198

Анонимен

преди 3 години

НСО охранява Доган защото Доган охранява всички власти в държавата

197

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 228Не съм шоп и никога няма да бъда, не съм комунист и никога няма да бъда....песен модифицирана от мен от голямата българска рок група Щурците....хахах.Това беше шега, варненец съм, нещо между добруджанец и тракиец :)

196

До 89

преди 3 години

Единствения истински политик е безпартиен младия премиер с харема а не плювача пилот който за всички години само плюе и нищо не предлага

195

Анонимен

преди 3 години

До 226 Не ми дреме какъв е " баце Ти Шопе"! Искаме вече да си обира крушите от властта! Унизително е за всички Че го търпяхме цели 10 г това тъпо парче!

194

До 104

преди 3 години

Гласувай за младия премиер с харема безпартиен млад и нормален човек който е единствения който би променил тая държава

193

Анонимен

преди 3 години

До фотомексикоБаце не е гей, може да е бай *** но не е обратен, имал е любовница с къща в Барселона...Всъщност може и да стане, стига да спечели симпатии, доказал е че е като хамелеон, стига да си остане на поста, харесва му да е там :)

192

Анонимен

преди 3 години

Виждам че са ме изтрили! Пак ще го кажа! Виждам че тук пишат млади дечица! Които не знаят каква точно е враждата между др Борисов и г-н Радев! Хора родени и живяли и през социализма! Деца.Гледайте си " демокрацията" И не се бъркайте в неща които Не разбирате! Колкото и плюсове да кликнете за Борисов.Това Не променя нещата и фактите които Не знаете!-:)

191

Анонимен

преди 3 години

А оня "гард" дето хвърли българското знаме в храстите, няма ли да го разжалват?Минутата е 9.43 от видеото!

190

Въйдрй

преди 3 години

ех радеееев , с това изказване глей кви ги забърка ........отново !

189

фотомексико

преди 3 години

Ехааа,как самоевроатлантическите демократчета лъскате бастунине!Обаче никой не споменава за фотото от спалнята на мъжагата на републиката.Мълчание!Била красавица близка до сърцето на вожда..Обаче това си е бил любовника на баце..Няма лошо и едно кадро под знамето на дъгата.ехеее

188

Анонимен

преди 3 години

Когато Радев получи гласве от Турция нямаше нищо против ДПС

187

у храстите

преди 3 години

Какво ли правят гиниралти им със знамето Сервитърките видяхме какво са научили от тях

186

не така , не така

преди 3 години

до 219 : не си прав , не е злоупотреба със служебно положение , партията ги ожени-брак в полза на партията .те си бяха просто любовници . както виждаш ,първият и съпруг не е останал ощетен , дали са му пост в партията . а и нищо чудно след изтичане на мандата да се разведат и да се върне при първия си съпруг . :)

185

Анонимен

преди 3 години

А смeшниците от ТВ Эвропа докога ще си правят пас за тази новина??Алоооооооооооо, нали уж бяхте големи "антикомунисти", "проевропейци", "десни", "демократични"...?Пишете за агент Сава как го пази НСО бе, нещaстници!Aгент Алберт, Лефеджиев и другите гербаджийски лaкеи!

184

798099

преди 3 години

Факт, нещо си сеобъркал. Яко при това!

183

798099

преди 3 години

197, бъркаш топка с тиква!Аз също имам втори брак. Но, честно и почтено се разведох с първата и след 10 години се ожених за следващата.Това, неговото си е чиста злоупотреба със служебно положение.

182

Анонимен

преди 3 години

До пенсионер очевидецБях тийнейджър през 90-те, та в едно барче в моя квартал имаше барман с турски произход...Взе да ми приказва за Гриша Ганчев и как го били охранявали с автомати, после ми каза че няма по силен от държавата, намекна ми за Доган, аз просто махнах с пренебрежение, тогава бяха други известните, сега разбирам прекрасно :)

181

Факт

преди 3 години

До 798099НСО се води към президента,само че той няма право на решения по закон.Същото е и с отбраната-по Конституция се води главнокомандващ,но реално няма НИКАКВА власт.Защо е така?Когато се правеше Конституцията,БСП решиха,че могат да отстъпят президентската институция на опозицията(като отдушник),но преди това така и орязоха пълномощията,че я направиха безсмислена.Иначе логиката е,че щом се избира пряко-трябва да има повече правомощия,а ако няма да има-да се избира от Парламента.

180

и те така

преди 3 години

абе я бсп да отворят старите тефтери и да ни кажат , защо агент сава трябва да се охранява , а и от къде са му милионите или милиардите !

179

Анонимен

преди 3 години

Аз вярвам на Радев.