59

лйнмр

преди 3 години

те и двама акали, захлеби!

58

Ss

преди 3 години

Типичен българин! Да отиде да идете и някой да чисти след него! Що не ходи по химическите тоалетни? Другия път може и у нас да иска ! Разбирам да е клиент, да не са му дали касова бележка ама не !

57

До 54

преди 3 години

Явно от Германия си виждал само Макдоналдс. Само там е така. Ако беше влизал другаде щеше да видиш, че в луксозните заведения никой не иска пари, но и никой не пуска хора без резервации. Все някакви *** видяли недовидяли напъват да учат другите. Ако не си клиент на заведението в средните категории, особено по оживените улици, ще да те пуснат да влезеш, ако се помолиш. Но може и да ти откажат.

56

Как да ви се угоди?

преди 3 години

Това е израз на уважение към акото ви, бре! Оценяват го високо! И пак сте недоволни!

55

До 41

преди 3 години

Чукча писатель, чукча не читатель. Кой ти каза, че са консумирали в заведението? На касовия бон няма консумация. Очевидно са някакви ***, убедени, че заведенията са обществени тоалетни и някой е задължен да им ги предоставя безплатно.

54

Европеецо

преди 3 години

не те знам колко си европеец, но в Германия в почти всички тоалетни се оставя каквото прецениш. Не е задължително, но е прието да се оставя. Но не е задължително. Там където е с автомат /бензиностанции да речем/ бона после може да го използваш като си купиш нещо от кафето. И е 50 цента. *** мани ги немците не смятат, че нуждите са "масраф"

53

Европеец

преди 3 години

Съдейки по коментарите да накараш *** да си плати масрафа граничи с национално предателство. Чистенето и поддържането на тоалетните да не е безплатно?

52

хахах

преди 3 години

то ще каже човек, че е фотошоп този касов бон толкова много символизъмбистро Жълтото аххааххахаха сигурно дават и касов бон от Таверна Кафявото според зависиоператор Джулия хахахах какво оперира изтръсква ли какво хахаха

51

лйнмр

преди 3 години

Интересно как никой не се постави на мястото на Джулия, която се грижи кафевите омайници да поемат към морето. Всеки се поставя от серящата страна, доста показателно!

50

До Питащ

преди 3 години

Е за това мажем по стените и пикаме в мивките.

49

До 43

преди 3 години

Какво значение има как е в чужбина? Нали ние сме най-великите. Впрочем заведенията не са обществени тоалетни. Който не е консумирал вътре трябва да плаща. То се плаща по гари и паркинги, но в заведението не можело. По каква логика?

48

Питащ

преди 3 години

На касовия бон няма консумация. Ако не е клиент защо да не му вземат пари?Ама *** да хейти. Мисленето не е за него.

47

лйнмр

преди 3 години

е го Дългия е типичен пример.

46

До 41

преди 3 години

В Европа разбира се. Там чистачите на тоалетни живеят по-добре от теб. В Русия защо ли не са чистили тоалетни? Аааа рублата е три стотинки.

45

Дългия

преди 3 години

Аз ще дам 2 лева ама ще се и*акам извън тоалетната тцтцтц те още малко такса въздух ще искат

44

лйнмр

преди 3 години

Те повечето, като ги е хванало дрисъка и избягват лопедиума, сигурно и по стените има, не два - 5 лева трябва да е!

43

х

преди 3 години

а в чужбина как е

42

Анонимен

преди 3 години

Аз ако съм препил с бира колко пари трябва да дам за тоалетна?Тези хора искат да печелят пари от нищото.

41

Анонимен

преди 3 години

Такса за тоалетна в ресторант............ХА-ХА-ХАГанььо Балкански в действие.Собствениците явно са били чистачи на тоалетни в бензиностанции някъде в Европа.

40

най-добре

преди 3 години

На тоз да му закарат нощеска една пълна ла-рка и да му я изсипят през джама, за да знаят хората за кво плащат 2 лв. клозет.