144

Анонимен

преди 3 години

Toзи патреотар да не усети мириса на кордит и оръжейна смазка?

143

Мокри сънища!

преди 3 години

Снощи се видя кой подкрепя президента, а тези мишки от шайката се скриха от страх. Веднага изплуваха хиляди полицаи да им бранят дрисливите ***. Гладният народ взе да се събужда, ще настанат страшни времена!

142

Анонимен

преди 3 години

Това не го ли гласяхте още от началото, даже преди да си встъпи в мандата? Валери вън! Бойко вън! Колко пъти хората трябва да ви гонят?!

141

НФСБ

преди 3 години

Тая руска подметка радев вече е минало свършено, отива си с позор като всеки предател. Незабавна оставка и разследване на радев за търговия на власт! Предаването на държавна тайна на противникова страна- русия е най- тежкото престъпление и никой президент до сега не го бе правил!

140

Уж Патреоти

преди 3 години

Тоя Шиба няк уж Патреот ама май не много.

139

Ковача

преди 3 години

Тояцървул ли ще ми говори за нормална държава!?!? В нормалната държава премиерът не спи с пистолет, пачки и златни бонбони в шкафа, ***. Пробвайте се да свалите президента и ви омитаме на мига. Днес се видя, че вие толкова платени бастуни никога няма да намерите. Днес хората просто дойдоха и подкрепиха Радев.

138

rusnak

преди 3 години

Ще има злобно дране на живо на гербероурунгели!!!!

137

Анонимен

преди 3 години

Незабавно да подава оставка този руски шпионин

136

Анонимен до 165

преди 3 години

Абе ***, в момента не ни ли управляват комунисти начело с червения примитив Борисов или имаш къса памет ?Над 75% в червената олигархична партия ГЕРБ са бивши кадри на БКП или синове и дъщери на същата партия.Колко зомбиран народ е Българския оставил се да бъде управляван от един бивш крадец на коли, бивш шофьор на мутрите и бивш комунист.

135

Анонимен

преди 3 години

Комунисти, ... веднъж взехте властта с преврат 44-та година, ако си мислите пак да въртите същия номер - знайте, че ще падат червени зелки !

134

Анонимен

преди 3 години

" Протест на умните и красивите срещу Орешарски? "Ами значи готви се за гражданска война, другарю !И знай, че сме повече и по-млади от вас !

133

Мечо Кух

преди 3 години

"Събаряне на законно избрано правителство с натиск от улицата как се нарича ?"Протест на умните и красивите срещу Орешарски?

132

Анонимен

преди 3 години

Бургазлията подарил на ДПС общинска улица.

131

М7

преди 3 години

От всички най-доволен е SARS-CoV-2!Вече няма спиране!А за нещастниците тръгнали на протест заедно с Корнелия, Мая, Божков, Чалгаря, Копейкин....нямам думи! Рядко *** индивиди! Дано Бийко да подаде оставка и да има нови избори! Ще има Борисов-4!

130

Анонимен

преди 3 години

Днес президента открито призоваваше към държавен преврат.Събаряне на законно избрано правителство с натиск от улицата как се нарича ?

129

От Плевен

преди 3 години

330 нови броя. Докато се карате за недостойните и престъпни партии, вирусът настъпва сериозно у нас. Скоро, съвсем скоро ще изчезне от неумните ви и невярващи глави това политическо боричкане и там ще се настани ужасът!

128

Мария

преди 3 години

Това невежество не е за този пост.Този става за кмет на село от пет баби с десет котки!

127

Анонимен

преди 3 години

Хах айде свалете го да направи партия и да събори вашата тиква от властта!

126

Анонимен

преди 3 години

Не възможен, а задължителен импичмънт на президента - така и не разбра, че трябва да обединител и омиротворител на нацията, а партийно острие на Комунистите.

125

Анонимен

преди 3 години

До ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОРПлевналиев не е човек на ГЕРБ,а на Цветанов и ДСБ.Като са им малко парите,които Плевналиев им дава на ромите,да си потърсят правата и по-високо заплащане,сливи ли имат в устата си,за да му кажат,че искат по-достойни заплати?