216

Анонимен

преди 3 години

Совата да я ощипем от перцата й! Слугинаж!

215

червен мафиот

преди 3 години

Излъгахме народа че ще го оправим, но оправихме само партийния актив, които сега е в ареста.

214

ДО ТЪЖНА РАВНОСМЕТКА

преди 3 години

По-тъжна равносметка от тази, да поддържате и гласувате за тези, които разграбиха и фалираха д-вата, които откраднаха спестяванията и пенсионният фонд, НЯМА! Няма д-ва, чийто народ да не искат обяснения от крадците на пенсионният им фонд.Във всяка соц.д-ва, приключиха със "соц."комунизма, заедно със с-во Чаушеску. Имат си европейска соц.партия. Румъния си получи компенсацията от руският ГАЗПРОМ. За Б-Я, недоразумението Радев отказа. Знаем, защо. Корупцията в президентство е воняща.

213

Анонимен

преди 3 години

Даже и да свалим мафията от власт, тя пак ще се върне на власт с платени протести, както мафията свали Орешарски. Ако трябва ГЕРБ пак ще фалират някоя банка, за да свалят този, който управлява след тях.

212

Мутродемократ

преди 3 години

Значи може с половината пари, които откраднах за изборите, да платя на избирателите от гетата и пак да спечеля изборите, както правя от 2009 година досега.

211

Анонимен

преди 3 години

ГЕРП си заминава, ще дойдат нови партии и умни хора

210

Комуникон

преди 3 години

Интересно на Маяма клипчетата, в каква категория ще ги сортират.

209

Анонимен

преди 3 години

Авторът на фейлетона и редакцията изглежда са съзнавали, че такавадръзка клевета срещу трудещите се в София не би могла да бъде възпри-ета от читателите и навярно затова са се опитали езоповски да маскиратмислите си, като са представили, че главната героиня е видяла първомайскатаманифестация в състояние на безсъзнание след злополука. С това обаче,положението не се изменя.

208

Анонимен

преди 3 години

Никой не вярва на Гугутката на Харис нито пък на комунистите от ГЕРП

207

Анонимен

преди 3 години

232- ВИЖ КАКВО ПРЕДЛАГАШ ТИ 1995/1997Г 16 ФАЛИРАНИ БАНКИ, КОИТО РАЗДАВАТ МИЛИОНИ НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ НА НАЗНАЧЕНИТЕ ЧЕРВЕНИ МИЛИОНЕРИ, МИН ЗАПЛАТА 5500ЛВ, БНБ 12.3.1997Г- 1ДЛ-2965ЛВ- Т.С.1.8ЛВ, СРЕДНА ЗАПЛАТА 3/5ДЛ- КОЛКО ЛИ ПЕНСИЯ СА ВЗЕЛИ НАШИТЕ РОДИТЕЛИ, КОИТО СЕ ПЕНСИОНИРАХА ТОГАВА, 2013/2014Г ЕЖЕДНЕВНИ МИТИНГИ И УЛИЧНИ БЛОКАДИ, ББ ПОДАВА ОСТАВКА, ЧЕРВЕНИТЕ НА РЕД- ЮНИ КТБ ГРЪМНАТА- ВСИЧКИ НИЕ ПЛАЩАМЕ ЧРЕЗ ФОНДА ЗА ОБЕЗПЕЧАВАНЕ- 5/6 МИЛИАРДА- СЛЕД ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ Е ПОГРОМ И ПОТОП.

206

СИК

преди 3 години

Не пипайте нашия човек!

205

Гербист мафиот

преди 3 години

Да живее Камората, ГЕРБ и Коза Ностра.

204

Анонимен

преди 3 години

Едва ли ще успеем да махнем мафията от властта. Затова откакто се установи режима на ГЕРБ през юли 2009 година, България намаля с над 2 милиона човека.

203

Посрано 20

преди 3 години

Да живеят другарката Нинова и другарите Радев, Решетников, Путин, Сталин, Ленин

202

Зозо

преди 3 години

БСП са долни, лъжливи, руски ***. Фалираха България 100 пъти. Няма кой вече да гласува за долни, лъжливи, руски *** :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

201

До 232

преди 3 години

БСП Е ПАРТИЯ НА МИЛИОНЕРИ капиталисти, алтернатива е да се направи партия на млади скромни безпартийни безработни и нормални хора а товакоето го копираш по 100 пъти няма кой да ти се върже дори и някоя изкуфял фен на столетницата

200

ГЕРБ = Мафия

преди 3 години

Избори се печелят с пари, а парите са в ГЕРБ. Колко милиарда откраднаха от 2009 година досега?

199

Има алтернатива

преди 3 години

БСП е единствената парламентарна опозиция, всички други са патерици на Бойко. А това, че БСП била партия на олигарси е гербаджийска опорна точка. Имаше един - Георги Гергов, но Корнелия Нинова си заложи председателското място за да го отстрани от ръководството.Бойко подари на Георги Гергов 43 милиона лева държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която на никого не е нужна и не струва и една десета от това. И за какво? За да мъти водата в БСП. Но той е бита карта.

198

Анонимен

преди 3 години

Костов е големият губещ.

197

Зозо

преди 3 години

Важното е, че БСП са пътници. Никога повече няма да управляват. Електората им намалява ежедневно и ежечасно, мори ги оръжието против комунизъм ЕГН : )))))))))