16

Петрунов не става

преди 3 години

Друго си е Мангъров да каже някоя велика ...глyпocт.Много офце тук ще изпаднат в екстаз.

15

Анонимен

преди 3 години

Физически контакти как да се разбира - и секса да се избягва?

14

Академик

преди 3 години

Гумен Гадев пък каза,че такову животно КОВИД19 нема!Още на Шипка го заяви,ама понеже не го чуха вчера излезе пред колибата си да прегърне по братски червените м,аймуни,а пък за да подчертае увереността си,днеска е свикал сбирка на стадото да се донапрегръщат и донарадват на светлият му ум!!!!

13

Границата между

преди 3 години

клъстерите на Локомотив и Левски ще се размият окончателно в отделенията по инфекциозни заболявания. Айде тия, дето ритат топка, аkъл нeмат, ама тия, дето си дават парите да ги гледат и да се заразяват дифузно и осмозно, са още по-безмо3ъчни.

12

Анонимен

преди 3 години

В Гърция имат над 6000 проби, 30-тина положителни, от които 24 от туристи. Който има глава да смята и да сравнява.

11

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

Радев 100 % е с COVID.Вчера ,така го нацелуваха и наплюнчиха,че вече не е Президент а ЦАР с корона 19.Сбъдната мечта,да управлява еднолично !

10

НЕКОЙ

преди 3 години

Голям праз.

9

До КоШит

преди 3 години

А само ти ли ще останеш жив? Всички други ще умрат така ли? Пий си хапчетата редовно, ретард. И това не е форум, а фейк сайтче, в което безделници си чешат езика. Аз в момента съм в отпуск и си изливам тъпнята тук, примерно.

8

Ф.С.В.

преди 3 години

Титито толкова много плакал на прегледа в Болницата -и накрая Докторите констатирали че е напълно ЗДРАВ!! накрая с Гръмогласен Рев Титито излязъл от Болницата и се метнал на Джипа си за да прави нови фишове в КАТ!

7

Анонимен

преди 3 години

Точно заради това, че сме малка имахме шанса да го ограничим, но не еднокнижника не може да издържи няколко месеца без кръчми, молове и чалготеки.

6

избирател

преди 3 години

Вие и там се издънихте,бе докторе!!!Как да Ви вярваме,след като се появиха хора,къде никога не са им правни тестове,а са се оказали в списъците?!Появиха се и такива,къде само РЗИ теста им е положителен,а останалите 4/5 са отрицателни,при положение,че се всички работят с един и същи тест...Виж,на снимки,на нощни шкафчета пълни с пачки евро и злато вярваме,защото никой не се съгласи на независима експертиза във френска лаборатория!!!

5

Ф.С.В.

преди 3 години

Вчера гледам една баба- киха кашля -викам си -тази е "мъртвец" с Ковид!! -накрая бабата изплю едно лукче за смучене --ХМ!!

4

Виц:

преди 3 години

Вижте сега новия виц:Случаите на COVID-19 скочиха двойно, тройно, след знаменосните акции по БГ черноморието и бухалките на прокуратурата доверието към ГЕРБ вече е нараснало над 99%.

3

К19,5

преди 3 години

Що за мъжага е Борисов щом още не се е саморекламирал като заразен с коронавирус19?През 2020 да не си изкарал К19 си е *ба,си срама. Други си е да кажеш на внуците и правнуците си, че през далечната 2020 имало страшна болест в целия свят и ти си я изкарал. Язък.Топката остава при президента, може да е по-хитър /както обикновено/!

2

Сова Харис

преди 3 години

Доверието в ГЕРБ е вече над 90% -След справянето с Президенството и Коронавирусът -Премиерът се ползва с почти 99% Доверие!! Дори Компроматните снимки вдигнаха още повече Доверието в Премиера -защото Българите обичат Богатите!!

1

Анонимен

преди 3 години

Нищо няма да проявя, докато чакам с часове в задръствания. Никакво разбиране за нищо ме проявявам повече. ***. Ната му на тоя вирус, искам нормални условия за пътуване!!!!!