350

КИРО

преди 3 години

Ереванци попитали, какво ще стане, ако спермата на мъж, даде положителна проба 19?Много са се мъчили над отговора, но май са успели:Ако при изследване спермата за КофтиВид-21 е нали..., се обърнете към производителите на крем М-21,изключително популярен в дамската част, в недалечно минало.Ако, резултата е отрицателен, то клиента, като му свърши матриала, може да се зареди при вас повторно!!!Става за виц нали?

349

Коронорезистент

преди 3 години

Значи още утре да очакваме 5000 теста и 200 "заболели". Престъпното сдружение между мафията на белите престилки и ГЕРБ отдавна иска връщане на извънредното положение. Едните за да лапат държавни субсидии, другите за да се стопират предстоящите антиправителствени протести.

348

Анонимен

преди 3 години

В социалните мрежи изтече информация че ще се връща пълния пакет с мерки от 20 юли.Ананиев верно ли е това?Ако е вярно, честито пак ще ни заключват по домовете скрити под възглавниците!Егат и и държавата където ни управляват некакви фео дали!

347

Истукан

преди 3 години

Има мазохисти дето одобряват връщането на старите мерки. Не им се ходи нещо на море тази година, а само с маски им се ходи на открито и закрито в тези горещини. Също и не им се спортува, защото ще затворят отново и парковете.

346

Бананиев

преди 3 години

Квото им диктуват, това и правят. Грозизилии

345

Йово

преди 3 години

Аз ловя бас че ако се направят 10000 теста ще изскочат тези 200 заразени и тогава вече няма да се искат само ? 6 милиарда от ЕС а повече за да се борят "нашите хора" на политиците срещу "заразата".

344

Анонимен

преди 3 години

Малкото камъче обръща колата... А после пътищата стават много.Заради хората без мозък и съзнание... всички ще трябва да изпълнява новите мерки и ограничения.

343

Анонимен

преди 3 години

А ПО КАЛ ИП СИСА ... ЗАПОЧНААА

342

Анонимен

преди 3 години

Искахте технологии - на ви...Имате джджи, ама работа не!Имате образование, ама акъл - не.Имате болести, ама лечение -не.

341

Разгневена

преди 3 години

То беше ясно че заради безотговорните ще страдаме отговорните! Сега като се напляскат по 200 на ден и ще ни заключат и аз нищо че съм спазвала всички мерки пак ще бъда под ключ!

340

Анонимен

преди 3 години

Само обикновеният човек не знае откъде се дърпат конците.Всички държави са във финансов дълг.Пред кого?

339

Анонимен

преди 3 години

Смятай зимата какво ще е, не искам и да си помислям, ще ходим май само до магазина и това ще ни е развлечението!

338

Анонимен

преди 3 години

Затваряй бай *** да ръкопляска вечер от терасите, той от добро и приказка не разбира! Само сопа през гърба и юздите на устата!

337

Анонимен

преди 3 години

Най-добре и спокойно ми беше при Костов.

336

Ужасена

преди 3 години

Браво г-н Ананиев, браво Генерал Мутафчийски най-после чухте молбите ми!Заклщчвайте ги по домовете, че не се спряха, то не бяха плажове, Гърция, по цял ден се шляят по улиците, не носят маски, заключвайте всички до края на август или септември каквото решите! Искам да носят маски и на открито и да се върне глобата от 5000 лв за неносене на маска! Браво, много се радвам за решението Ви!КПП- тат са първото нещо което трябва да се върне и маските на открито и разходките безцелно по улиците!

335

Анонимен

преди 3 години

До КРАЙНА БЕЗЦЕНИЦА ЛИ?

334

Анонимен

преди 3 години

ГЯЯЯ, БЕЗ МОРЕ ЗНАЧИ.

333

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМного хубаво е да си работиш в къщи...........................................................*** ЛИ СИ?

332

Анонимен

преди 3 години

До 334Написал сиИма си правила не от сега, за обявяване на епидемия. Те НЕ СА ИЗПЪЛНЕНИ - БРОЙКИТЕ ДОРИ НЕ СА БЛИЗО!!!Кажи ги тези бройки да се посмеем! За всяка зараза си има отделни критерии за обявяване на епидемия, а Ковид-19 е нещо ново и още няма нормативно определени бройки кога да се обяви епидемия.

331

Анонимен

преди 3 години

Много хубаво е да си работиш в къщи.