши хората с ковид че глада е по опасен

124

гост

преди 3 години

Ако някаква сбирщина в Евро парламента те подкрепя - това значи външна намеса на някаква партия във вътрешни дела на държава член на ЕС. ЕНП имат ли тези правомощия бе???

123

гост

преди 3 години

И що прати Гешев да изпълнява политически поръчки в президентството, като е трябвало да сте заедно бе!

122

vvb

преди 3 години

недей отклонява темата виж протестите много млади които не са доволни от стандарта на живот и каскетско ченгеджийската репресия малко се ослушайте в гласа на народа а не даги мачкате с глоби и полиция

121

Анонимен

преди 3 години

Радев през живота си не е произвел нищо освен едни кафяви торти, не мога да разбера какво очаквате от тоя ялов човек.

120

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЖaлки по'мияри пишат в подкрепа на мафиота Борисов..Колко мъка има...

119

Тъй де

преди 3 години

Отсега нататък няма да има вече измами и организирана престъпност. Големият брат гледа и мympume са се заврели в миша дупка от страх да не ги замониторят.

118

Апропо

преди 3 години

Прокурора каза че не го интересува политическите гафове дето забърква - я пратете да се обяснява пред хората сега!

117

Правец

преди 3 години

Гледайте какви *** на протеста хвърлят бутилки и добре ги мачка полицията.Не искам Герб,нито един от другите след 1989г.искам си СОЦА,искам добра заплата,армия,ценности да ви пикам на ЕС.Стига вече,развъдихте ромите с права а съсипахте българите.Вън от Ес и Нато и Америка.Искам Путин да ни помогне и не съм комунист!Поколенията са де_или вече!

116

Неразбрал

преди 3 години

Не знам къде е по-добре,но виждам,че заклети русофили Нинова си прати сина в САШ,,а Радев в Англия.!Какви родолюбци и как така не си обичат децата,та ги пращат ба лошо място?!

115

Ха-ха

преди 3 години

Доживяхме обаче "европейската" партия да докарва от провинцията хора,щото в София няма достатъчно фенове....Поне не за 30лв,освен ци*га*ните.