76

Васко Клеца

преди 3 години

Ние бедняците сме на Гърция, вие паралиите лапайте планктона ха ха ха хаааа :)))))

75

Тъпи Бедняци

преди 3 години

Знам че сте свикнали на общежитие за 5 лв на нощувка и на стол за 1,30лв яденето, но ще се наложи да ви разочаровам...Курортите ни не са социален патронаж, столова или общежитие. Тук се изисква да си работил и да имаш някой отделен лев за почивка! В коя държава има такива, кат вас дето нямат предвидени пари за вечеря в сносен ресторант или хотел ама тръгнали на море и претендират, че трябва да ползват луксозните шезлонги на хотела на плажа? В точно никоя държава няма такива ***.Само тук

74

Тонката

преди 3 години

като не щете *** бедняци, чакайте английски лордове. Ама ще има да почакате :))))) поздрави от Каламици

73

Тъпи Бедняци

преди 3 години

"значи ли това че ще ти дойда в ресторанта"Тва не можеш да разбереш! ***! Ти не си желан клиент в нито един ресторант или хотел. В ресторантите и хотелите се предоставя услуга, срещу заплащане.А ти не си готов да плащаш. Кво като има корона-вирус?! Всичко безплатно ли да ви го направим?!Пак повтарям! Не сме столова, общежитие или социален патронаж!

72

Скоти Пипан

преди 3 години

глупости онлайн резервация. Влиза се безпроблемно, достатъчно е да покажеш TikTok акаунт или QR код от WeChat. Айде да не се излагаме сега.

71

Тъпи Бедняци

преди 3 години

Явно трябва да ви го обясня, като за малоyмни. Добре!Да влезем в хипотезата, че имате хотел с концесиониран плаж(което е невъзможно за вас). Така. Пускате го безплатно, защото сте много 'убави и добри. 1-ви ден чистите чашки, фасове и драйфано2-ри ден викате полиция за дилъри и предозирали, изчиствате чашки патрончета и драйфано3-ти ден Повтаряте процедурите от първите 2 дни4-ти ден Слагате хубава оградка и 120 лв вход...Най-отворените бедняци от вас, първи ще сложат огради. Да.

70

Беселина

преди 3 години

Негативната кампания се прави от туристическия бранш и то не тази, а в последните 20 години.

69

Тъпи Бедняци

преди 3 години

"По бай-тошо всички плажове бяха безплатни!"Да, бяха. Ама ако ви хванат да пушите треволяците си или да се ocирате, оповръщани по общинските пейки, директно влизате в Белене.Радвайте се бе! Сега имате тая свобода. Ocирайте се... пийте си водчицата, драйфайте си... никой няма право да ви казва гък!Бизнеса също е свободен да избира какви хора да посещават плажа, за който си плаща СОЛЕНО! Хотелиера си пази плажа и гостите от повръщащи дрипави хипита, като е сложил 80лв входСЪВСЕМ НОРМАЛНО!!

68

Анонимен

преди 3 години

До *** БеднячетаЕй, ти от луната ли падаш бре брато? По закон на плажа може да отиде всеки. Ако някой му пречи - вдигаш малко шум, полиция, телевизии и хоппала, вече може. Нали го гледахме тоя филм на Руслака. Само да ти припомня какво се случи с Бай Банев, големия Русалковец ;) Май търка нара в ареста вече 2 годинки. Та внимавай и ти да не свършиш там.

67

Анонимен

преди 3 години

Забавно глупави са черномутренските ни бизнесмени. Вместо да направи така, че с клиентите да печели пари, той брули като ром джанка и друса ли друса там, та белким нещо падне. Ама джанки падат, а не пачки. От паркинга през тоалетната и такса "сянка". Да се излъжеш и сладолед на детето да вземеш и 2 бири и хоп... станали 150 лв за ПЯСЪК и водорасли. И какво да правят хората? Бира от магазина в хладилна чанта и сандвичи. А, ходете си сънувайте пачките. Наздраве! По една солена вода да пиете!

66

Тъпи Беднячета

преди 3 години

Ох, глупaвите ми бедняченца... колко сте неуки! Нека да ви осветля по някои въпроси...Плажа е държавен. Плажа е част от курортен комплекс. Курортния комплекс има за цел да привлича туристи. Държавата дава плажа на бизнеса, защото не сме комунизъм, а капитализъм. Бизнеса има право да прави каквото сметне за добре, докато този плаж е в концесия. Ако искат могат да сложат и 1000 лв вход. Това е за който иска. Ако не ви харесва - винаги можете да ходите на плаж в комунистическа Куба или СК...

65

Анонимен

преди 3 години

До 11Много си прав и дано да умрат от глад този път, всички пишман сел,таци (бизнесмени) дето немат и грам мозък у *** си глави. Да се вращат към родовото си занимание т.е. копането на градини и да се надяват да сме благослонни да им купуваме пластмасовите домати. Ама те вече нема и къде да копат, то всичко е бетон и асфалт :)

64

Анонимен

преди 3 години

Леле, като изчетох коментарите стигам до един единствен извод! На *** народ прости господари. Докато има баламурници които докато ги ограбват за каквото и да било и това за тях е престиж, че си плащали защото така трябва, а другите където мрънкат са скъсаняци няма как да имаме нито нормален бизнес нито нормално обслужване по така добре засраното ни море. Хората от белите държави като им дигнат тока с 5 цента задръстват площадите и това не защото са скъсаняци, а защото си търсят правата.

63

11

преди 3 години

До *** БедняциКат гледам - много скоро ще вечеряш със собствените си тaшаци. Ще ти ги навре някой истински българин в устата. Черноморието е наше, не може да ползваш плажа за 80 лв., кат си отишъл на плаж и за 2 бири. Аз съм отишъл в кръчмата на плажа да пия една бира, а не да плюскам кат за последно. Е такива, дет *** гледат, че не искам мезе, най ги мразя.

62

Станислав

преди 3 години

По цял ден пускат измислени статии съчинени от история на някой във фейсбук и незнайно как намерена от няколко новинарски сайта и публикувана. Днеска един се оплаква, че било скъпо в някакъв бар на плажа в Лозенец. Ами като ти е скъпо отиваш на друг плаж, не се оплакваш. То и коли има и евтини и скъпи ама никой не снима ценоразписа на Бентли и да се оплаква колко скъпо го продават в България.

61

Анонимен

преди 3 години

дори пернишкитв мутри вдигнаха класата и се научиха по ризка и панталонче да носят. Е бургаските Батки са на ниво 91 г. Шорти, потниче и джапанки

60

Тъпи Бедняци

преди 3 години

Границите са отворени, гърция ви очаква! Нашето черноморие е предназначено за по-напредничави хора, които нямат затруднения да боравят със "сложни" устройства, каквито за вас са телефона и компютъра..

59

Анонимен

преди 3 години

Бандюги навсякъде. Епал съм ти морето и плажовете.

58

мдаааа

преди 3 години

Ама батката с ризка на Поло :)

57

хахах

преди 3 години

Много знае охраната какво означава онлайн. Чул човека интересна дума и си я повтаря.