41

Анонимен

преди 3 години

Ами не знам какво разбирате под средна класа, един от най богатите и "неуки" бизнесмени в САЩ са изключително оригинални и правят качествени продукти...Това естествено е преди 90-те, може би 80-те, от там нататък си върви на кредит.Може би не знаете че човек които няма основно образование е строял самолетоносачите на Америка през ВСВ и то на конвейр....Вие като имате дипломи какво можете да измислите или да строите...:)

40

1000

преди 3 години

До ХансНапротив - хора работещи квалифицирана работа, както и собственици на малки фирми са точно средна класа. Адвокати, лекари са най-горния слой на средната класа. Колеж е университет.

39

Анонимен

преди 3 години

До Ханс - В никоя нормална държава няма такова животно - представител на средната класа: работник със средно образование, средна класа са инженери, адвокати, лекари.При четене на материала се разбира, че представилият съобщението е използвал понятието средна класа, но в текста резглежда периодът на средната човешка възраст, което подсказва, че това е разбирнето на този автор за средна класа.Работник със средно образование е нещо нормално, но това е класата на работещите, а не средна класа.

38

Ха-ха

преди 3 години

По-скоро умира бялата раса,в резултат на толерастията.Както е тръгнало-само гражданска война може да ги спаси,колкото по-навреме,по-добре.Ако не накарат цве*тните да работят-спукана им е работата!

37

Анонимен

преди 3 години

До мдаТя няма да се разпадне. но явно не си излизал много навънка?Социализъма е много разпространен в САЩ, чак да не повярва човек!СССР го няма на картата, трябва им им причина - талибани, ***....слаба ракия, Ким и той, въпреки че Тръмпи му е "приятел" Никой нормален човек не иска да работи за жълти стотинки а разни "елити" да си развяват байряка....:)

36

Факт

преди 3 години

До ХансТова просто е невярно,поне доскоро-американската средна класа се състоеше най-вече от квалифицирани специалисти с колеж(което не е висше),допълнени със среднисти.Между другото,там диплома без доказани способности е нищо,за разлика от Европа.Това е за наетите.А за тия,които имат собствен бизнес,образованието не е от решаващо значение,даже понякога пречи.Там са важни други неща-примерно чувството за далавера(образно казано).Между другото-Тръмп има колеж.

35

мда

преди 3 години

До не точнозатова бъдещето на америка е да се разпадне на отделни щати държави има вече такива също има и планувани реферандуми за това, или да се превърне в империя нещо като русия на путинтака както съществува в момента просто няма как да продължи понеже както се казва и в статията доста точно хората ще патладясат.или ще имигрират, на година по 9-10 милиона американци мигрирст в канада, евопра, мексико, австралия, но не се говори много за това

34

Щерю

преди 3 години

Като умре напълно ги чака комунизъм - с щедри обещания за благоденствие и сполука...

33

не точно

преди 3 години

генезиса на америка е друг, тя е създадена с дръга цел, бързо забогатяване домогване и след това изолиранехората не го разбират това и се опитват да живеят 'нормално'е няма каксорри

32

Ханс

преди 3 години

В никоя нормална държава няма такова животно - представител на средната класа: работник със средно образование, средна класа са инженери, адвокати, лекари.

31

Анонимен

преди 3 години

Те германците никак не умират, като се пенсионират и са живи умрели у кожите си, живеят като пандизчии по стаpческите домове, а хора от други държави им сменят памперсите. Меркел като няма деца как ще завърши според вас изпускаша се на легло без за има кой да я погледне или ще умре от Короната ? КОЛКОТО И НАПРЕДНАЛИ ДА СА ПРИ ЗАПАДА НЯМА ЧОВЕЧНОСТ, НЕ ИМ ЗАВИЖДАМ, ЦЕЛИЯ ИМ ЖИВОТ Е ЕДНА КАСОВА БЕЛЕЖКА.

30

Анонимен

преди 3 години

Илон се метка на теслата и кара за Марс а в Русия още пият препарат за баня.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Аз работих предимно механник, но съм работил и и охрана в нощни заведения. шофьор на тир никога не ме е кефило, това е към 2005-2007г.,.....ако някой си мисли че произвеждат техника, освен Ябълката, която също производството им е в Китай и т.н значи е умствено повреден.Но за Холивуд съм съгласен, там вече нивото на пропаганда е на висота!Щеш не щеш гледаш бозите, произвеждат ги като продукт в контейнер....:)

28

Анонимен

преди 3 години

Sled kato bql chovek i bql cvqt stana mrysna duma v USA nqma mqsto za belite tam.Za boga bqgaite beli bratq.

27

Анонимен

преди 3 години

Syedineni Afrikanski Schtati natam otiva tq.Bqloto schte izbqga ottam.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Съкращаване на ръководния персонал с 20% не е същото като съкращаване на персонал с 20%Чукча читател, чукча писател...

25

Анонимен

преди 3 години

Oschte pyrvata kriza 2009 umori i srednata klasa i USA mechtata umrq ami i BG umrq ta ne mie drago na tiq naschenci det vikat ura da jivei USA a BG umira

24

Анонимен

преди 3 години

Тръмп2020!

23

Анонимен

преди 3 години

Докато ги има демократите им, страната им ще умира, при това не бавно а доста бързичко!

22

Анонимен

преди 3 години

Дупе да им е яко на хамериканската средна класа, която 90% е представена от бели хора! Защото вместо тях идат блек лайвс матерр, ха ха ха ха....