99

Ще има време

преди 3 години

Мидите да филтруват фека*ните води. Хотелите вече са във водата. Не знам заустени ли са какви са...но морските растения и рибата я няма..само пясък лай....и стрептококи в промишлени количества. Да ви е вкусна солтта от солниците в бургас ;)

98

Анонимен

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРМа ние не плачем !!! Даже се радваме че е умрял. А всички вие се,ляндури които до преди години копахте градини за да ни продавате домати, дано фалирате с мизерните ви хотелчета и да се сетите за градините. Но сега нема как да копате, защото требва първо асвалта и бетона на прекопате.

97

Ех

преди 3 години

Че кеееф.. !

96

Мистър Сенко

преди 3 години

И сега като не влезнат още 2-3 милиарда у бюджета и зимата ще е интересно. Баце или ще трябва да изкара от чекмеджетата или ще бъде изгонен със сопи :)

95

Ужас

преди 3 години

И сега на кого ще слугуваме и ще сменяме чаршафи? С каквп ще си изкарваме прехраната?

94

ааа

преди 3 години

Да си стоят на скапания остров. Те и без това половината са болни, да си *** там.

93

Ф.С.В.

преди 3 години

До 113 -Ти не разбра ли че сме двама -Аз от 2 часа не съм в форума Бре-а ти пишеш ли пишеш --КУКУ!!! хахахахах

92

Анонимен

преди 3 години

Активист на БКП, бягай да посрещаш азиатските диваци с отворени задни бузи...

91

Мъко,мъко

преди 3 години

Когато си смените приказливия вожд- тогава ще видите пари от Англия...Той с едното шкафче може половин България да нахрани,и туризъм да оправи...Макар че сондирано и пълно със фекалии море- надали.

90

Анонимен

преди 3 години

Да ги взимат испанците!

89

Анонимен

преди 3 години

Заглавието трябва да е: Без пияндета по Черноморието! И така и така не чакаме проблемни туристи. Да си спомним какви циркове бяха март месец с тях,когато ни експортираха вируса.

88

Анонимен

преди 3 години

"Хотелчетата на първа и дори втора линия в градчето, имат туристи."Държа да ти кажа, че ме боли у яя.

87

Анонимен

преди 3 години

Б.Борисов е ВИНОВЕН. Трябва да го махнат, заедно с АРАБСКИТЕ маски, ако искаш да имаш Бизнес, Пари, Работа и да я има България.. Борисов прехвърля Башибозуци към България с башибозушката фирма"" Агенция за бежанци'' . Като го махнат, трябва и тая агенция да ЗАКРИЯТ.

86

Анонимен

преди 3 години

Мангъров нави Борисов да им пусне ... сезона и да няма мерки, за да има туристически сезон. Да командироват сега Мангъров да навие и Борис Джонсън да му пусне... туристи към Бг. Борис Джонсън и без това в началото споделяше напълно тезата му и така тръгна. Но сега след загубени 44216 живота в Обединеното кралство и след като лично го е боледувал, ще пусне ли Боби на Мангъра? Може да питат в интервютата Бенатова и Слави Трифонов.

85

V

преди 3 години

Това е добрата новина за днес .А после казват че медиите били черногледи ;) По малко наркоманчета,бетон,самолети .По чиста природа ;) А не може ли поне три години да е така за да се изчисти България и природата ?

84

Активист на БКП

преди 3 години

Ангелкова удължи сезона до края на октомври !!! Мили,боже ! Прибери си ГЕРБерските вересии...

83

Отнемете на Симо 2

преди 3 години

Българското гражданство! Когато той за претенции към отечеството си и за родината си той не лъже! Той няма претенции към Германия, Австро-унгария и Монтенегро, обаче тук явно има претенции, обаче според нашите закони след Освобождението, по време на социалистическия режим и сегашните ние сме в пълното си право на този чужд гражданин да му откажем всякакво съдействие и да му търсим отговорност за мандата му и за тройната коалиция и всичките престъпления извършени от него и приятелчета му

82

Анонимен

преди 3 години

А април и май ни сочеха, като безопасна дестинация, но Мутафчийски им вадеше очите точно на "бизнесмените" - кръчмари и хотелиери и се почна една кампания, че заради мерки ще фалират. Сега поради липса на мерки ще фалират.

81

Анонимен

преди 3 години

Малеее няма да има английски пропадняци. Тази година може би за първи път ще видя какво е това Слънчев бряг. А иначе да попитам защо да си вземеш ол инклузив пакет през Англия и Германия беше по-евтино отколкото през България?

80

Pf

преди 3 години

Защо ли не съжалявам,че тази година няма да има пияни и друсани англичани,руснаци,шведи и такива подобни пикльовци невиждали алкохол и падащи като круши от терасите. Освен това тези са най-заразните. Нито ще се пазят нито ще пазят другите. После си представям заглавията в английските вестници ако стане зараза между тях- Българското черноморие ни зарази с коронавирус или подобни. Все едно ние ще им го внесем отново. За единия сезон ще ни опетнят името съвсем. И без това ни мразят.